Emzirme dönemindeyim, bebeğime zarar verir mi?

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Kızlar benim biraz güneş lekem var. İnternette yorumlara bi göz atıp hızlıca bi ürün aldım. Ama emzirme dönemindeyim ve ürün gelince acaba içeriği bebeğime zararlı olur mu diye endişelendim. Hiç açmadım, iade süresi dolmadan iade etsem mi? Sonra diğer yorumları da inceleyince aslinda çok kötü yorumlar da gördüm. Ama 1700 kişi 5 yıldız vermiş, 240 kişi 1 yıldız. Ürünün kutusunun ve içindekiler kısmının fotosunu atıyorum.

Eklentiler

• 3C670817-A443-4F13-B46D-B0E3144ECE5D.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 127
  • 2014C7AF-0DC8-4247-BAF2-9B4DC472B6A2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar bilgisi olan kimse yok mu? Bu ürünü kullanmamın emzirdiğim bebeğime zararı olur mu?

Bi sayfada emzirme döneminde kullanılmaması gereken kozmetik içeriklerinden baktım. Orada bu içerikler yoktu.

Bir de ben bunu çok ünlü bi alışveriş uygulamasından aldım. Adını vermem doğru olur mu bilmiyorum t......l uygulaması. İçerik bilgisi doğru mudur, ürün taklit midir? Bunlar aldıktan sonra kafama takıldı. Birkaç olumlu yorum okuyup hızlıca aldım.

Canim hamileyken dahi çoğu makyaj malzemesi,parfüm,oje hatta bazı bu cilt üzeri kremler hametan fito krem urederm tarzı seyler,güneş koruyucu kullanılıyor.
Emzirme döneminde senin yüzüne sürdüğün bir kremin sütüne geçme olasılığı yok ki saçını bile boyarsın istersen bunlara takılma emzirmeye ilgisi yok içerik net çıkmamış fotoda bir de sunu diyim o siteden kozmetik aldim sahte gibi bi durum söz konusu değil batch kod ile de son kullanma tarihini aratabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…