Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin

Herkeste olmuyor canımEşiminde sorun yok.
Bende hapşuranı duymadım.Ben hapşuruyorum,burnum tıkalı,nefes zor alıyorumAğzım kuru
O da doğru herkesin bünye farklı olunca semptomlar da değişiyor arkadaşım da diyor eşimde bişey yok ben 6 gündür ölü gibi yatıyorum diyor çok zor ya hastalar atlatsin bir an önce artık

Güzel günler yakında inşallah karamsar olma

Abla mutfağa girmiyorum,çocuklar hazırlıyor
Kızlar yapsın sen iç faydasını görürsün umarım dene bence bunu.
Yaşadıkların elbette kolay şeyler değilmiş.
Şöyle düşün her defasında bu kadar korkuyu yaşamaya devam edersen senin içinde çok zor olur.
Sürekli kafanın içnde ölüm ve aile kaybet korkusunu yaşarsan kendi hayatınıda zora sokarsın.
Biraz daha sakin olarak düşünmeye başla derim.

Biraz melankolik bir yapım var, lanet olsun balık burcuna bunlar da geçer elbet abla, her şey insanlar için.

Sağol abla

Daha gençsiniz,yenide sayılırsınızPes etmek yok,istemeye ve inanmaya devam
Ayın sonuna doğru bir profla görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecek eşim aşılama tüp bebek olaylarına karşı. Yaşımızı çok genç buluyor, ona göre yaş ilerdikçe bu tarz tedaviler görülür. Kafasını değiştiremediğim için yaş da geçiyor ama hayırlısı Allah’tan. En azından görüşmeye gitmeyi bile kabul etti, bu da bir adımdır

Çok şükür yaşıyorlar,sağlıklılar bunu düşün canım
Ben babamı kaybettim,keşke yaşasaydı ben uzak olsaydım

Kafanda iyi olmalı,yoksa olmaz
Biraz rahatlaman lazım

Çok şükür yaşıyorlar,sağlıklılar bunu düşün canım
Ben babamı kaybettim,keşke yaşasaydı ben uzak olsaydım
Allah sağlıklı ömür versin hepimize. Annem 56 yaşındaydı anneannem vefat ettiğinde -ki anneannemi de ölürken gördüm, aaahh Allahım - Annemin “ben annesiz kaldım şimdi” diye ağladığını ölsem unutamam. Aynı şekilde babamın da büyükbabam ölürken “baba çok erken baba” diye üstünü yırtmasını unutamam. Bunlar hep insanda travma olarak kalıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…