Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Kemik erimesi için d vitamini veriyorlar sankim abla bol bol guneslen
Güzeldir turisttik yer orası zaten.

Dur bende sayayım,kemik erimesi skolyoz ayakta ameliyat tendom kopuğu,sırt ağrıları dişler protez kemiklerde kireçlenme bende ölmedim daha
Dizlerde sırtta kireçlenme, skolyoz ankilozan spondilit ,ayak kemiklerinde bunyon alerjik bronşit

Kemik erimesi için d vitamini veriyorlar sankim abla bol bol guneslen

Dizlerde sırtta kireçlenme, skolyoz ankilozan spondilit ,ayak kemiklerinde bunyon alerjik bronşit
D vitaminialıyorum zaten günde 4 damla ekmeğe damlatıyorum birde ağızdan ilaç var .
Alerjik rinit burunda et,bademcik yok kulakta kanama oluyor oda uçağa bindğim zaman

D vitaminialıyorum zaten günde 4 damla ekmeğe damlatıyorum birde ağızdan ilaç var .
Alerjik rinit burunda et,bademcik yok kulakta kanama oluyor oda uçağa bindğim zaman
Benim de kulaklar hassasmis dokto öyle söyledi her sene sivi birikiyor her sene en az iki kere duyma kaybı yaşıyorum olsun biz böyle de güzeliz

Güzeliz deyince @kukrim27 geldi aklıma

Benim de kulaklar hassasmis dokto öyle söyledi her sene sivi birikiyor her sene en az iki kere duyma kaybı yaşıyorum olsun biz böyle de güzeliz

Güzeliz deyince @kukrim27 geldi aklıma
Sıvıyı ilaçla hallediyorlar damla gibi bişi damlatıyor doktor.
Biz her halimizle güzeliz ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…