En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

Bence ikizlerin halinden sadece ikizler anlıyor, onlar başka bir boyut. Biz normal burçlar onları anlayamıyoruz
Ben evlenirken hiç burçları önemsemez, bilmezdim. İkizleri araştırdıktan sonra öğrendim.
Ya hu gidip en zor burçla evlenmek de ne bileyim. Çok sıkıntı çektim gerçekten, inkar edemem. Geçen şey diyorum kendi kendime, 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonra bu adam eski haline dönecek

Ay burcunun buna etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben de bazen böyle hissediyorum
Yemek yemeyi çok severim. Çok çabuk doyduğum için üzülüyorum hatta ahhaha
Amaan yemicez de napcaz, hayatta yemekten daha güzel birşey var mı sanmamBende çok çabuk tıkanıyorum ama ya

İkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmiş aslında değişken ruhlu olmasalar o kadar da zor değiller. Ama değişken ruhları psikopat olduklarını düşünmemi sağlıyor

Yarın doğum günü olan bir AASLANN kadını olarak aşka aşık tutkulu sahiplenme duygusu yüksek sevdimi gözü birşey görmeyen sadık biri olarak aslan Burcu diyorum ben

İkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmiş aslında değişken ruhlu olmasalar o kadar da zor değiller. Ama değişken ruhları psikopat olduklarını düşünmemi sağlıyor
Ben de öyle düşünüyorum, eşim aşırı değişken bir insan. Anca bu kadar burcunun adamı olur insan. Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen, bi öyle bi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…