- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Cok tesekkur ederim insHaklısın ,oğlumda zor kestim ama kızımda 3 günde kesiverdim
Umarım sende zorlanmadan halledersin.
Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim insHaklısın ,oğlumda zor kestim ama kızımda 3 günde kesiverdim
Umarım sende zorlanmadan halledersin.
Bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olsun
Hahaayy guldrdun beni :)surekli gece gunduz tug kafasindan kokluyorm zaten:)
bu aylardada emmedigi icin yipatiyoz kendimizi pes etme canm benimkide biberon almiyo iki ay kullanabildk sadeceCanım sağol, inat ettim ac kaldı zorla memeyi soktun ağzına ne yaptım sa yok emmiyor, meme den sonra biberon verince ona da temkinli yaklaşıyor zor aliyor, bi de meme agzibsayken tiksiniyor![]()
Canım sağol, inat ettim ac kaldı zorla memeyi soktun ağzına ne yaptım sa yok emmiyor, meme den sonra biberon verince ona da temkinli yaklaşıyor zor aliyor, bi de meme agzibsayken tiksiniyor![]()
Madem yemesinde skinti yok o zaman yavastan kes kuzum memeyi. Senin psikolojik durumun daha onemli cunku sen ne kdar mutluysan o yavrucak da o kadar mutlu olurEvet canm aliyo yemesi fena degil bazen zor yiyo oyunla fln ama bazende verdikce yiyo itiraz etmeden
Ya evet yuruyen meme oldum bi defasinda otobuste yarim saat agladi meme diye rezil olduk otibuste yol bitmedi sesi kisildi aglamaktanKes ablacım kes emmiş emeceği kadar daha ne kadar emzireceksin. Emzik gibi tutuyorlar artık memeyi, yazık sana da.
O kadar guzel aliyoki agziyla ariyo geceleru kus gibi ama bir tane bu yorgnluk ve psikolojiyle gece hirpalamamak icin zor tuttum kendimi ondan korkuyorm artikMadem yemesinde skinti yok o zaman yavastan kes kuzum memeyi. Senin psikolojik durumun daha onemli cunku sen ne kdar mutluysan o yavrucak da o kadar mutlu olur
2 yaş sınır değil bence ben emdiği yere kadar emzireceğim kan ilacı kullanın problem ortadan kalkar.psikolojik olarakta biliyorsunuzdur emzirmek hem anneyi hemde bebeği rahatlatır bence başka problemleriniz var onları çözün derimMrb arkadaslar bebegim 15 aylik bu ayin 16 sinda 16 ay olcak hala emziriyorum ama ne gecem kaldi ne gunduzum surekli yapisik durumdayiz ve ben artikhem bedenen hem de psikolojik olarak bu yorgunlugu kaldiramiyorum saglik ocaginda tahlil yaptrdim kansizlik var bas donmesi halsizlik yasiyorum her yemekte 5 6 defa kalkiyorum ve yemek yerken bile memede saglik ocagi doktoru kes artik yeter alacagini almistr diyi ebede hakki 2 yas ama en azindan bir bucuk yasina kadar emzir diyo ne yapmaliyim ayni durumlari yasayan varmi
Kararlı olun, salça sürün diyolar burada. Ekşi şeyler sürüyolar, deneyebilirsiniz.Ya evet yuruyen meme oldum bi defasinda otobuste yarim saat agladi meme diye rezil olduk otibuste yol bitmedi sesi kisildi aglamaktan
Benim oglan da meme delisi ama daha kucuk o yuzden kesemiyorum , ne gecemiz var ne gunduzumuzO kadar guzel aliyoki agziyla ariyo geceleru kus gibi ama bir tane bu yorgnluk ve psikolojiyle gece hirpalamamak icin zor tuttum kendimi ondan korkuyorm artik
Seninki kac aylik canmBenim oglan da meme delisi ama daha kucuk o yuzden kesemiyorum , ne gecemiz var ne gunduzumuz
O zaman benden uzaklasmaz dimiKararlı olun, salça sürün diyolar burada. Ekşi şeyler sürüyolar, deneyebilirsiniz.
7 aylik daha canimSeninki kac aylik canm
Öyle emzirenler var ki şaşıyorum. Damat olana kadar ya da gelinlik giyene kadar emzir bari. Ben hamileyken eşimin küçük teyzesi en az 2 yaşına kadar emzir, bol bol emsin ben 4 yaşına kadar emzirdim bak şimdi kocaman adam demişti. ''Çekinme çekinme gerdek gecesi odasına da girip emzir' demiştim sinirden morarmıştı o gün bugündür görüşmüyo benimleMadem yemesinde skinti yok o zaman yavastan kes kuzum memeyi. Senin psikolojik durumun daha onemli cunku sen ne kdar mutluysan o yavrucak da o kadar mutlu olur
Yok ya, burada bir sürü kadın bıraktırma yöntemlerini yazıyo. Hiçbiri öyle şeyler yaşamamış.O zaman benden uzaklasmaz dimi