Emzirme sonrası göğüsler küçülür mü sizce

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
73
Kütahya
Mrb arkadaşlar. Son zamanlarda daha öncede bu konuda hassas olduğumdan dolayı şu günlerde beni rahatsız eden bir konu var. Bebeğim 3aylık ve emziriyorum. Ancak göğüslerim iyice şişti büyüdü. Özellikle biri diğerinden daha büyük. Öncedende büyük olduğunu düşünürdüm ama Doğum önceki göğüslerimi arar oldum. Doğum sonrası göğüsleri küçülen oldumu hiç aranızda

Emzirmeyi bıraktıktan sonra gayet küçülecek canım merak etme eski haline dönecek

Emzirmeyi bıraktıktan sonra bekarlık günlerime geri döndüm. Ucu bile aynı boyutu duruşu aynı. Emzirirken kocamandı damarlar vardı yeşil yeşil

Emzirmeyi bıraktıktan sonra bekarlık günlerime geri döndüm. Ucu bile aynı boyutu duruşu aynı. Emzirirken kocamandı damarlar vardı yeşil yeşil
İnşallah ya en azından o haline dönmesine bile razıyım. Ameliyat filan kara kara düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden ücretsiz izin almayı düşünüyorum:(

İnşallah ya en azından o haline dönmesine bile razıyım. Ameliyat filan kara kara düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden ücretsiz izin almayı düşünüyorum:KK43:
Korkma canım süt bitince sönüyor zaten stres yapma

:KK42:
Benim de bir göğsüm büyük kaldı emzirmeden sonra
Emzirmeyi keseli 2 ay olacak sadece şişliği indi göğüslerim hala iri ve yumuşak

İnşallah ya en azından o haline dönmesine bile razıyım. Ameliyat filan kara kara düşünmek istemiyorum sırf bu yüzden ücretsiz izin almayı düşünüyorum:KK43:
Merhaba herkese aynı problem bende de var 7 aylık oğlum var benimde allaha şükür emiyo ama doğumdan sonra benim göğüslerimde de baya şişlik oldu ama daha kötüsü de sol göğsüm sağ göğsüme göre daha küçük gözle görülür bi fark var yazılarınızı okudum inşallah sütten kesildikten sonra düzelir bu problemler

Bende bu konuyu kara kara dusunuyorum. Utaniyorum goguslerimden resmen gobegime inecek o kadar İrilestiler. Bende ileride kucultturmeyi dusunuyorum hatta aklima koydum. Hamileligimde rahat edemedim,dogum sonrasi iskencd oldu

Back
X