• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken nasil zayiflarim yardim :/

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
kizlar merhaba 3 ay once normal dogum yaptim hamilelikde toplam 23 kilo almiştim.dogumdan sonra 10 kilom hemen gitti.ödemim coktu.3 ayda sadece 3.5 kilo vere bildim oda ekmegi azaltip şekeri keserek birazda spor vakit buldukca.boyum 1.66 kilom 72.5 hedefim 62 önerileriniz varmi kiyafetlerim olmuyor eskiden en fazla 65 olurdum neredeyse 9-10 kilo fazlam var

kizlar merhaba 3 ay once normal dogum yaptim hamilelikde toplam 23 kilo almiştim.dogumdan sonra 10 kilom hemen gitti.ödemim coktu.3 ayda sadece 3.5 kilo vere bildim oda ekmegi azaltip şekeri keserek birazda spor vakit buldukca.boyum 1.66 kilom 72.5 hedefim 62 önerileriniz varmi kiyafetlerim olmuyor eskiden en fazla 65 olurdum neredeyse 9-10 kilo fazlam var
cnm emzirdigin için spor yapıyormuş gibi kalori harcıyorsun şeker hamur işini kesip sebze meyve süt yoğurt protein ağırlıklı beslenirsen birde bol su günlük 2.5 3litre kadar tabi ben diyetisyen değilim bunlar benim araştırarak edindiğim bilgiler inşallah hedefinine ulaşırsın

Back