Tüp Bebek Merkezleri En başarılı tüp bebek merkezi

Kızlar sabah magazin programı izlerken denk geldim demet akalın paylasmis bahçeciyi :)

ay canım bende gördüm bu vidyoyu allah bahçecinin ayağına taş değirmesin...

Hanımlar bende yarın Topkapidaki koç üniversitesi Özgür beye tüp bebek için başlayacağım benim kendi doktorumun doktoruymus onu önerdi hayırlısı bakalım ne kadar fiyat söyleyecek

Bahçeci cem celikle tedavimizin 6. Gunundeyiz. Memnunum. Tüp bebek 9000 raporunuz varsa 6300 rahim dinlendirme 1500 embriyo dondurma 1900 ilaçlara 1732 ilk gün verdim 5. Gündeki reçeteye 1902 tl verdim rapor varsa %80 devlet ödüyor ilaçların bizde yok

Birde tahlil istiyorlar özelde 1000 tl üstü ben devlette ücretsiz yaptırdım allah yardımcımız olsun zor bir surec

Bende bugün başladım 8500 tüp bebek fiyatı 2 kutu gonal f 450 mg 1224 lira verdim koç üniversitesi şimdilik çok ilgili başladık

kızlar bende yeni tedaviye başladım bahçecide doktorum mehmet bey

merhaba bahceci nerdeki altunizade olan mı . bende bir öngörüşmeye gitmek istiyorum ama orda hangi doktoru onerirsiniz , muayene ücreti nekadar bilgisi olan var mı

merhaba bahceci nerdeki altunizade olan mı . bende bir öngörüşmeye gitmek istiyorum ama orda hangi doktoru onerirsiniz , muayene ücreti nekadar bilgisi olan var mı
Aynen canım altunizadede olan bahçeci umut tüp bebek merkezi benim doktorum sabri cavkaytardı kesinlikle tavsiye ederim Allah razı olsun kendisinden ama bir sor istersen muayene ücretlerini ama çn görüşmeleri ücretsizdi canım

Ben cem hocaya gidiyorum ilk muayene 550 tl 6 ay muayene ücreti odemiyorsun. Tüp bebek 9000 rahim dinlendirme istenirse 1500 embriyo dondurma 1900 ilaçlara da 4200 civarı odedim

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum sivaslıyım ve sivasda yaşıyorum. bende çok araştırdım sonra bi yakınım prof.dr Hakan ÇOKSÜER i tavsiye etti diyarbakır diyarlife hastanesinde çok ön yargılı araştırdım istanbul ankara dururken niye diyarbakıra gideyim dedim. ama araştırmalarımın neticesinde oraya karar verdim çünkü yurtdışındaki tıp dergilerinde hakemlik yapıyormuş bu nedenle yeni çıkan tüm tedavi yöntemlerini ilk uygulayan nadir doktorlardan biri ben ilk transferimi oldum çok memnun kaldım çok güzel bi ekibi var ama malesef ilk transfer tuttu sonra düşük oldu pazartesi yine gideceğim diyarbakıra inşallah 2. si için tekrar tedaviye başlıcaz son olarakda şunu belirtmek istiyorum diyarbakır belediyesinin ücretsiz oteli var hastalar için max 1 ay kalabiliyorsunuz en fazla 2 refakatçi ile birlikte gerçekten çok güzel bir imkan rabbim herkesin gönlüne göre versin

Aklın karışması normal. İçinize sinen yere gidin.
Ama merkezin kalabalık olması daha iyi değil mi? Talep çok demek ki. :) Hasta sayısına göre doktor sayısı da fazla. Neticede bütün merkezlerde ara kontroller, verilen görüşme randevuları aynı sayıda ve sıklıkta.
Bizim ilk görüşme yarım saat sürdü, muayene ücreti 400 idi. Aylardır vitamin, takviye vs kullandığımız için ve bütün testler yapılmış ve bir sorun bulunamamış halde gittiğimiz için ilk adetle başlayalım tedaviye dedi doktor.
Adetin ikinci günü kendi şehrimdeki doktorumla iletişime geçerek muayene ve tahlillere göre tedaviye başlamayı uygun gördüler. Kontrollerimi de kendi doktorum yaptı. Sonucu Bahçeci'yle paylaştı. Bahçeci'deki doktorumun talimatlarına göre doz ayarlaması yapıldı. Ben Bahçeci'ye sürekli git gel yapmadım yani. Opu'dan 1 gün önce İstanbul'a gittim.
Tedavi başında 10 folikül görünüyordu ama biri fazla önden gidince diğerleri yetişemedi. Standart protokol bana pek uymadı yani. 5 yumurta toplandı. 2'si olgun çıktı. İkisi de 3.gün iyi kalitedeydi, sanırım o yüzden riske girip ikisini de 5.güne bekletmek istedi doktorum. Birisi 4.gün durdu. Diğeri 6.gün donduruldu. Rahmim taze transfere uygundu ama ben yine de rahim dinlendirme istedim.
Normalde opu'dan sonra 2.adetle transfer hazırlığına başlıyorlarmış ama ben ilk adetle başlayalım istedim. Geçen hafta opu'dan sonraki ilk adetle hazırlığa başladık. Estrofem kullanıyorum. Şu an her şey yolunda görünüyor. Muhtemelen Haziran'ın ilk günlerinde transfer olacak. Transfer sonrası artık merkezin yapacağı bir şey yok. :)
Şans %25 . Tutmazsa yine aynı yerde ikinci tedaviyi deneyeceğiz. O da tutmazsa İstanbul Tüp Bebek Merkezi'ni denerim. Bütün planları yaptım. :))
Canım hayırlı olsun tutunmuş bebeğin bende bahçeci Cem hocaya gitmek istiyorum farklı bir ilden gideceğim takibi kendi dr umda yaptırmak istiyorum kabul ederlermi diye düşünüyodum kabul etmişler bahçecide dr un kimdi

Back
X