Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Tümör işine üzüldüm inşallah bişeycik çıkmaz.
Boyun düzleşmesi bendede var unuttum yazmayı.
Kronik farenjit yıllardır.
Alerjik rinit test yaptırmam lazım yinede.
Tümör çok şükür en son mrda gözükmedi, 2 sene geçti üstünden. Bir daha girmem lazım. Ömür boyu takip işi. Başka bir şey değil. Bir de iyi huylu dediler. İlaç filan kullanmadan kendiliğinden gitti. Aman ilk öğrendiğimde ne ağladım, ne üzdüm kendimi. Şimdi .....dan aşaaaaa Kasımpaşa
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim abla

Çok şükür gözükmemiş,yıllık takiplerini yaptıracaksın artık sakın hmal etme bunu.
Tümör işini bende yaşadım yıllar önce sağ memede çıkmıştı neyseki temizdi.
Rica ederim ne demek

Benim de anneannemde vardı, onun da memesini almışlardı. Şimdi biz de ailecek takipteyiz. Bende de bir ara sol memede çıkmıştı ama doktor çok önemsemedi, aile geçmişinde var diye baktır arada dedi. Bi daha da kaldı

Ale geçmişine bakıyorlar zaten,benm bide menapoza girdikten sonra rutin kontrollrede bakıldı hep.
Kist çıktı bir kaç tane oda öenmli değil dedi.

Aa sen son gün mü yapıyorsun canım, ama yaptın ki anlamadım ben ben ortaya söyledim, bende diyorum minik niye şaşırdı
Minnağın geleneği son gün yapmasıdır aslında. Son anda tarifini ekler ve oylama başlar. Normalde böyleydi benim hatırladığım, bu kategoride erken yaptı, şaşırdım mı? Evet şaşırdım

Ne yani son dakika yapanlara zahmet mi oliyor hep sonda yapıyorum diye bana miydi bu laf E Elif_Eylul ben mi öyle anladım
Bende öyle sandim minik
Geçmişolsun canım bune boyle
Hayırlı günler
Hayirli gunler canim
Getirdi getirdi, E Elif_Eylul sağ olsun tıklattı teyzenin kapısını
Napalim sen istedin bunu paran kalsamiydi teyze de

Sen 29 yaşındaydın demi,benğm kız senden 2 yaş büyük oda anne diyor

Az kaldı demi izolenin bitmesine biraz daha sabır canım benim geçecek buda.
Bugün test yapalı 8 gün oldu ablacım
Aslında bitti sayılır.Hasta olalı 11 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…