Belki gelir diye bir umut bekleniyorAcil değil,bir yere çıkamıyorum,sıkıntı orda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki gelir diye bir umut bekleniyorAcil değil,bir yere çıkamıyorum,sıkıntı orda![]()
Oo süper, şimdiden başarılar canımSevindim iyi olmana canim
Bende iyiyim tatliyi yaptim konuyu acicam
İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınızkibar,nazik hanimefendi nasilsiniz
![]()
Kesin:)Hafifledi baya bı![]()
Tesekkur ederim sekerimİyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız![]()
Merkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerseBelki gelir diye bir umut bekleniyorBir sefer getirdi adamı tebrik ettim şaşırdı
![]()
Rica ederimTesekkur ederim![]()
O kitabıda okudum tavsşye ederim.Benim içinde kitaptan okuması daha iyi abla ama şuan bunu yapabilirim alabileceğim yer uzak biraz .eroinle dans vardı bı hatirladigim onu okumayı istiyorum.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.Şuan bende onu okuyorum 20 sayfam fln kaldı ne hayatlar var deyip cık cık layıp duruyorum kitabı okurken![]()
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.Merkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerseEn iyisi beklemek
Günaydınlar olsun..Gunaydın dedim mii bennhaminine gibi oldum
![]()
Öyle olmuyor işte. Birini kapatmadan diğerini açtığı için sağlı sollu geliyorAmin, belki bir gun bıkar![]()
Aynen vermeyebilirlerMerkezdeymiş şu an,en az 2 saat bekleniyormuş,üstelik annem adına,kimlik yok diye vermezlerseEn iyisi beklemek
Günaydın şekercigim,sorma,bekliyorum umutsuzcaO kitabıda okudum tavsşye ederim.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.
Günaydınlar olsun..
Paraları gordun mu paralarıı millet görgü fakiriyazık valla
![]()
Noldu gene bişiler kaçırdım herhaldeyazık valla
![]()
Bekleyeyim bari,markete gideyim ,alışveriş yapayım, boşuna çakıldımAynen vermeyebilirler![]()
Ptt kargo herhalde o biraz geç geliyor.Günaydın şekercigim,sorma,bekliyorum umutsuzca![]()
Millet beyinden aldığı paraları profilden paylasiyorNoldu gene bişiler kaçırdım herhalde