Merhaba, vermiş olduğunu bilgiler gerçekten çok kıymetli. Evladınızı allah bağışlasın. Benimde 42 günlük bir yavrum var ama bir türlü bahsetmiş olduğunuz tarzda bir düzen oturtabilmiş değilim. İlk bebeğim ve ailede en küçük çocuk 19 yaşında bu yüzden pek güncel bilgiye sahip yönlendirebilecek olanda yok. Bu yüzden aynı cevap yazdığınız arkadaşın gibi benimde bebişim doymuyor. Sütüm aslında bu haftaya kadar çok iyiydi hatta fışkırıyordu kendiliğinden, hep üstüme akıyordu. Sizinde söyledğiniz gibi beslenmeye bağlı olarak arada azalıyor bende farkediyorum. Bu haftada öyle bir durum var. Onu hemen bol sıvı tüketerek gıdama dikkat ederek düzeltiyorum Ama onun dışında benim asıl size sorum şu, 20 dk emziriyorum demişsiniz ya 2 saatte bir. Benim bebiş 20 dk emmiyor. Neden anlamıyorum ama iştahla emmeye başlıyor ve sütümde var oluyor çünkü bıraktığında hala fışkırarak akmaya devam ediyor ama max 10.dk emip bırakıyor tekrar ağzına veriyorum ama dudaklarını sımsıkı kapatıyor mühür gibi o dudakları açmıyor, doymuş gibi görünüyor. Ve kesinlikle kaç sefer dudağına göğüs ucumu vs değdirsem de tekrar almıyor. Bende doyduğunu düşünüyorum çünkü aynı zamanda uyuyorda. Ama bu sefer çok kısa süre (45 dk, 1 saat) sonra uyanıyor çünkü acıkıyor ve ağlayarak çok acıkmış şekilde uyanıyor. 20 dk emzirmeyi nasıl başarabilirim? Bir diğer sorumda günde 4 sefer sağarak vermiş olduğunuz sütünüzü dolaba koyupta saati gelince ısıtıpmı veriyorsunuz, yoksa oda sıcaklığında mı bekletiyorsunuz acıkma saatini? Cevaplarsanız çok sevinirim. Ve vermiş olduğunuz bilgiler ışığında bende bir düzenleme getiricem inş. Teşekkürler