Kadın Doğum doktoruna danışmalısınız.Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
geçmiş olsun rabbim şifa versin. ben de lustral kullanmıştım. ilacınızı düzenli kullanın.Kizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
2 doktorda bu ilacı verdiyse kar zarar oranında kar kısmı daha ağır basıyordur. Tıbbın temeli zarar vermedir. Hiç bir doktor ilk önce hastalığı tedavi edeyim yan etkisi daha zararlı ama olsun diye tedavi belirlemez. Doktora güvenmeyip burada sormanız abesle iştigal. Kim neye göre yazacak size iç yada içme diye?
Emzirirken kullanan varsa eğer, bir yorum yapabilir hani bebegimde soyle birsey gozlemledim diye oyuzden konu acma gereği duydum.
Pek beceremedim ama sonuç bu şekilde. Lustral etken maddesi sertralin hid.... olarak geçiyor internette. Ona bakarak yaptım.
Canim cok tesekkur ederim sana ya. Allah sana dar zamaninda yetissin insallah icimi rahat ettirdinPek beceremedim ama sonuç bu şekilde. Lustral etken maddesi sertralin hid.... olarak geçiyor internette. Ona bakarak yaptım.
Canim cok cok tesekkur ederim. Peki uykusuzluk falan yaptimi sende yada bebiste?Bende içiyorum altı aylıktan beri 50 Gr liste şimdi bebişim 21 aylık sıkıntı yok ilk cocugumdada hamileykene icmistim sikinti olmadı sukur
Cocuk doktoruna mi ?Kadın Doğum doktoruna danışmalısınız.
Lustral 25 yok ki spectra miKizlar 2 aylik bebegim var, 7 senelik anksiyete hastasiyim, 1 senedir iyiydim ancak dogimdan sonra cok artti. Uyku uyuyamiyorum takintilarfan. Bebegimi cok seviyorum 2 doktor lustral 25 verdi anne sutune yok denecek kadar az geciyor dedi ama cok endiseliyim bebegime zarar verir diye. Neolur kullanan varsa cevap yazsin
Kadın Doğum ya da çocuk doktoru. En iyi bilgiyi onlar verir.Cocuk doktoruna mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?