Emzirme doneminde hamilelik

Hedefmarka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
12
3
1
32
Arkadaslar iyi gunler diliyorum.beta hcg degerim 160 cikti adetim 4 gun gecikti buyuk ihtimal bebis var.ama bn emziriyorum bebegim 7 aylik.suan beni neler bekliyor emzircek miyim cocuk dr u o kendi birakana kdar emzir dedi.bnm durumumda olan var mi.tesekkurler

Şu anda sıkıntı yok 6 ayı geçirmişsiniz fakat eğer bebiş varsa hormonlarla birlikte sütünüz azalacaktır ama olabildiğince emzirmeye devam edin, hayırlısı olsun :)

Bende emzirirken hamile kalmostim. Ogrendigimde bebisim 2 aylik olmustu zaten. 1 ayda kesme sureci falan surdu. Ilk 3 ay emzirmis oldum. Sonrasinda drum bunyemin zorlanacagini ve zaten hormonlarin sutun tadini degostorecegi icon bebegiminde sut almak istemicegini soyledi. O yuzden ben kesmistim. Ama benim oglum kestigimde 13 aylikti.

kayinvalidemin 4 cocugu var 4 de digeri dogana kadar emmis.

ben 5 aylikken annem hamile olunca beni sütten kesmis . hastalıklardan kurtulamiyorum. keske kesmeseydi diye uzulurum hep. diger kardeslerim emmis neden beni emzirmemis diye .

LÜTFEN BEBEGINIZIN EMME ANNE SUTU ALMA HAKKINI ENGELLEMEYIN . :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…