Ay onu desem akrabalarına mikroplu muamelesi yapmış olcam zaten tutturmuşlar benim için çok titiz bebeği çok koruyor diye .Eşime soruyor bi de ağzını yokla diye. Eşim bi de bana diyo ki sana soramıyor kendini yokla soğuk davranıyorsun demekki insanlara. Hayır dedim bizim evde gün yapmanın saçma olduğunu bildiği için bana soramıyorBabasını alsın bir kahve içmeye götürsün o gün.
9 aylıkta olsa bebek bu, hala emiyor. Eğer alışkın değilse misafiri gürültüye huysuzlanabilir. Bunun virüsü mikrobu var. Daha geçen burada birisi yazdı, uçuğu olan biri küçük bebeği öptü diye. İster istemez sizden hizmet bekleyecekler. Hadi siz yetişkinsiniz ama bebek perişan olacak.
Baika gin anasını alsın kocanız hep beraber dışarıda bir çay kahve içmeye gider gönlünü alırsınız.
Kavga sırasında da açıklama yapmayın. Anlasa anlardı. Bebek için endişe ediyoru hastalık bulaşmasın deyip konuyu kapatın.
Ay onu desem akrabalarına mikroplu muamelesi yapmış olcam zaten tutturmuşlar benim için çok titiz bebeği çok koruyor diye .Eşime soruyor bi de ağzını yokla diye. Eşim bi de bana diyo ki sana soramıyor kendini yokla soğuk davranıyorsun demekki insanlara. Hayır dedim bizim evde gün yapmanın saçma olduğunu bildiği için bana soramıyor
Delirdim ben de baya ama eşim arayıp hayır diyim dedi ona da izin vermedim. Hayır diyemiyorum kırmak istemiyorum çünkü eşim de annesini tutuyor bunda ne var ayıp ediyorsun felan diyor . Aksine yüz vermedim aslında benden çekinmiş oğluna o yüzden sormuş eşim diyo ki soğuksun demekki ondan çekiniyor. Soğuk halimin sonucu buysa sıcak davransam neler olcak acabaÖncesnde fazla fedakarlık yapmışınız sanırım. Değiştiyseniz de iyi ki değişmişsiniz. Canınıza yazık. Küçük bebekli kadına onlarca yaşlı teyze ağırlayacaklar. Teklif bile inanılmaz. Yapmasın gün kendine güvenmiyorsa kocasını tanımıyor mu. Sanki olmazsa olmaz mecburiyet. Size sorsaymş baştan güne gireyim mi diye veya. Kendi başına karar almış ne güzel uygulasın o zaman.
Aşırı sinirlendim. Sürekli memede olan bir evlat büyüttüm. O dönemler aklıma geliyor da… cidden herşeyi göze alır bir güzel delirirdim bu teklife…
ne günü bilmiyorum da akraba günü yapmışlar sırayla AminnnAllah hem sabır hem kolaylık versin.
Bunlar altın gününe mi gelecekler size?
İyi insanlar aslında kötülükleri yok ama böyle uyanıklıkları oluyor arada ona sinirleniyorum durduk yere eşimle kavga ettik çok üzüldümOl canım ne olacak canın çıksa da baş tacı etsen de gün sonunda el kızı olacaksin
ne günü bilmiyorum da akraba günü yapmışlar sırayla Aminnn
Bence normal çünkü bebege tek bakmak cidden zahmetli bişey ama malesef cinsellik evliliği çok etkiliyor. Gün olayını sizde yapmak istemeleri aşırı saçma. Ufacık bebek var evde ben olsam kabul etmezdimBebeğim küçükken de sormuştum zamanla geçer dendi hormonal felan ama bebeğin 9 aylık oldu nerdeyse ve çok emiyor. Cinselliğe dair hiç istek kalmadı bende Rol yapamıyorum. Bana yardım eden kimse olmadığı için bebek bakmak da yoruyor Eşimle kavgalarımız çok arttı herşey batıyor. Mesela bana geçen gün dedi ki annem gününü bizde yapabilir mi kendi evine çağıramıyor babam rahatsız oluyor onlardan dedi çok sinirlendim eşime sonra üzüldüm bi ricada bulunmuşlar. Bana dedi ki sen çok değiltin. Evet çok değiştim ne zaman düzelicem destek mi almalıyım normal mi bu süreç?
Sonradan kötü olacagina baştan kötü ol. Verdikce isterler bı kere verme yine kötü olacaksın ztenMalesef hayır desem kötü gelin olucam Keşke aileler bu kadar içeriye girmeseler de rahat olsa bu çiftler
Çocuktan sonra yeni düzene alışma evresinde erkekler biraz mesafeli olabiliyor maalesef. Bu sürece alışmaya çalışın.Kayınpederim kayınvalidemin kuzenlerini sevmiyor konuşmuyor onlarla O da evine çağıramıyor akraba günü yapmışlar Dışarısı da pahalı malum Eşime soruyor ki ağzını ara bakalım kabul edecek mi .Çok sinirlerim bozuldu eşimle ailesi yüzünden çok kavga etmeye başladık Çok değiştin diyo çocuktan sonra Ben hatalı oldum şaka gibi
Canım bu kadar iyi olsalar bu dönemde sen bu kadar yipranmazdin elinden tutarlardiİyi insanlar aslında kötülükleri yok ama böyle uyanıklıkları oluyor arada ona sinirleniyorum durduk yere eşimle kavga ettik çok üzüldüm
Verdiler onu Yani iyi insanlar aslında alıştım Genel olarak yoruldum sanırım Özel alanıma girilmesinden hoşlanmıyorumAltın günüyse altınları alma karşılığı kabul et derdim. Ama boşa günse gelmesinler hiç yorulduğunla kalma. Eski konularınızda da size altın borçları varmış zaten. Boşverin bence kendi kendilerine söylenip dursunlar.
Eşime göre annesi hep haklı ve iyi niyetli ben bu dönemde kafayı yemişimCanım bu kadar iyi olsalar bu dönemde sen bu kadar yipranmazdin elinden tutarlardi
Kayınvalideniz de çok hoş eşi rahatsız oluyorsa güne girmesin veya girecekse de eşi ile konuşsun . Başka evde gün yapmak nedir Allah aşkına üstelik bebek var evde o kadar kalabalık gereksiz.Bebeğim küçükken de sormuştum zamanla geçer dendi hormonal felan ama bebeğin 9 aylık oldu nerdeyse ve çok emiyor. Cinselliğe dair hiç istek kalmadı bende Rol yapamıyorum. Bana yardım eden kimse olmadığı için bebek bakmak da yoruyor Eşimle kavgalarımız çok arttı herşey batıyor. Mesela bana geçen gün dedi ki annem gününü bizde yapabilir mi kendi evine çağıramıyor babam rahatsız oluyor onlardan dedi çok sinirlendim eşime sonra üzüldüm bi ricada bulunmuşlar. Bana dedi ki sen çok değiltin. Evet çok değiştim ne zaman düzelicem destek mi almalıyım normal mi bu süreç?
Sinirlerim gerçekten çok bozuldu annelik değil bu süreçte çevre insanı çok yoruyor Eşimle gün yüzünden kavga ettik şaka gibiÇocuktan sonra yeni düzene alışma evresinde erkekler biraz mesafeli olabiliyor maalesef. Bu sürece alışmaya çalışın.
Kayınvalideyi kendiniz arayın, hayır demek zorsa çocuk çok huysuz hastayım sinirlerim bozuldu diyebilirsiniz.
Çok alıştırma boşver ağzınla kuş tutsan da gelin olduğun için kıymeti kalmıyor.
emzirmenle alakasını anlamadımBebeğim küçükken de sormuştum zamanla geçer dendi hormonal felan ama bebeğin 9 aylık oldu nerdeyse ve çok emiyor. Cinselliğe dair hiç istek kalmadı bende Rol yapamıyorum. Bana yardım eden kimse olmadığı için bebek bakmak da yoruyor Eşimle kavgalarımız çok arttı herşey batıyor. Mesela bana geçen gün dedi ki annem gününü bizde yapabilir mi kendi evine çağıramıyor babam rahatsız oluyor onlardan dedi çok sinirlendim eşime sonra üzüldüm bi ricada bulunmuşlar. Bana dedi ki sen çok değiltin. Evet çok değiştim ne zaman düzelicem destek mi almalıyım normal mi bu süreç?
çocuk doğduğundan beri kaç akrabası geldi gitti bize ona gelenleri de zorla bize yönlendirdi zaten Neyse benim sorunum eşimin annesini bu kadar dinlemesi ve kavgalarımızın çok artması O kadar emiyor ki hala regl olamadım düşünün yaniKayınvalideniz de çok hoş eşi rahatsız oluyorsa güne girmesin veya girecekse de eşi ile konuşsun . Başka evde gün yapmak nedir Allah aşkına üstelik bebek var evde o kadar kalabalık gereksiz.
4 aylık bebeğimle 2 ayda ben 3 kere bebeğim 2 kere hastalandık . Artık uzak duruyorum insanlardan kapalı alanlardan.
Sizde hiç problem yok rahat olun bebekten sonra elbet bişeyler değişecek eskiye dönmek biraz zaman alabilir. Üstelik destek konusunda yalnız kaldıysanız bu çok normal.
Çok emdiği için hala regl olamadım cinsel isteksizlik yapıyormuş hormonlarımı baskılıyor Uzaklaştım o yüzdenemzirmenle alakasını anlamadım
anladım teşekkürlerr cevap içinÇok emdiği için hala regl olamadım cinsel isteksizlik yapıyormuş hormonlarımı baskılıyor Uzaklaştım o yüzden
Eşim annesiyle samimi baya Senin kadar annesiyle yakın olan başka erkek görmedim dedim ona Annen dedim bi ricada bulunsa bile senin demen lazımdı ki anne biz kendimize zor bakıyoruz bebek durmuyor bi de evi temizle onlar gidince temizle yıka bunları bu kız nasıl yapıcak Ha nasıl yapacağımı biliyorum ben bebeği tutarım o yapar dicek çünkü bi akıllı onlarAy yuh yani bu nasıl bencillik böyle ya. Kp rahatsız olmasın bebekli emzikli kadın rahatsız olsun öyle mi? O k v denin düşüncesizliği pekibir de kadın olacak empati kurup böyle bir şeyi düşünmemesi lazım gelirken .. bırak bebekli olmayı kocaman çocuklarım varken dahi eşim böyle bir şeyi aklından bile geçiremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?