Emzirme sütyeni/atleti kullananlar

esrafa_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
17
5
Arkadaşlar merhaba, ben yavaş yavaş hastane çantamı hazırlamaya başladım fakat kendim için almam gereken eşyalarda hala kararsızım.
Emzirme sütyeni mi yoksa atleti mi daha kullanışlı olur bilemedim. Bir de; baktığım emzirme çamaşırlarını giyince sanki meme ucunu dışarıdan belli edecekmiş gibi hissettim. Göğüs pedi bunu engeller mi veya başka bir çaresi mi var? Kıyafetlerimi giyince kötü durmasını istemiyorum.
Tecrübeli annelerimiz yardımcı olurlarsa çok sevinirim, baya kararsız kaldım o_O

hayirli olsun bebisiniz
canim öncelikle kesinlikle gogusleri bos bırakma İçi süt doldugu için haliyle sarkma yapiyo ama en iyiside sutyen diye düşünüyorum o daha sıkı oluyo.
bide çantana 1 tane maden suyu koy vedogar doğmaz gazini çıkar bebisine icir gaz sıkıntısi çekmezsin

emzirme sütyeni kızkardeşim kullanıyor eğer bebekle evde kalacaksanız kullanın ama işe başlayınca tavsiye etmem gögüsler yayık duruyor ucu görünüyor sarkma yapıyor bildiğin benim tabirim kocakarı sütyeni yani. ben 40lanana kdr kullanmak için 1 tane almayı düşünüyorum onun haricinde işe başlayınca normal sütyenlere dönerim...

emzirme sütyeni kızkardeşim kullanıyor eğer bebekle evde kalacaksanız kullanın ama işe başlayınca tavsiye etmem gögüsler yayık duruyor ucu görünüyor sarkma yapıyor bildiğin benim tabirim kocakarı sütyeni yani. ben 40lanana kdr kullanmak için 1 tane almayı düşünüyorum onun haricinde işe başlayınca normal sütyenlere dönerim...

Ben de bir sure sonra gorevime donmek zorundayim, o yuzden sormustum. Tesekkur ederim fikir icin, yayik goruntunun olusmasini istemiyorum ben de.

arkadaşlar bebek magazasında çalışanlar için güzel sütyen var ben bir tane sepete attım yarı dolgulu ve şık

X