- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
Arkadaşlar emzirmek sizce kilo verdiriyor mu emzirirken kilo verenler var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay oldu doğum yapalı 20 kilo almıştım sadece 3 kilo kaldıArkadaşlar emzirmek sizce kilo verdiriyor mu emzirirken kilo verenler var mı
Genel olarak tatlı ekmek vs çok yiyor musunuz4 ay oldu doğum yapalı 20 kilo almıştım sadece 3 kilo kaldı
Diyet fln yapmadım.
Yapıyla alakalı sanırım.
Emzirmenin etkisi oldu mu kilo vermeniz de tatlı ekmek çok yer misinizi1 yil once dogum yaptim. Bende hamile kaldigim kilonun altindayim. Oglumu hala emziriyorum uyumadan once genelde. Ben birde sutlu sekerli kahve yerine sade kahve icmeye basladim. Enerji lazim anca kurtariyor.
Ne güzel nasıl yemek istemiyorsunuz anlamadım doğrusuBen verdim istemsiz bir şekilde gitti. Hamile kaldığım kilonunda altına düştüm. Nasıl yaptın derseniz bilmiyorum, bebeğim hareketli ve ben de yemeyi çok seven biri olmama rağmen aşırı yiyen biri değilim. Hala gece emzirmeye kalktığımda mutlaka 2-3 bardak su içerim ve akşam 8 den sonra yemek yediğim günler nadirdir. Bunlar etken olabilir.
Doğru aslında irade gerektiriyorEvet ama emzirirken eger ekmek yemez tatlıyıda sınırlandırırsanız kendinizi cok kasmadan kilo verdıgınızı gorursunuz.
Yemek yedikce yiyesi geliyor insanın o noktada duruyorum.Ne güzel nasıl yemek istemiyorsunuz anlamadım doğrusu![]()
Benimde inanılmaz bir iştahım var aşırı fazlam yok 2 3 kilo ancak ama iştahıma dur demem lazımYemek yedikce yiyesi geliyor insanın o noktada duruyorum.Yoksa ardı arkası kesilmiyor o iştahın. Hamilelikte yaşadım, bir ayda 4 kilo aldım doktor hooop dedi sonra anladım ki o hiç doymadığım dönemler kilo almama sebep olmuş. Sonra hamilelikte de emzirme döneminde de genelde hep ne kadar yiyorsam o kadar ve o şekil beslenmeye devam ettim.
Ekmek tatlı hiç kesmedim ekmeksiz doyamam zaten.Genel olarak tatlı ekmek vs çok yiyor musunuz