- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
şu konu yanlış anlaşılmış sanırım. birincisi eşim inançsız değil o yuzden ınancıyla ılgılı baskı yapmam zaten. ikincisi bende herseyini tam yapan 5 vakıtını her gun kılan bırı degılım o yuzden her gun kalk namaz kıl muhabbeti zaten olmuyo. kırk yılda bir söylerim oda rahat bırak der ustune gıtmem. yani namaz değil sorun. dini inançlarıma saygı duymaması kendı inandıklarını bana empoze etmeye calısması. sonuc alamayınca da ben senin kocan değilmiyim muhabbetıne girmesi..sorun bu yani saygı duymayıp saygı beklemesi...
bir de kapan kocana neymiş diyenlere, kapanırsam evliliğimizde büyük sorunlar cıkıcanı, yanında kapalı biri gezdirmek istemediğini söyleyen biri eşim..öyle kolay degıl yani sorunu çözmeden birşeyleri değiştirmek..
bile bile evlenmişssin evlenmicektin o zaman yazanlara da sözüm çok sağolun ben farkında değildim geçmişe dönüp evlenmıyım o zaman!!! bunu zaten yazdım bılıyoduk ama daha yumusaktı diye benım ıstedıgım sey tavsıye en azından mantıklı yorum!! azarlanmak yargılanmak değil...
Kimsenin amaci azarlamak değil ya da geçmişe donup evlenmeyin demek de değil. Eğer bile bile evlenildiyse bazi şeyleri göze almis olmaniz gerekirdi değil mi? Ama bu esinize sarf ettiğiniz sözü hakli kilmaz.
bu konuda arastirarak bilgi sahibi olabilirsinz kolayca... biz esinizi ikna edemeyiz.. eğer Eşiniz istemiyor ve her yol denenmisse boşanabilirsiniz. Aciklamalar bu yönde... Eğer bosanmayacaksaniz da gunahini iki kişi olarak kabul edeceksiniz başka bir seçenek yok..