Allah sağlıklı ömür versin hepimize. Annem 56 yaşındaydı anneannem vefat ettiğinde -ki anneannemi de ölürken gördüm, aaahh Allahım - Annemin “ben annesiz kaldım şimdi” diye ağladığını ölsem unutamam. Aynı şekilde babamın da büyükbabam ölürken “baba çok erken baba” diye üstünü yırtmasını unutamam. Bunlar hep insanda travma olarak kalıyor işte.
Bunları atlatman ve güçlü olman lazım
Hayat devam ediyor ve biz ne kadar planda yapsak hayat yolunu çizmiş ilerliyor.
17 yıl gurbette kaldım.Ailemin yanına taşındım,ne güzel daha çok görüşecektik,hasretimiz bitecekti diyorduk.Babamla ancak bir ay zaman geçirdik
Zamanda geçip gidiyor.1 hafta sonra 1 yıl olacak
O macunun bende çok faydasını gördüm canım ama tabi hayit sende ne yaptı bilmiyorum çok gençsin çok yenisin emin ol sen anlamadığın bir an gelecek, şaşıracaksın. Senden daha kötü durumda olan insanlar var bunu hep hatırla allah senin kalbini biliyor
O macunun bende çok faydasını gördüm canım ama tabi hayit sende ne yaptı bilmiyorum çok gençsin çok yenisin emin ol sen anlamadığın bir an gelecek, şaşıracaksın. Senden daha kötü durumda olan insanlar var bunu hep hatırla allah senin kalbini biliyor
Bunları atlatman ve güçlü olman lazım
Hayat devam ediyor ve biz ne kadar planda yapsak hayat yolunu çizmiş ilerliyor.
17 yıl gurbette kaldım.Ailemin yanına taşındım,ne güzel daha çok görüşecektik,hasretimiz bitecekti diyorduk.Babamla ancak bir ay zaman geçirdik
Zamanda geçip gidiyor.1 hafta sonra 1 yıl olacak
Allah rahmet eylesin abla, hep öyle olur zaten. Tam yaşanacak yaş dersin, tam zamanı dersin hep bir şey çıkar sonra... mekanı cennet olsun tüm sevdiklerimizin
Canım clife macunu diyorsun sanırım. Bende pcos filan hiçbir şey yok. Yumurtlamada da sıkıntı yok. Hani bi şey olsa dicem ki neyse çaresi kullanayım. Dur bakalım şu Prof ne diyecek, bi de ona gözükelim.
Allah rahmet eylesin abla, hep öyle olur zaten. Tam yaşanacak yaş dersin, tam zamanı dersin hep bir şey çıkar sonra... mekanı cennet olsun tüm sevdiklerimizin
Canım clife macunu diyorsun sanırım. Bende pcos filan hiçbir şey yok. Yumurtlamada da sıkıntı yok. Hani bi şey olsa dicem ki neyse çaresi kullanayım. Dur bakalım şu Prof ne diyecek, bi de ona gözükelim.
Annem vefat ettiğinde yıkamaya bende girdim hala gözümün önüne geliyor ellerni öpüp hakkını helal et demiştim.
Unuttmak zaten mümkün değil ki,bir yandan da hayat devam ediyor diyoruz hatıraları kalıyor gönülmüzde.
Orası zaten öyle sabit bir fikri yoktur duruma göre değişir ikizler renkli bir burç kovalarda bence öyle yaşadıklarımı konuşuyorum ama balık hep bir karamsar mood var safiye ne burcu acaba