emzirmek-elma sirkesiyle zayıflamak??

evet doğru acı bile yeme derler aslında ben niye bunu akıl edemedim bilmem...
biraz daha sabredeceğim, kuzumdan önemli değil ya..

bir tek sirkeyle kilo veremezsin. bunun yerine güzel bir beslenme programıyla daha kolay olur.
Sirke metabolizmayı hızlandırıyor ama süte de geçiyor. Günde 1 yemek kaşığı kadar kullanırsan olabilir aslında, sonuçta salatayla da alıyorsun sirkeyi bir şekilde.
ama beyazlardan uzak dur ki sana hiç ve bebeğe hiç faydası olmayan şeyler. ayrıca tempolu yüreyebilrisin bebeğe bakacak birisi varsa. biraz büyüdüğü zaman yürümeye fırsatın olmayacak. Havalar da çok soğuk değilken bu fırsatı değerlendir derim.

ahhh işte o beyazlardan bi uzak kalabilsem... yürümeye şöyle fırsatım olmuyor bebeğe bakacak ablamız var ama ben işte olduğum süre içinde bakıyor, ben evdeyken kızla başbaşayım eşim de ilgileniyor ama çok ağladığı sızlandığın zaman hemen bana veriyor yani yürüyüş için kimseye bırakıp çıkamam kızı.. ama evde yapabilirim tempolu tempolu bi ucundan öteki ucuna ayy evet ya iyi geldi bu iş aklıma..

bende zayıflamak istiyorum. sabah mı içiyorsun sirkeyi nasıl suylamı karıştırıyorsun

Emziren anneler icin domates patlican üzüm bile zararli olabiliyor. Bence bir süre daha bekleyin.. kolay gelsin efendim

benim oğlum 10 aylık ben de klasik diyetlerden yapıyorum ve bol su içiyorum tavsiye derim yani.
bu sirkeydi veya başka bir bitkisel şeylere itibar etmeyin. işin en güzeli sağlıklı beslenmek..

benim de 7 aylık hala emzirdiğim bi kızım var..fazla kilolarımdan kurtulmak için 3 hafta önce diyetisyene gittim..bana çok güzel bi liste hazırladı.. hiç acıkmadım bu süreçte ve yaklaşık 4 kilo verdim üstelik hipotiroid hastasıyım...elma sirkesi için bişey diyemicem ama bana da diyetisyenim sabahları ballı limonlu ilık su içmemi söyledi..işe yaradığını düşünüyorum

en kötü durumda olan benim aranızda çünkü hamileyim zannedip yer veriyorlar

Valla ben de dün markette araba almamıştım elim dolunca satılan bebek arabalarından çektim bi tane ona doldurdum aldıklarımı bir gören bişi diyen olursa hamileyiz heralde dicektim

koşu bandı falan ayarlayabilirsen çok güzel olur.

Ohoo ben buna naz derim ya ne hamilesi 1.75/85

göbeğimi görsen hiçte böyle konuşmazsın. şöyle düşün zapzayıf incecik bacaklar ve vücut. bütün kilonun göbekte toplanmış olduğunu düşün. yanlan kalça popo hiçbirşey yok. birde yüzüm kilolu. üç aylık hamile gibi duruyorum şu an

eskiden hamilemisiniz buyrun oturu diyorlardı. şimdirekt kalkıyorlar bende oturuyorum metroda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…