Emzirme dönemi eşimle sorun yaşıyorum ne zaman düzelir?

Ay onu desem akrabalarına mikroplu muamelesi yapmış olcam zaten tutturmuşlar benim için çok titiz bebeği çok koruyor diye .Eşime soruyor bi de ağzını yokla diye. Eşim bi de bana diyo ki sana soramıyor kendini yokla soğuk davranıyorsun demekki insanlara. Hayır dedim bizim evde gün yapmanın saçma olduğunu bildiği için bana soramıyor

Allah hem sabır hem kolaylık versin.

Bunlar altın gününe mi gelecekler size?

Delirdim ben de baya ama eşim arayıp hayır diyim dedi ona da izin vermedim. Hayır diyemiyorum kırmak istemiyorum çünkü eşim de annesini tutuyor bunda ne var ayıp ediyorsun felan diyor . Aksine yüz vermedim aslında benden çekinmiş oğluna o yüzden sormuş eşim diyo ki soğuksun demekki ondan çekiniyor. Soğuk halimin sonucu buysa sıcak davransam neler olcak acaba

ne günü bilmiyorum da akraba günü yapmışlar sırayla Aminnn

Altın günüyse altınları alma karşılığı kabul et derdim. Ama boşa günse gelmesinler hiç yorulduğunla kalma. Eski konularınızda da size altın borçları varmış zaten. Boşverin bence kendi kendilerine söylenip dursunlar.

Bence normal çünkü bebege tek bakmak cidden zahmetli bişey ama malesef cinsellik evliliği çok etkiliyor. Gün olayını sizde yapmak istemeleri aşırı saçma. Ufacık bebek var evde ben olsam kabul etmezdim

Malesef hayır desem kötü gelin olucam Keşke aileler bu kadar içeriye girmeseler de rahat olsa bu çiftler
Sonradan kötü olacagina baştan kötü ol. Verdikce isterler bı kere verme yine kötü olacaksın zten

Çocuktan sonra yeni düzene alışma evresinde erkekler biraz mesafeli olabiliyor maalesef. Bu sürece alışmaya çalışın.
Kayınvalideyi kendiniz arayın, hayır demek zorsa çocuk çok huysuz hastayım sinirlerim bozuldu diyebilirsiniz.
Çok alıştırma boşver ağzınla kuş tutsan da gelin olduğun için kıymeti kalmıyor.

İyi insanlar aslında kötülükleri yok ama böyle uyanıklıkları oluyor arada ona sinirleniyorum durduk yere eşimle kavga ettik çok üzüldüm
Canım bu kadar iyi olsalar bu dönemde sen bu kadar yipranmazdin elinden tutarlardi

Verdiler onu Yani iyi insanlar aslında alıştım Genel olarak yoruldum sanırım Özel alanıma girilmesinden hoşlanmıyorum

Eşiniz bebek bakımına ne kadar yardımcı? Altını değiştirir mi, siz dinlenirken bebeğe bakar mı, banyosunu yaptırır ya da ne bileyim işin ucundan tutar mı? Hiç ben bir saat bakarım sen çık bir hava al gel dedi mi mesela en basitinden? Hiçbirini yapmadiysa dünyasını yakmaya bile hakkınız var. Başlatmasın anasının gününe. Babası rahatsız oluyorsa o gün de dışarı çıksın ne yapalım. Her şey bitti de bir gün derdi kaldı. Bebek bakmak kolaymış gibi. Hiçbir işin ucundan tutmazlar dünya ayaklarına serilsin isterler.
Of tamam sakinim... Sakinim... İki çocukla kafayı yemedim evet...

Kayınvalideniz de çok hoş eşi rahatsız oluyorsa güne girmesin veya girecekse de eşi ile konuşsun . Başka evde gün yapmak nedir Allah aşkına üstelik bebek var evde o kadar kalabalık gereksiz.
4 aylık bebeğimle 2 ayda ben 3 kere bebeğim 2 kere hastalandık . Artık uzak duruyorum insanlardan kapalı alanlardan.
Sizde hiç problem yok rahat olun bebekten sonra elbet bişeyler değişecek eskiye dönmek biraz zaman alabilir. Üstelik destek konusunda yalnız kaldıysanız bu çok normal.

Sinirlerim gerçekten çok bozuldu annelik değil bu süreçte çevre insanı çok yoruyor Eşimle gün yüzünden kavga ettik şaka gibi

emzirmenle alakasını anlamadım

çocuk doğduğundan beri kaç akrabası geldi gitti bize ona gelenleri de zorla bize yönlendirdi zaten Neyse benim sorunum eşimin annesini bu kadar dinlemesi ve kavgalarımızın çok artması O kadar emiyor ki hala regl olamadım düşünün yani

Eşim annesiyle samimi baya Senin kadar annesiyle yakın olan başka erkek görmedim dedim ona Annen dedim bi ricada bulunsa bile senin demen lazımdı ki anne biz kendimize zor bakıyoruz bebek durmuyor bi de evi temizle onlar gidince temizle yıka bunları bu kız nasıl yapıcak Ha nasıl yapacağımı biliyorum ben bebeği tutarım o yapar dicek çünkü bi akıllı onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…