- Konu Sahibi womaninlove
-
Çok yay tanıyorum ben, çok özgür ruhlu yay burçları yaBende sadece kendimi biliyorum
Aslinda bende oyleyim ama kimsenin dedigini dahi yapamamÇok yay tanıyorum ben, çok özgür ruhlu yay burçları ya
Ben evlenirken hiç burçları önemsemez, bilmezdim. İkizleri araştırdıktan sonra öğrendim.Bence ikizlerin halinden sadece ikizler anlıyor, onlar başka bir boyut. Biz normal burçlar onları anlayamıyoruz
Amaan yemicez de napcaz, hayatta yemekten daha güzel birşey var mı sanmamAy burcunun buna etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben de bazen böyle hissediyorum
Yemek yemeyi çok severim. Çok çabuk doyduğum için üzülüyorum hatta ahhaha
Sanki sen balık da eşin yaymış gibiAslinda bende oyleyim ama kimsenin dedigini dahi yapamam
Ama ask konusunda kocam balik ben yay ben daha cok asko kusko bir insanim ona gorekocam da balik kategorisine hic uymuyor ama
İkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmişBen evlenirken hiç burçları önemsemez, bilmezdim. İkizleri araştırdıktan sonra öğrendim.
Ya hu gidip en zor burçla evlenmek de ne bileyim.Çok sıkıntı çektim gerçekten, inkar edemem. Geçen şey diyorum kendi kendime, 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonra bu adam eski haline dönecek
Valla oyle ben tam bir drama queen ask islerinde ama esim hic romantik degil cozemedim gerci onun ailesi onun dogum tarihini yanlis yazmislar benceSanki sen balık da eşin yaymış gibi
Tam tersi olacakmışAslinda bende oyleyim ama kimsenin dedigini dahi yapamam
Ama ask konusunda kocam balik ben yay ben daha cok asko kusko bir insanim ona gorekocam da balik kategorisine hic uymuyor ama
Ben de öyle düşünüyorum, eşim aşırı değişken bir insan. Anca bu kadar burcunun adamı olur insan. Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen, bi öyle bi böyleİkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmişaslında değişken ruhlu olmasalar o kadar da zor değiller. Ama değişken ruhları psikopat olduklarını düşünmemi sağlıyor
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsunYarın doğum günü olan bir AASLANNkadını olarak aşka aşık tutkulu sahiplenme duygusu yüksek sevdimi gözü birşey görmeyen sadık biri olarak aslan Burcu diyorum ben
Evet ya yay bir arkadaşım var. Küstük, affetmedi ya beni duygusuzTam tersi olacakmışbalıklar duygusal, yaylar duygusuz oluyor genelde.
bir yerde hata yaptim ben amaTam tersi olacakmışbalıklar duygusal, yaylar duygusuz oluyor genelde.
Yaaaa çok teşekkür ederimDoğum gününüz şimdiden kutlu olsun
Magni ya ahdıxkmdd ben balığım bunu ben bile yapmam ahahhahabir yerde hata yaptim ben ama
bak hamileyim yedi yirmi dort kirpiklerine bakiyorum ona benzesinler diye
bazen salak ergenler gibi hissediyorum ask konusunda
Yaylar duygusuz ama aşık oldular mı tam oluyorlarbir yerde hata yaptim ben ama
bak hamileyim yedi yirmi dort kirpiklerine bakiyorum ona benzesinler diye
bazen salak ergenler gibi hissediyorum ask konusunda
sanirim kacan kovalaniyor mu cok sevdigimi belli ettigim icin mi boyle olduMagni ya ahdıxkmdd ben balığım bunu ben bile yapmam ahahhaha
Ama bu balikta olmaliydi bende degilYaylar duygusuz ama aşık oldular mı tam oluyorlar
Sizin de öyle olmuş belli ki
Zaman geçiyor kıymetini bilmek lazım. Umarım çok güzel bir yaş olur sizin içinYaaaa çok teşekkür ederimçok sağolun 29 olucam 30 a son 1 kaldı zaman çok acımasız
Umarım bir zamanlar 18 olmak için ne çaba harciyordum ama şimdi öyle olmuyor yaZaman geçiyor kıymetini bilmek lazım. Umarım çok güzel bir yaş olur sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?