- 18 Haziran 2015
- 4.383
- 43.822
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenimin 3 çocuğu.vardı spiral takmıştı ona rağmen 4.hamile kaldığını öğrendi hiç istemiyordi ama aldırmadı da sezaryen ile doğum yapıp tüplerini.baglatti yani üzgünüm ama spiral de kesin çözüm değilbence almayın doktora sormadan. normal zamanda bile ciddi yan etkileri var.
biz bebeğim 3 aylıkken kücük gelen prezervatif yüzünden öyle bir sorun yasamıştım. ve ben 50.günden beri düzenli regl de oluyordum. yani riskliydi gebelik açısından. ama çok sükür oluşmadı gebelik falan. tabi artık her ilişki öncesi o kadar dikkatliyiz ki bazen prezervatifi kontrol edene kadar insanın tüm şevki kırılıyorben de regl olmayı bekliyorum artık spiral taktıracağım. her ay o kadar stres oluyorum ki
![]()
Ay yazık yaa. İkizden bile daha zor bu şekilde çocuk büyütmek. Biri daha yeni doğmuş öbürü ek gıdaya geçmiş... Herseyleri farklı, ikiside ayrı ayrı çok ilgi istiyor. Allah başıma vermesin, ben kafayı yerdim heralde.Kendi söyledievet çok zor olmuş kimse de yokmuş yardımcı babam asker farklı şehirdelermiş ve o zamanlar rastgele hastaneye de gidilmezmiş bir sürü sıkıntı büyürken de zor büyüdük abim usluymuş ama ben çooook yaramaz çok huysuzmuşum ve hasta olurmuşum hep ağlarmışım fmf var atak geçirirmişim oturur bizimle beraber ağlarmış garip 24 yaşındaymış daha
Bi şekilde büyüdük ölmedik annem de ölmediAy yazık yaa. İkizden bile daha zor bu şekilde çocuk büyütmek. Biri daha yeni doğmuş öbürü ek gıdaya geçmiş... Herseyleri farklı, ikiside ayrı ayrı çok ilgi istiyor. Allah başıma vermesin, ben kafayı yerdim heralde.
Belki hamile kalmak cok kolay degil ama dedigniz gibi suan o risk var ve o riski almaya korkuyorum… eczaneden alsam bile belki aksam vaktine beklicem bebegimi aksam 19.30 gibi emziriyorum aksam icin sonra bi kac saat uyuyor. Bi sekilde öyle idare edicem, yan etkilerfen korkuyorum ama yapicak bisey yok6 buçuk aylık bebekle 3 aylık bebek aynı değil, emzirmenin tam koruması için bebeğin sadece emzirilmesi gerekiyor öğün atlamadan, muhtemelen ek gıdaya başlamıştır ve emzirmenin koruması tam değildir şuan, yanlış yönlendirmeyin kesinlikle gebelik düşünmüyorsa konu sahibi, 24 saat içinde ertesi gün hapı alsa iyi olur, hapi içince bir süre emzirmemesi gerekiyor ve bu sürekli kullanılan bir hap değil senede veya birkaç sene de 1 Max
Öyle esim yanlis yapti niye öyle yapti bilmiyorum uzun zamandir birlesme olmuyordu ikimizde cok yorgunuzBu olay ani gelişebilir okey ama illa içine boşalması mı gerekiyor yani hiç yoktan hadi pre. Kullanmadınız geri çekilseydi
Doktora danışın. Bebeğim 6 aylıkken yeniden hamileydimArkadaslar 6,5 aylik bebegim var ve korunmasiz iliski oldu esimle birden gelisen bisey oldu yoksa dikkatliyiz.. Hamile olmaya tekrar hazir degilim Şu an ve hamilelik kilolarimda var vermem gereken.
Adet uygulamama baktim 2-3 gun önce bitmisti ve bugun riskli gunlerim basliyor uygulamaya göre…
Yarin ertesi hapi aliyimmi eczanrden? Hic bi sekilde riske atmak istemiyorum. 3-4 aydir adet göruyorum ve emziriyorum bebegimi. En az bi 1 sene beklemek istiyorum bebek icin ve ise tekrar baslicam bi kac ay sonra
tabii ki değil ama su an bana en uygun korunma yöntemi oKuzenimin 3 çocuğu.vardı spiral takmıştı ona rağmen 4.hamile kaldığını öğrendi hiç istemiyordi ama aldırmadı da sezaryen ile doğum yapıp tüplerini.baglatti yani üzgünüm ama spiral de kesin çözüm değil
Doktora danışın. Bebeğim 6 aylıkken yeniden
Eczaneye gittim 8 saat emzirmicekmissin 15 saat sonra hemen almis oldum ins tuhaf bi durum olmazDoktora danışın. Bebeğim 6 aylıkken yeniden hamileydim![]()
Hapi aldim 15 saat sonra olmus oldu.. insallah tuhaf bi durum olmaz. Yan etkileru ne sure surdu sizdeAynısını ben de yaşadım biz de prezarvatif çıkmıştı, bebeğim daha büyüktü ve emzirmiyordum. Ertesi gün hapı aldım. Sorun yok ancak hapın ciddi yan etkileri var. Duygusal dalgalanmalar çok oluyor. İkinci çocuğa hazır olmadığımdan ertesi günü hapı her halükarda daha mantıklı gelmişti.
Adet görüyorsanız spiral taktırın kafanız rahat olurEczaneye gittim 8 saat emzirmicekmissin 15 saat sonra hemen almis oldum ins tuhaf bi durum olmaz![]()
1.5 ay kadar maalesef sonra azalarak bitti.Hapi aldim 15 saat sonra olmus oldu.. insallah tuhaf bi durum olmaz. Yan etkileru ne sure surdu sizde
Ay cok kötu1.5 ay kadar maalesef sonra azalarak bitti.