En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

Ve aşırı derecede patavatsız ve değişken ruhlular, bir dedikleri bir dediklerini asla tutmuyor. Kaç yaşına gelmelerine rağmen hala çocuk gibi oluyorlar.
Patavatsızlık yok eşimde. Ama çok değişken, adam kaç yaşına gelmiş hâlâ çocuk

Patavatsızlık yok eşimde. Ama çok değişken, adam kaç yaşına gelmiş hâlâ çocuk
Genelde birşeyleri biriktirme huyları da oluyor. Eskiye merakları çok yüksek, benim babam ikizler burcuydu, evimizi hep eski püskü eşyalarla doldururdu. Allah kolaylık versin diyorum, ikizler erkeğiyle yaşamak zor.

Genelde birşeyleri biriktirme huyları da oluyor. Eskiye merakları çok yüksek, benim babam ikizler burcuydu, evimizi hep eski püskü eşyalarla doldururdu. Allah kolaylık versin diyorum, ikizler erkeğiyle yaşamak zor.
İkizler erkeği gibi olmadığıma seviniyorum Kadını ile erkeği çok farklı birbirinden

Ay çok sevindim çünkü yengeçlere çok atıp tutanlar var ya çok sulugöz, buldumcuk vs diyorlar hep görüyorum sosyal medyada
Ben düşüncesiz duygusuz olan insanların yerine azıcık duygusal hassas insanları tercih ederim sevdiklerine de çok düşkün oluyorlar yengeç kadınları.

Ay çok sevindim çünkü yengeçlere çok atıp tutanlar var ya çok sulugöz, buldumcuk vs diyorlar hep görüyorum sosyal medyada

Yengeçler Drama Queen oluyor doğruya doğru. Bir de neden benim başıma geliyor bunlar nedeeeenn diye çok yakınıyorlar

Benim ki öyle değil fazlalıklardan nefret ediyor, teknoloji meraklısı bir de

Yengeçler çok merhametli ve sabırlı oluyor bence.
Tanıdığım yengeçler öyle, ben balığım ama bir Yengeç tanıyorum benden beter. Sulugöz ve aşırı duygusal.

Bazen hayata sadece yemek yemek ve yatmak için geldiğimi düşünüyorum hatta
Ay burcunun buna etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben de bazen böyle hissediyorum
Yemek yemeyi çok severim. Çok çabuk doyduğum için üzülüyorum hatta ahhaha

İkizler burcu arkadaşım var, seviyorum ben ikizler burcu kadınını, arkadaşımın eşi de ikizler, nasıl anlaşıyorlar bilemem
Bence ikizlerin halinden sadece ikizler anlıyor, onlar başka bir boyut. Biz normal burçlar onları anlayamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…