Emzirme ve Zayıflama Hapı

Metruk Sahil

Yağmur'un annesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
298
15
116
İstanbul
Merhaba,

13 aylık bebek annesiyim. Hamile kalmadan önce güvenilir bir zayıflama hapı kullanmıştım. 2 ayda 13-14 kilo verdim ve hiç bir yan etkisi görmedim. Ama hemen ardından hamile kaldım ve 30 kilo kadar aldım. Şimdi 15 kilo kadar fazlam var, yine o hapı kullanmak istiyorum. Fakat emzirme dönemimiz tam olarak bitmedi. Yani kızım gece 1 ya da 2 kere emiyor. O da 1-2 dk yı geçmiyor, sütüm yok gibi. Böyle bir süreçte ilaç kullanmış arkadaşlar var mı?

Merhaba,

13 aylık bebek annesiyim. Hamile kalmadan önce güvenilir bir zayıflama hapı kullanmıştım. 2 ayda 13-14 kilo verdim ve hiç bir yan etkisi görmedim. Ama hemen ardından hamile kaldım ve 30 kilo kadar aldım. Şimdi 15 kilo kadar fazlam var, yine o hapı kullanmak istiyorum. Fakat emzirme dönemimiz tam olarak bitmedi. Yani kızım gece 1 ya da 2 kere emiyor. O da 1-2 dk yı geçmiyor, sütüm yok gibi. Böyle bir süreçte ilaç kullanmış arkadaşlar var mı?

Merhaba,öncelikle bebeğinizi Allah bağışlasın.Anlıyorum artık zayıflamak ve bunuda daha önce denediğiniz bir ilaçla yapmak istiyorsunuz.Lakin zayıflama haplarının normaldede kullanılmasında birçok sakınca varken şimdi emzirme döneminde kullanıp bebeğinizi riske sakın atmayın.İçerisinde ne gibi maddelerin olduğunu bilemediğimiz bu haplar her ne kadar gece 1-2 kez emziriyor dahi olsanız o 1-2 kezlik süreçte sütle bebeğinize geçecektir.Birçok zayıflama çayı bile emzirme döneminde kullanılmıyorken zayıflama ilacı sakın haaa.Kendinizide lütfen riske atmayın çok güzel emziren anne diyetleri var yada emzirme süreciniz bittikten sonra yine kolaylıkla kilo vermenizi sağlayacak diyetler varken ilaçlara başvurmayın.Mutlu zayıflamalar diliyorum:34:Bu arada paylaşımda ve öneride bulunan arkadaşlar lütfen ilaç ismi telafuz etmeyiniz.

Back