Emzirme problemi

Sizce ne yapmaliyim

• Kesmeliyim

OY: 15 78,9%
  • Herseye ragmen emzirmelimiyim

OY: 4 21,1%

• Ankete Katılan
    19
Kes ablacım kes emmiş emeceği kadar daha ne kadar emzireceksin. Emzik gibi tutuyorlar artık memeyi, yazık sana da.

Canım sağol, inat ettim ac kaldı zorla memeyi soktun ağzına ne yaptım sa yok emmiyor, meme den sonra biberon verince ona da temkinli yaklaşıyor zor aliyor, bi de meme agzibsayken tiksiniyor :KK43:
bu aylardada emmedigi icin yipatiyoz kendimizi pes etme canm benimkide biberon almiyo iki ay kullanabildk sadece

Canım sağol, inat ettim ac kaldı zorla memeyi soktun ağzına ne yaptım sa yok emmiyor, meme den sonra biberon verince ona da temkinli yaklaşıyor zor aliyor, bi de meme agzibsayken tiksiniyor :KK43:

oĞLUMDA yaşadım onu senin melek şuan hassas
Sende duygusala bağlayıp aa emmiyo ve benden tiksiniyor diye düşünme sadece kararında inatçı ol umutsuzluğa asla kapılma
Bak oğluma oyle yaptım ve onu 2 yaşında zorla ayırdım memeden ;)

Madem yemesinde skinti yok o zaman yavastan kes kuzum memeyi. Senin psikolojik durumun daha onemli cunku sen ne kdar mutluysan o yavrucak da o kadar mutlu olur
O kadar guzel aliyoki agziyla ariyo geceleru kus gibi ama bir tane bu yorgnluk ve psikolojiyle gece hirpalamamak icin zor tuttum kendimi ondan korkuyorm artik

Mrb arkadaslar bebegim 15 aylik bu ayin 16 sinda 16 ay olcak hala emziriyorum ama ne gecem kaldi ne gunduzum surekli yapisik durumdayiz ve ben artikhem bedenen hem de psikolojik olarak bu yorgunlugu kaldiramiyorum saglik ocaginda tahlil yaptrdim kansizlik var bas donmesi halsizlik yasiyorum her yemekte 5 6 defa kalkiyorum ve yemek yerken bile memede saglik ocagi doktoru kes artik yeter alacagini almistr diyi ebede hakki 2 yas ama en azindan bir bucuk yasina kadar emzir diyo ne yapmaliyim ayni durumlari yasayan varmi
2 yaş sınır değil bence ben emdiği yere kadar emzireceğim kan ilacı kullanın problem ortadan kalkar.psikolojik olarakta biliyorsunuzdur emzirmek hem anneyi hemde bebeği rahatlatır bence başka problemleriniz var onları çözün derim

Allaha sukur baska problemim yok hamileliktede ayni kansizlik sorununu yasadim kan ilaci vs fayda etmedi en sonunda bes tup serumla duzeldim vucudum uykusuzluk ve yorgunluktan iflas etmek uzere bndr iki yad diodum ama olmayinca olmuyor bir ayda 4 kilo verdim ben dogumdan sonra yemek icmek fayda etmiyo ki yedrmiyo zaten tabagimda kaliyo yemegim siz emzirirsiniz ins iki yasina kadar kolay gelsn

Ayni bnm bebis gibi yaa senin daha cok varmis allah kolaylik versin bu gunlerde gececek diyorum ben allah bebislerimize saglik uzun omur versin insallah

Madem yemesinde skinti yok o zaman yavastan kes kuzum memeyi. Senin psikolojik durumun daha onemli cunku sen ne kdar mutluysan o yavrucak da o kadar mutlu olur
Öyle emzirenler var ki şaşıyorum. Damat olana kadar ya da gelinlik giyene kadar emzir bari. Ben hamileyken eşimin küçük teyzesi en az 2 yaşına kadar emzir, bol bol emsin ben 4 yaşına kadar emzirdim bak şimdi kocaman adam demişti. ''Çekinme çekinme gerdek gecesi odasına da girip emzir' demiştim sinirden morarmıştı o gün bugündür görüşmüyo benimle :D

Back
X