- 24 Eylül 2018
- 102.212
- 302.372
- 898
3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılarPtt kargo herhalde o biraz geç geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılarPtt kargo herhalde o biraz geç geliyor.
Atatürkler de farklı tarafa bakıyor ,ona takildim benParaları gordun mu paralarıı millet görgü fakiri![]()
Maşallah ablacımO kitabıda okudum tavsşye ederim.
Gerçekten okurken ne hayatlar var diye düşünüyorsun bir taraftanda.
Şekercim günaydın kargomu berkliyorsun yoksa.
Günaydınlar olsun..
Allah içini soğutsun, gitsinÖyle olmuyor işte. Birini kapatmadan diğerini açtığı için sağlı sollu geliyor![]()
Yaa bari düzen nizam olsaydı dimi karman çorman koymus kabul edelim ama hepimiz kaç para var diye saydıkAtatürkler de farklı tarafa bakıyor ,ona takildim ben![]()
Kimmiş ki.Millet beyinden aldığı paraları profilden paylasiyor![]()
Az bişi daha baksınlar o zaman3 gündür torba açıldı diyor,baka baka doyamadılar![]()
Tavsiye ederim oku.Maşallah ablacımokuyacam insallah bende
![]()
Saymayan da,ne bileyimYaa bari düzen nizam olsaydı dimi karman çorman koymus kabul edelim ama hepimiz kaç para var diye saydık![]()
Doyamadılar,nasıl güzelseKimmiş ki.
Az bişi daha baksınlar o zaman
Tavsiye ederim oku.
Aynen git gel canım zaten hala merkezdeymişBekleyeyim bari,markete gideyim ,alışveriş yapayım, boşuna çakıldım![]()
Töbe töbee boyleleri yüzünden gunah sayımız artıyo hep işteSaymayan da,ne bileyimYa çok rahatsız etti beni ,yamuk yumuk
![]()
Yaz vallla merak ettimDoyamadılar,nasıl güzelseDur ben yazayım sana kim
![]()
Aynen canımAynen git gel canım zaten hala merkezdeymiş![]()
Yaz vallla merak ettim
Hak ediyorlar amaTöbe töbee boyleleri yüzünden gunah sayımız artıyo hep işte![]()
Hadiiii gozum yolda seni bekliyorum ac artııkkSevindim iyi olmana canim
Bende iyiyim tatliyi yaptim konuyu acicam
Biz daha önemliyiz![]()
Bu iyiyimişşş önce burası sobra koca
Sen uyaıkken böyle ben rüyamda görüuyom yorumları okuyom hattaYataktan çıkmadan gözüm ilk sizi görüyor
O kaçıncı level ablaSen uyaıkken böyle ben rüyamda görüuyom yorumları okuyom hatta![]()
![]()
1 sene olacak üye olalı, takribi ne zaman bu seviyeye geliyorsun?