emzirme döneminde süt kesilmesi yardım lütfen!!

zeydivan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
28
0
16
Bursa
arkadaşlar 4. ayımız ve üzücü bir haber sonrası sütüm bir anda bitti diyebilirim yaklaşık 1 buçuk haftadır günde sadece 1 öğün doyurabiliyorum kesinlikle eski süt yok ne yapabilirim biraz da olsa arttırabilir miyim tecrübeli anneler yardım edin lütfnn

4. ayda bizim de basimiza tamamen ayni durum gelmisti. bir ogun bile doyamayan ve biberonu reddeden bir bebekle basbasa kalinca benim icinde oldukca uzucu olmustu. detaylara cok girmeyeyim ben sutumu geri getirmeyi cok sukur basardim. biraz kilo alma pahasina da olsa sut yaptigi bilinen besinlerden bolca tukettim. bol bol su ictim ve emmek istemese de memeyi cok sik sundum. moralinizi bozmayin ve etraftan soylenenlere kulak asmayin bu da onemli bir faktor. bir de o donemde mecburen dar bir ic camasiri giyip ertesi gun bu durumla karsilastim. belki ilgisi yoktur ama ben bunu hep ona baglarim. sutunuz bebeginiz emmek istedigi surece gelecektir. biz iki yasina kadar emdik. darisi basiniza

bol sıvı tüketmek, mümkünse uyuyup dinlenmek ve süt az gelse dahi sık sık emzirmek iyi gelir arkadaşım, birde sütüm azaldı, kesilcek vs diye kendi kendine çok telaş etme kendini rahatlat, emziren her annenin arada böyle durumları oluyor çünkü ;) bizde 16 aylık olduk emişmeye devam ediyoruz yemeklerin üstüne kahve niyetine artık :) moralini yüksek tut
:nazar: :emir_bebek: :48:

Benim de kizim 2 aylikken kolik sancilarina cok uzuldugum icin sutum geri gitmeye basladi.bi de o donemde kizim sancidan ememiyordu dogru duzgun.ben sutumu geri getirmeyi basardim.rezene cayi ictim.,incir yedim, milkmaker diye bitkisel bi damla var eczanelerde var ondan kullandim, ama en cok sut yapanin malt icecegi oldugunu dusunuyorum.tabii ki gu de 3lt su iciyorum.elimde su sisesiyle geziyorum.ayrica milkmaker damla sabah ogle aksam kullaniliyo ben aksamkini gece uyumadan once iciyorum.gece guzel sut oluyo.allah yardimcin olsun cnm zor bi durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kızım 5,5 aylık zaman zaman sütümün çok azaldığı günler yaşıyorum böyle olduğunda bir öğün formül süt veriyorum daha sonra bol su takviyesi yapıyor ve kuru incir yiyorum sütüm eski haline geliyor.çok fazla sütüm olmadı doğduğundan beri. Ama ben hep dikkat ettim başından beri çaba sarf ettim çok şükür sütümün yetmediği olmadı hiç. Her ay alması gereken kiloyu aldı şimdiye kadar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de kizim 2 aylikken kolik sancilarina cok uzuldugum icin sutum geri gitmeye basladi.bi de o donemde kizim sancidan ememiyordu dogru duzgun.ben sutumu geri getirmeyi basardim.rezene cayi ictim.,incir yedim, milkmaker diye bitkisel bi damla var eczanelerde var ondan kullandim, ama en cok sut yapanin malt icecegi oldugunu dusunuyorum.tabii ki gu de 3lt su iciyorum.elimde su sisesiyle geziyorum.ayrica milkmaker damla sabah ogle aksam kullaniliyo ben aksamkini gece uyumadan once iciyorum.gece guzel sut oluyo.allah yardimcin olsun cnm zor bi durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence de en çok Malt içeceği işe yarıyor tadı kötü ama bebişler için feda canımız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X