• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

27 Şubat da diyete başladım 72 kiloydum
Bugün 67 yim gidiyor kilolar ohhh:21::21::21:

masallah canim ne güzel vermissin ben bir türlü tam anlamiyla diyete baslayamadim. 3 Gündür yatiyorum grip oldum. Allahtan annem yakinimda oturuyorda umuta annem bakiyor yoksa simdi ona da gecmisti. Bugün Allaha sükür iyiyim. Yarindan itibaren bende artik dikkat edecegim yiyip icmeme.

masallah canim ne güzel vermissin ben bir türlü tam anlamiyla diyete baslayamadim. 3 Gündür yatiyorum grip oldum. Allahtan annem yakinimda oturuyorda umuta annem bakiyor yoksa simdi ona da gecmisti. Bugün Allaha sükür iyiyim. Yarindan itibaren bende artik dikkat edecegim yiyip icmeme.

Geçmiş olsun cnm hastayken diet yapılmaz zaten vücudun dirence ihtiyacı oluyor. Ben veriyorum valla yavaş yavaş dietler sütüm bile artı yani sağlıklı beslenince ... Evde spor da yapmaya çalışıyorum çok kararlıyım sen de iyileş hemen başla diete bak nasl gidiyor kilolar göreceksin :21::21::21:

Baslamam lazim artik eski kiyafetlerimin icine girmek istiyorum. Canim sen normal dogum mu yaptin yoksa sezeryanla mi ? Göbegin ne durum da ? Bi de ne gibi sporlar yapiyorsun ?

cnm bebeğin kaç aylık ben ne kadar dikkat etsem de kilolar gitmiyor yapıitı kaldı sanki yaaaa

Cnm Sezaryan doğum yaptım ... Bebiş 9 ekim doğumlu göbeğim yok sayılacak kadar az bişey kaldı ... Zaten göbeğim hiç birzmn yoktu benim ... Sporda evde kalça basen çalıştırmak için eşim spor aleti almıştı onunla çalışıyorum. Birde kendim hareket yapıyorm basen için :40:

70 kiloyum kızlar 15 gün oluyor diyete başlayalı 28 şubatta başladım 73 kilo ile şu an 70im 3 kilo gitmiş eşim de diyer zayıflamışsın diye belli de olmaya başladı ohhh sefamız olsun:21::21::21:

sabah 9.30 kahvaltı
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 yumurtadan onlet
*3 çeri domates
*5 zeytin

arada 1 elma

öğlen 13.30
* kaşık tavuklu patates
*2 kaşık pilav
arada kurana gitmiştim komşuya orda ikram edilen muhallebi tarzı şeyden 2 çatal aldım

akşam 18.30
*6 kaşık tavuklu patates yemeği
*1 kaşık pilav
* yarım dilim çavdar ekmeği
* salata

akşam oturuken bir bardak süt ve çeyrek armut günü bitirdik :)

Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum ama bu yemeyle bile cok acikiyorum. Sizin kac aylik oldu bebisleriniz? Benim 8 aylik ama sutum kesilirse diye korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebeğim daha 3 haftalık bile değil
69 kilo ile doğuma gittim sabah 60.6 çıktım.
Ben de sizler gibi emzirerek kilo vermek istiyorum.
Aşırı halsizlik olduğu için ben spor yapamıyorum. Bebek uyurken ben de uyuyorum.
Dün diyete başladım ama emzirdiğim için daha çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Hedefim 50 kilo, inşallah verebilirim kiloları.

Selam kizlar bende kilo vermek istiyorum ama bu yemeyle bile cok acikiyorum. Sizin kac aylik oldu bebisleriniz? Benim 8 aylik ama sutum kesilirse diye korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin benim kızım da 4.5 aylık şu an 15 gündür diyet yapıyorum insan tabi acıkıyor ama ara öğünlerle onu telafi ediyoruz dengeli beslenirsen sütün kesilmez benim sütüm eskiye göre arttı diyebilirim ben diyetisyene gittim onun verdiği listeyi uyguluyorum hem sütüm kesilmedi hemde 15 günde 3-3.5 kilo arası gitti 4. sayfada liste var incele istersen:34::34:
Benim bebeğim daha 3 haftalık bile değil
69 kilo ile doğuma gittim sabah 60.6 çıktım.
Ben de sizler gibi emzirerek kilo vermek istiyorum.
Aşırı halsizlik olduğu için ben spor yapamıyorum. Bebek uyurken ben de uyuyorum.
Dün diyete başladım ama emzirdiğim için daha çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Hedefim 50 kilo, inşallah verebilirim kiloları.

hoşgeldin sen de maşallah ne erken başlamışsın diyet olayına kendini halsiz hissetmen normal ben de öyleydim bebeğim ne zaman uyusa ben de uyuyordum bir müddet sonra düzeliyor insan o zamana kadar yediklerine dikkat et ama çok sıkma kendini yeni doğum yapmışsın vücudun enerjiye ihtiyacı var süt üretimi için de bol su iç tatlıdan uzak dur öğünlerini iy dengele abartmadan herşeyden yemeye çalış özellikle protein ağılıklı beslen benim diyetisyenim kalsiyum ve protein ağırlıklı bir liste verdi:34::34:

hoşgeldin sen de maşallah ne erken başlamışsın diyet olayına kendini halsiz hissetmen normal ben de öyleydim bebeğim ne zaman uyusa ben de uyuyordum bir müddet sonra düzeliyor insan o zamana kadar yediklerine dikkat et ama çok sıkma kendini yeni doğum yapmışsın vücudun enerjiye ihtiyacı var süt üretimi için de bol su iç tatlıdan uzak dur öğünlerini iy dengele abartmadan herşeyden yemeye çalış özellikle protein ağılıklı beslen benim diyetisyenim kalsiyum ve protein ağırlıklı bir liste verdi:34::34:
bi kaç güne kadar sürekli tatlı ve hamur işi yememe rağmen hep kendimi halsiz hissettim hissettikçe de yedim ama baktım ne kadar çok yesem de halsizliğe faydası yok herhalde yeni doğum yaptığım için böyleyim, dediğin gibi bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum bende, aynen kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenirsem hem benim hem bebeğim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Aşırı sıkı bir diyet zaten yapamam ama sağlıklı beslenmem şart, inşallah hep birlikte veririz kiloları:31:

slm, Bugün cok kötüydüm elimi kaldiracak halim yoktu. Umutu anneme yolladim ona da bulasmasin diye. Sagolsun annem bakti birazdan esim almaya gidecek. Gece de esim bakacak umuta. Yediklerimi yazip cikacagim.

Kahvalti
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
biber
maydonoz
5 zeytin
salam

ara
2 kuru kaysi

ara
beyaz leblebi

aksam
köfte
yogurt

sonra da belki meyve yerim

bi kaç güne kadar sürekli tatlı ve hamur işi yememe rağmen hep kendimi halsiz hissettim hissettikçe de yedim ama baktım ne kadar çok yesem de halsizliğe faydası yok herhalde yeni doğum yaptığım için böyleyim, dediğin gibi bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum bende, aynen kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenirsem hem benim hem bebeğim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Aşırı sıkı bir diyet zaten yapamam ama sağlıklı beslenmem şart, inşallah hep birlikte veririz kiloları:31:
inşallah vericez ben inanıyorum yeterki pes edip bırakmayalım...ben de kendimi çok halszi hissediyordum ilk zamanlar senin gibi bebeğim gecenin 4-5ine kadar uyumazdı sonra da gündü uyurdu gündüz de bana gelen giden oluyordu bebek görmeye iyice halsiz ve yorgun kalıyordum tatlı hamur işi allah ne verdiyse yiyordum öyle yapmasaydım belki ilk zamanlar giderdi kilolardı iyice yapışmadan çünkü ben hamileyken fazla kilo almadım 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 4 kilosu gitmişti ki zaten bebeğim 3 kilo 700 gr doğmuştu şimdi baya yol aldım sayılır eski kiloma dönmeme 5 kilo kaldı:34::34::34:
slm, Bugün cok kötüydüm elimi kaldiracak halim yoktu. Umutu anneme yolladim ona da bulasmasin diye. Sagolsun annem bakti birazdan esim almaya gidecek. Gece de esim bakacak umuta. Yediklerimi yazip cikacagim.

Kahvalti
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
biber
maydonoz
5 zeytin
salam

ara
2 kuru kaysi

ara
beyaz leblebi

aksam
köfte
yogurt

sonra da belki meyve yerim

geçmiş olsun güldencim maşallah tam anlamıyla başlamışsın diyete böyle devam:34::34:

dün köyden kayınpederim gelmişti eltimlerdeydi oraya gitmiştik o yüzden buraya giremeyen dünkü listeyi şimdi yazayı gerç dün ne yediğimi ne yaptığımı anlayamadım ama olsun

sabah 9.30'da kahvaltı
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 tatlı kaşığı reçel
*1 kibrit kutusu peynir
*5 zeytin
*1 yumurta
ara öğün yapmadım ev temizlemekten fırsatım olmadı:1:
öğlen 13.00
*1 dilim ekmek
*6-7 yemek kaşığı ünden kamlma tavuklu patates
*1 bardak kadar yoğurt

arada 15.00 da eltimlerdeydim ya onlar öğlen yemeği hazırlmışlardı ama yemedim sadece 1 bardak ayran ve 3 adet sarma yedim

akşam onlardaydık yine baya geç yediler yemeği ben de acıkmıştım hee 8'de

*4-5 kaşık bulgur pilavı
*2 parça tavuk göğüs eti( kendi suyunda pişmiş)
*4-5 kaşık ıspanaklı pirinçli çorba
*salata

akşam otururken de birşey yemedim işte böyle

sabah 9.30 kahvaltı
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 tatlı kaşığı bal
*1 kibrit kutusu peynir
*5 zeytin
* 1 haşlanmış yumurta

öğlen 13.00

*1.5 dilim çavdar ekmeği
*6 kaşık ıspanak yemeği
*yoğurt

arada 3 kayısı 1 küçük lokum

akşam 18.00
*1 dilim çavdar ekmeği
*6 kaşık ıspanak yemeği
*yoğurt

akşam çayın yanında bir küçük gofret ve 1 tane çubuk :)

Bugün yemege davetliydik mecbur orda olanlari yemek zorunda kaldim.

Kahvaltimi cok gec yaptim yine

1 tost
Salatalik, renkli biber, maydonoz, domates, 5 zeytin
Haslanmis yumurta

Ara
1 sütlü nescafe yaninda kücük parca bisküvi

Aksam
5-6 kasik manti
2 köfte ( eve gelince yedim )

1.5 litre su icebildim bugun

Bi de haftaya adet olacagim ondan simdiden sislik basladi bende. Yarindan itibaren hava iyi olursa yuruyuslere baslayacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar konuyla alqkali değil ama
kysura bakmayın benim kızımın sağ
yanağını sola göre şiş dr goturduk önemli
değil dedi iki ay sonra gel dedi tekrar bakarim
dedi Sizinde bebeğinizin yanakları farklı mı:26:

Kızlar Bahadır giremedim benim oğlan çok mımız artık üstüne bir de misafir yorucu 3 gün geçirdim ama diyeti bırakmadım
Kahvaltı 10.00
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahılı Lig'te ekmek
Bol yeşillik
Ara
1 yeşil elma
Ara
1 kase beyaz leblebi
Akşam
Karnıbahar yemeği
Kuskus pilavı 5 yemek kaşığı
Bol salata:56::56::56:

Slm kızlar konuyla alqkali değil ama
kysura bakmayın benim kızımın sağ
yanağını sola göre şiş dr goturduk önemli
değil dedi iki ay sonra gel dedi tekrar bakarim
dedi Sizinde bebeğinizin yanakları farklı mı:26:

Slm cnm benim oğlanın iki yanağı da aynı diş çıkartıyor diyorsun belki ondan da olabilir tam bilmiyorum ama umarım birşeyi yoktur prensesin:nazar:

Back
X