teşekkür ederim canım. bizdede umsuluk olmuşsun diolar. emziriyorum devamlı, süt kanallarını açsın die. dediğin gibi müthiş ağrılı bir bişi. göğüs yaralarından daha farklı bunun ağrısı da kendi çapında... ne yapacağımı şaşırdım. sıcak uyguladım ama bir de sıcak soğuk uygulayayım.canım bana da olmutu eskiler ummacı mı ne diyorlar canın bişey yemeyi ummuş filan ama aslında kanalların tıkanmış fazla sütten daha şiddetli olursa ateşte yapar elini ayağını kaldıramazsın. oraya önce 10 dk soğuk uygula yarım saat bekle 10 dk sıcak uygula sonra tekrar sağ ve sık sık sağ sağma sürenide 15 dk gibi tut biliyorum çok zor ve ağrılı oluyor ama bunu yapman gerek süt olsun diye büyükler onu yediriyor bunu yediriyor sonra bizler ceremesini çekiyoruz geçmiş olsun. Bebeğinde hayırlı olsun. güle güle büyüt.
Benimde ilk başlarda göğsüm çok ağrıyordu çok kötü idi sızlama felan uyuyamıyordum. pekmezli su yapıp içtim sonra ağrılarım azaldı rahat ettim.
gerçekten mi?? hemen yapıyorum şu an herşeyi deneyebilirim((
teşekkür ederim...
ben de çok kötüyüm üstelik ben de ateş yaptı ve çok zorlanıyorum. ağrıdan duramıyorum.
bebeğimde kakasını yapamıyr.ikimizde ağlıyoruz şimdi.(
hastaneye gideceğim öğle arasına girmek üzere. öğleden sonraya kadfar neyapacağız bilmiyorum(
canım bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama kakasını yapamama sorunun bizde çektik nerdeyse 4 gün kaka yapamamıştı. bunlar normal dedi doktor çocuklarda. zeytinyağı sürdüm poposuna doktor önermişti. kulak temizleme çubuğuyla uyar dedi denedim faydası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?