emziyorum hemen adet oldum ????

Bende emmeye bağlamayanlardanım. Bebeğime mama da verdim ama çok çok emzirdim. Kırkım çıktıktan bi ay sonra ader oldum. Doğum sonrası 15. Gunde kontrole gittiğimde doktor çok sasırmıstı çok çabuk toparlanmıs rahmın hormonların çok iyi çalısıyor doğurmaya çok müsait demişti. Adet olmamı buna bağlamıstım

Uzulme canim bunye meselesi. Ben 2 bebek emzirdigim halde 40 cikinca adet oldum. Buyuk oglumda da hemen adet olmustum. Mama vermiyosan suya pek gerek yok vencede zaten %80i su demisti doktorum. annenin ilk sutu sulu gelir daha seffaf renktedir. Sonra yagli beyaz sut iner. Ben mama verdigim icin arada su takviyesi veriyorum ozellikle kizima xunki koyulasriricili mama iciyor

Ben 2. Ayda adet oldum. 1 yaşında ve hala gece gündüz baya baya emiyor. Yani bünye meselesi. Süt yetmeme veye emmede azalma da yok. Sen doğurgan olduğun için dua et diğerlerine kulak asma

bebegim 2 aylikken adet oldum.emzirmeyle ilgisi yok.hic mama kullanmadim hep emzirdim emziriyorum da simdi 13 aylik oldu.duzenli oluyorum.
İçim rahatladı teşekkür ederim cevap için. Dün başladı bugün pek devam etmiyor gibi, böyle mi oluyor acaba?

İçim rahatladı teşekkür ederim cevap için. Dün başladı bugün pek devam etmiyor gibi, böyle mi oluyor acaba?
hamilelik oncesindeki regllere gore farkli oluyor benimki.ilk gun yogun sonra daha az gibi.duzene girmesi aylari bulur zaten endiselenmeyin.bebegin 40i cikinca genelde anneyi muayeneye cagiriyo doktor.gitmediyseniz bi gorunun.ultrasonla bakiyor rahmin durumuna.ben gittigimde iyi toparlanmis bi sikinti yok demisti.

Beni çağırmadı ama gidicem ben de. Teşekkür ederim

bn kızımın kırkı cıktı oldum oglumdada oyle oldum suan bes aylık sorun yok cokş ukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…