En "aşka aşık" aşk kadını diyebileceğimiz burç sizce hangisi?

Bence ikizlerin halinden sadece ikizler anlıyor, onlar başka bir boyut. Biz normal burçlar onları anlayamıyoruz 😂
Ben evlenirken hiç burçları önemsemez, bilmezdim. İkizleri araştırdıktan sonra öğrendim.
Ya hu gidip en zor burçla evlenmek de ne bileyim. 😂Çok sıkıntı çektim gerçekten, inkar edemem. Geçen şey diyorum kendi kendime, 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonra bu adam eski haline dönecek 😂

Ay burcunun buna etkisi var mıdır bilmiyorum ama ben de bazen böyle hissediyorum 😂
Yemek yemeyi çok severim. Çok çabuk doyduğum için üzülüyorum hatta ahhaha
Amaan yemicez de napcaz, hayatta yemekten daha güzel birşey var mı sanmam😂Bende çok çabuk tıkanıyorum ama ya:(

Ben evlenirken hiç burçları önemsemez, bilmezdim. İkizleri araştırdıktan sonra öğrendim.
Ya hu gidip en zor burçla evlenmek de ne bileyim. 😂Çok sıkıntı çektim gerçekten, inkar edemem. Geçen şey diyorum kendi kendime, 2 ay süre veriyorum. 2 ay sonra bu adam eski haline dönecek 😂
İkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmiş😂 aslında değişken ruhlu olmasalar o kadar da zor değiller. Ama değişken ruhları psikopat olduklarını düşünmemi sağlıyor 😂

Yarın doğum günü olan bir AASLANN 🦁 kadını olarak aşka aşık tutkulu sahiplenme duygusu yüksek sevdimi gözü birşey görmeyen sadık biri olarak aslan Burcu diyorum ben

İkizler burcu en sevilmeyen burç seçilmiş😂 aslında değişken ruhlu olmasalar o kadar da zor değiller. Ama değişken ruhları psikopat olduklarını düşünmemi sağlıyor 😂
Ben de öyle düşünüyorum, eşim aşırı değişken bir insan. Anca bu kadar burcunun adamı olur insan. Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen, bi öyle bi böyle 😂

Back
X