- Konu Sahibi pelinsubahar
-
merhaba kızlar
bebeğim 2 aylık oldu
adet gördüm şimdide uzman tv de doktor emziren anne normal olarak en az6 aydan sonra adet görür dedi.
bendemi terslik var.
birde doktor diyorki su dahi vermiyorsa ben veriyorum gece çayı veriyorum en az 6 ay diyor.
mama hiç vermiyorum emzirme sıklığı azalmışsa adet görmeye başlar diyor
canım sıkıldı acaba bebeğim emmeyimi azalttı???
doktorun konuşmasına göre çok erken değilmi
Evet, emme suresi ve sikligiyla ilgili bisey bu.Bebek guclu bir sekilde gunde toplamda 1-1 bucuk saatten fazla emiyorsa bu anneler cok gec adet oluyor.Bir sene sonra adet olanida duydum.Artik korunmalisin sut korumuyor seni..bebege su bile vermemek lagzim 6 aya kadar.Ben vermemistim, cok gazi oldugu zamanalda gazi icin zay verdim.Benimkisi zaten 2 dak emip birakirdi.Bu nedenle 4 ayda adet oldum.Bir arkadasimin bebegi cok emiyordu gunluk olarak, bir yil hic adet olmadi..emme suresiyle iligli bisey.Bebek emdikce yumurtlamayi da baskiliyor.Emme suresi azalinca da adet gormeye basliyorsun..
evet canım yaa bu aralar hemen bırakır olduu(( offf
Bebegin emmeyi birakmaz, korkma hic.Benimkisi cok az emiyordu ama israrla iki yil emzirecem onu diye onceden kararliydim.Yilmadim verdim ve 8.-9. aydan sonra okadar fazla istiyorlarki emmeyi ben bile sasirdim.Herkes emmeyi birakacak derken tam tersi oldu.Sen azmet biraktirma emmesini. Kilo olarak cok kilolu bebek degil ama sagligi yerinde sukur.Daha hasta olmadi anne sutune bagliyorum bunuda.Unutmaki bebegi emzirmek kadin icinde cok onemli.Zamaninda emsin diye pesinde kosuyordum simdi o benim pesimde emebilmek icin.4 ay gibi bir surede kesmeyi dusunuyorum onu..saglikla buyut bebisini:))
bebegim 2 aylikken adet oldum.emzirmeyle ilgisi yok.hic mama kullanmadim hep emzirdim emziriyorum da simdi 13 aylik oldu.duzenli oluyorum.Kızlar ben adet oldum çok canım sıkıldı erken değil mi, mama verdiğim için mi böyle oldu, bebeğim yarın iki aylık oluyor, yeterince emmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?