anladım canım ben tekrar kopyalamıyordum tekrar deneyeyim sağol![]()
Olmuş bak çizelge 2.5 kilo gitmiş ohhh sefamız olsun gidiyor kilolar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım ben tekrar kopyalamıyordum tekrar deneyeyim sağol![]()
maşallah 2 kilocuk kalmış onu da verirsin kolayca tabi ideal kilon ne onu bilmiyorum ama baya zayıflamışsın doğumdan sonra58 kiloyla hamile kaldım . 70 kilo ile doğum yaptım. şuan 60 kiloyum.
Olmuş bak çizelge 2.5 kilo gitmiş ohhh sefamız olsun gidiyor kilolar![]()
maşallah 2 kilocuk kalmış onu da verirsin kolayca tabi ideal kilon ne onu bilmiyorum ama baya zayıflamışsın doğumdan sonra
gitti valla sefamız olsun dal gibi olucaz inşallah belki 3 kilo olmuştur giden cumadan beri tartılmıyorum çünkü tartım komşumda kaldı meraktan çatlıyorum ama istemeye de utanıyorum![]()
Ndn utanıyorsun cnm tartı senin değil mi al bence ben her sabah çıkıyorum tartıya moral oluyor bana da![]()
isticem canım yarın yoksa çatlicam meraktan ben tartılmadan duramam alışkanlık haline gelmiş kendimde eksiklik hissediyorum![]()
Benim tArtı oturma odam da karşımda duruyor sürekli ama sadece sabahları çıkıyorum ... Yoksa gün içinde yediklerim gram olarak artıyor görmek istemiyorum onları cnm sıkılmasın diye![]()
bol su içiyorum canım zaten 2 litre içmeye çalışıyorum günlük diyetisyen 3 dedi ama çüç içemiyorum kış olduğu için galiba
evet bazı çocukalrın diş çıkarması uzun sürermiş ben 4 aylıkken çıkarmışım ve hemen çıkmış belirtinin başlamasıyla dişin çıkması çok sürmemiş benim kız da bana çekmemiş anlaşılan diş belirtisi yok henüz
facedei gruba da giriyorum giriyorum güzel paylaşımlar oluyor
ben de seni merak ediyordum ama aklıma geldi nette sorun olduğu daha öce söylemiştin çünkü ben cuma günü kilo bildirimi yaptım 70.5 kiloya düşmüşüm 73le başlamıştım toplam 2.5 kilo vermiş oldum ama çizelgeyi düzenleyemiyorum beceremedim
hoşgeldin
bizde emziriyoruz benim kızım da 4.5 aylık ben de diyetisyene gittim o bana diyet listesi verdi onu uygulyorum ve bir sıkıntı olmadı çok şükğr sütüm azalmadı ve kilo veriyorum sen de onu uygula istersen ilk sayfada yazdım bana verdiği listeyi![]()
Bende çok geç cikarmisim inşallah kızım bana cekmez4 gün
sonra 5.ayimiZ bitiyor 6.aya giriyoruzinşallah bir an önce çıkarır
arkadaşlar nasıl Bebisler iyi mi![]()
Bende çok geç cikarmisim inşallah kızım bana cekmez4 gün
sonra 5.ayimiZ bitiyor 6.aya giriyoruzinşallah bir an önce çıkarır
arkadaşlar nasıl Bebisler iyi mi![]()
İyiyim Cnm sen nasılsın bizim kuzda iyiccnm ama uyku dzenimizNasılsın zulluuuu benim oğluşum 5. ayı doldu 9 unda benimkinin de dişleri çok kaşınıyor ama hiç kabarıklık falan da yok . Belli bir düzen oturtdum ben uykusu falan hep saatli artık senin kız nasıl.
bizim beşinci ayın bitmesine daha var 29unda dolduruyor
arkadaşlar ve bebişleri de iyi maşallah büyüyor bıcırıklar birbirinden tatlı resimler paylaşılıyor sen de olsan keşke
İyiyim Cnm sen nasılsın bizim kuzda iyiccnm ama uyku dzenimiz
bozuldu çünkü hem tatildeyiz hemde dış cikartiyor ishali ve atesi
oluyor bir ay olmafan iki paket bez bitti.bizimkinin yeri bell ama
cikmiyor
Keşke benee olsam ama olmuyor Cnm..yarın yolculuk var
cnm hem uzgunum hem de mutlu
Nasılsın zulluuuu benim oğluşum 5. ayı doldu 9 unda benimkinin de dişleri çok kaşınıyor ama hiç kabarıklık falan da yok . Belli bir düzen oturtdum ben uykusu falan hep saatli artık senin kız nasıl.
eşin mi sorun yapıyor neyse sağlık olsun burdan da görüşüyoruz![]()