- 17 Ekim 2024
- 3
- 0
- 6
- 28
- Konu Sahibi melekdsr41
Bebeğim bir aylık hem meme hem mama veriyorum doğum kilosu 4200 hastane çıkış 3990. 15. gün kontrolünde 4450 gr çıktı birinci ay kontrolünde ise 5300 gram çıktı üç santim de boyu uzamış. Meme veriyorum günde 5.06 defa bazen yedi defa en az 30 dakika duruyor memede ama yetmiyor yani mememi emerken ağlıyor memeden çıkartıyorum aranıyor huysuz gazini çıkartıyorum bu arada çok gaz problemi yok olanı da çıkartıyor yani mama verince sakinleşiyor. aile hekimimiz mamayı azaltabilirsin kiloyu fazla almış dedi ama yani iki gündür az vermeye çalışıyorum mamayı ama çok huysuz yani mesela memem de 1 saat falan kalıyor ama artık 1 saatin sonunda ya da kaç dakika kalıyorsun onun sonunda huysuzlanmaya başlıyor memem de ağlıyor gaz değil hani meme olduğu vakitte on 15 dakikada 1 kaldırıp gazını çıkartıyorum
Şimdi sormak istediğim sütüm yetersiz hani sağım da yapıyorum ama sağdığımda da 30 milim maksimum çıkıyor o yüzden hani sağıp verme işini de çok yapamıyorum sütüm büyük ihtimalle yağlı değil çünkü her sağdığımda bembeyaz hani üstünde bir yağ katmanı yok ya da sarı değil bu da büyük ihtimalle çocuğumu doyurmuyor o yüzden mamaya ihtiyaç duyuyoruz ne yapabilirim mama vermeden de duramıyorum çünkü çok ağlıyor
Şimdi sormak istediğim sütüm yetersiz hani sağım da yapıyorum ama sağdığımda da 30 milim maksimum çıkıyor o yüzden hani sağıp verme işini de çok yapamıyorum sütüm büyük ihtimalle yağlı değil çünkü her sağdığımda bembeyaz hani üstünde bir yağ katmanı yok ya da sarı değil bu da büyük ihtimalle çocuğumu doyurmuyor o yüzden mamaya ihtiyaç duyuyoruz ne yapabilirim mama vermeden de duramıyorum çünkü çok ağlıyor