- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi aksamustugelen
Merhabalar,
Hamilelik depresyonundan sonra bir de doğum sonrası depresyon mevzularımız var sanırım.
Artık vücudumun bebeğim tarafından istila edildiğini düşünmeye başladım
Fazlasıyla yorucu depresyonlardan geçip buralara kadar savaştık. Ama ister normal doğum ister sezeryan olsun, her türlü doğumdan sonra "ohhh beeee" dedirtecek bir duygu durumu yok bence. "Kucağına alınca geçer"ciler lütfen kızmasın. Can acıları, vücudun kendini toplaması..Peki ya psikolojinin kendini toplaması?
Doğumdan sonraki psikolojik savaşlar hakkında yardımcı olabilecek var mı? Öneriler nelerdir? Ne yapmalıyım? Çünkü doğumdan sonra daha rahat edeceğimi düşünmeye çok ihtiyacım var
Hayatım boyunca hiç bu kadar uzun süre evde durmadım.. Lohusalığa ve o dönemin depresyonuna hiç hazır değilim.. Bir yandan yeter artık doğsun derken bir yandan daha zor zamanlar yaşayacağımı düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
Tabii esas sorumuz, emzirme dönemlerinde anksiyete için, depresyon için ilaç kullanan var mı?
Bu mümkün mü?
Hamilelik depresyonundan sonra bir de doğum sonrası depresyon mevzularımız var sanırım.
Artık vücudumun bebeğim tarafından istila edildiğini düşünmeye başladım

Doğumdan sonraki psikolojik savaşlar hakkında yardımcı olabilecek var mı? Öneriler nelerdir? Ne yapmalıyım? Çünkü doğumdan sonra daha rahat edeceğimi düşünmeye çok ihtiyacım var

Tabii esas sorumuz, emzirme dönemlerinde anksiyete için, depresyon için ilaç kullanan var mı?