Emzirme döneminde midye yiyenler bi bakarmısınız;(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
kızlar merhaba,bugün açtığım ikinci konu lütfen kusuruma bakmayın ama rahat edemedim bir türlü size sormak istedim. Bebeğim 42 günlük bu akşam çok huzursuzdu ve ağlıyordu sürekli yeni uyudu. dün akşam midye yedim. internetten araştırdım yenilmemesi gerekiyormuş yiyenler varmı bilgi verebilirlermi lütfen:KK35::KK43:

Midye denizdeki bakteri ve pisliklerle beslenen bir canlı olduğu için her insanın yemesi sakıncalı.
Dini olarak da mekruh diye duymuştum ama sallamış da olabilirim, fetva vermiyim.
Ancak bebeğinize etkisi olacak kadar sanmıyorum yani.Yine de doktora danışın.

Konu hakkında bilgim yok ama bebektir ağlar bu sorundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum dışarı çıkarsınız sanırım belki ondan huzursuzdur. Pek inanır misiniz bilmem ama nazar da olabilir. Gaz sancısı olabilir olur yani bisey :) sağlıkla büyütun

Midye denizdeki bakteri ve pisliklerle beslenen bir canlı olduğu için her insanın yemesi sakıncalı.
Dini olarak da mekruh diye duymuştum ama sallamış da olabilirim, fetva vermiyim.
Ancak bebeğinize etkisi olacak kadar sanmıyorum yani.Yine de doktora danışın.
Bende mekruh diye yiyemiyorum aslında coook severim ama :( Nese dini yorum yasak :D

oturup bir yarim kilo midyeyi goturmediyseniz cok zarari olmamistir. yine de bir daha tuketmeyin

Mesela üzüm yerseniz gaz olur cocukta belki o tarz bir seydir. Buyutulecek bir sey yoktur diye zannediyorum. Iciniz rahat etsin dokyor görsün yine de. Belki bir sorunu vardir bilemediginiz

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Ah bu kk olmasaydı ne yapardım sabah olana kadar kafayı yerdim. Hepiniz çok iyisiniz ya başım sıkışsa kk'ne başvuruyorum.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kızlar merhaba,bugün açtığım ikinci konu lütfen kusuruma bakmayın ama rahat edemedim bir türlü size sormak istedim. Bebeğim 42 günlük bu akşam çok huzursuzdu ve ağlıyordu sürekli yeni uyudu. dün akşam midye yedim. internetten araştırdım yenilmemesi gerekiyormuş yiyenler varmı bilgi verebilirlermi lütfen:KK35::KK43:
Karnı agriyordur. Midye ile alakası yok. 3 ay boyunca türkçe olarak bilmiyorum kolik diyoruz.Burda karın ağrısı için ilaç veriyorlar.süte damlatilip veriliyor. 3 say boyunca ağlaması devam eder bagirsaklari midesi gelişiyor. Youtube da videolar var . Karın ağrısı için bir hareket yaptırıyorlar bebeğe. Benim yegenimde aşırı ağlıyordu. Su an 2 ayını geçti. O hareketleri yaptırarak çok rahatlatiyordu. Gazıni da rahat yapiyor.

Back
X