emzirme sorunum var yardimci olun lutfen

ozgeilkim22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
5
0
1
33
Merhaba ben yeni katildim 37 haftalık doğum yaptım bebeğim emiyor ama çok zorlayinca bi kaç kez çekip bırakıyor ama çok ağlıyor sanırım ucunu tutamiyor mecbur sürümü sagip biberon ole veriyorum ama biberona alışınca hiç tutmaz deniyor silikon uç kullanan dahami iyi olur sizce o zaman emebilirmi?

ekledigim resimdeki pompa weevell'in sadece 13 liraya almistim emzirmeden once gogus ucuna pompayi basiyorsun uc disari firliyor bebekte tutabiliyor ilaveten sekerli su damlat veya cok az bal sur ucuna eme eme cikartir ben boyle basardim su an 2 gogsumude emiyor pompayi 1 haftada biraktik gerek kalmadi allah yardim eder biberonu sutun azsa takviye olarak ver memeden vazgecme canim

Eklentiler

• 1443620460201.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 80
Sutumu sagip veriyodum bende popayla ama gene emmiyo kızım biberonla içerken gosgusumu veriyorum almiyo ama biberonu hemen aliyo kandiririm diye düşünüyordum ama kanmiyo bugün 10v günlük oldu ve emmiyo diye düşünmekden sutum kesildi normalde iki saate bi sagiyordum biboran 45ml doluyordu smdi 15 mlcivarında kalıyor ve dort saat beklediğim halde bu kadar cikiyo sutum ;(

anlatamadim galiba memene bal sur sekerli su damlat alir bebek o daha vazgecme emerse sutun gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…