- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
Kızlar ben lise öğretmeniyim, çok büyük sorunlarım yok ancak, çocukların bir şeyleri yapmaları için çok tekrar etmem gerekiyor. Mesela bir şey yapması gerekiyor ve ben en az üç kez dediğimde harekete geçiyor öğrenci. Bu durumdan çok yoruldum aresini bulan var mı?
biraz da tavırla ilgili canım bu durum gerçi sen de biliyorsundur ama
ben üniversitedeyim, son sınıflara giriyorum, kolejde okumuş çoğu 5 sene lise falan=) şuydu buydu derken kazık kadar olmuşlar afedersiniz. ben 3 yıl lise+ 4 yıl üniversite okudum 5 yaşımda başlayıp. şimdi öğrencilerimin hepsi benden büyük. ama söylediğim şey anında yapılıyo. çok gülüp eğlendiğimizde oluyo ama ben istersem. yoksa yok. imkansız. baştan size böyle alıştılarsa düzelmeleri zor, ama yeni sınıflarınızda dikkat edin.
yaşları gereği sürekli kaynatmaya çalışıyolar herşeyi.. son sınıra gelene dek de duymazdan geliyolar.Kızlar ben lise öğretmeniyim, çok büyük sorunlarım yok ancak, çocukların bir şeyleri yapmaları için çok tekrar etmem gerekiyor. Mesela bir şey yapması gerekiyor ve ben en az üç kez dediğimde harekete geçiyor öğrenci. Bu durumdan çok yoruldum aresini bulan var mı?
biraz da tavırla ilgili canım bu durum gerçi sen de biliyorsundur ama
ben üniversitedeyim, son sınıflara giriyorum, kolejde okumuş çoğu 5 sene lise falan=) şuydu buydu derken kazık kadar olmuşlar afedersiniz. ben 3 yıl lise+ 4 yıl üniversite okudum 5 yaşımda başlayıp. şimdi öğrencilerimin hepsi benden büyük. ama söylediğim şey anında yapılıyo. çok gülüp eğlendiğimizde oluyo ama ben istersem. yoksa yok. imkansız. baştan size böyle alıştılarsa düzelmeleri zor, ama yeni sınıflarınızda dikkat edin.
bu durum çok normal değil mi zeka türlerine göre düşünürsek
bir defada iki defada üç defada ve ya defalarca tekrardan anlayan öğrenci kitlesi aynı sınıfta eğitim alıyor ben ne öğrenciyi ne kendimi suçlarım bu gibi durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?