• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

Ben de sana psikolojik destek, ozsaygi, baskalarina yalan soylememe vb egitimler almani onericem ama maalesef bunlar oneri ile olacak isler degil :34:

Nisanlina yalan soyle iliskinin basinda bakmistim diye, milletin faceine dadan sonra da bize saygi ogret. Ne diyelim yaw he he.

başkasına yalan söylememe adında bir eğitim mi var :))))

dadanmak ne demek bu arada açar mısınız ?

başkasına yalan söylememe adında bir eğitim mi var :))))

dadanmak ne demek bu arada açar mısınız ?

Evet var, cok temel bir egitimdir aslinda, bu egitimi almadigin acik. Dadanmak: baskasina rahatsizlik verecek derecede yapisma durumudur. Genellikle kara sineklerde gorulur. Bu hayvanlar biz onlari istemesek de cevremizde dolanirlar, pisliklerini bulastirirlar. Senin durumunu da buna benzettim. Eski kizin umrunda degilsin, kizin etrafinda dolanip duruyorsun.

Maalesef kiz hem guzel, hem de kumasi daha kaliteliymis. Sevgilin yazik etmis kendine :50:

Evet var, cok temel bir egitimdir aslinda, bu egitimi almadigin acik. Dadanmak: baskasina rahatsizlik verecek derecede yapisma durumudur. Genellikle kara sineklerde gorulur. Bu hayvanlar biz onlari istemesek de cevremizde dolanirlar, pisliklerini bulastirirlar. Senin durumunu da buna benzettim. Eski kizin umrunda degilsin, kizin etrafinda dolanip duruyorsun.

Maalesef kiz hem guzel, hem de kumasi daha kaliteliymis. Sevgilin yazik etmis kendine :50:

siz kızı tanıyorsunuz heralde kumaşının daha iyi olduğunu nasıl çözdünüz

Kizin ablasinin resimlerine karisamazsin ama cok sacmalamissin kendine guven biraz

Konu sahibinin ban almasini cok sacma buldum bu bir. Bence Bu kadar fazla tepkiye ragmen iyi bile dayanmis.

Ikincisi de masallah bazen kk kadinlar ne kadar da " COOL" olabiliyor ?!

Konu sahibi gecmisi arastirmakla ciddi hata etmissin. Ancak kendi huzurunuz kacar. Ve bence erkek arkadasiniz pek olgun ki bu sayede yirtacak gibisiniz ama gecmise degil su ana odaklanarak mutlulugunuzun tadini cikarin. Agiz tadinizi bozmayin.

Gelelim eski resimlerin hala nette durmasina. Tamam kurcalanmasi hata olmus bitmis ve bir sekilde gormus konu sahibi bu resimleri. Hangimiz gercekten bu durumdan rahatsizlik duymayiz yahu. Sahsen ben hic hoslanmam esimin eski nisanlisiyla fotosu hala eski baldizinin sayfasinda dursa. Iki tarafta ayri hayatlar kurmus, bir tarafin dusuncesizligi, sahilligi yeri gelir her iki tarafin da agiz tadini kacirabilir yani.

Neyse konu sahibi yapacagin tek sey bundan sonra gecmisi kurcalamamak ve onune bakmak.

bende konu sahibini haklı bulanlardanım. çünkü ben olsam bende rahatsız olurdum şu an evleneceğim adamın nişan resimlerinin hala durmasından bence herkes de rahatsız olurdu neden bu kadar büyük tepkiler verildi anlamadım şahsen, ne yapsaydı yani aman ne güzel albümü süslemiş mi deseydi :50:

Benim aklimda sizden cok eski nisanlinin kocasina takildi:))

O nasil izin veriyo acaba karisinin o resimlerine?

Valla varsa bi kiskanclik kursu falan bende yazilmak istiyorum.

Ben şeyi merak ettim:ESKİ NİŞANLI KIZIN ABLASININ aldıgı face teklifini sorgusuz sualsiz kabul etme sebebini?

Bir ben mi paranoyagım anlamadım.Önünüze geleni ekliyor musunuz sahiden sayınız artsın diye?

Konu sahibi akıl almaz derece de kıskanç davranmış.

Resim dursa ne olur durmasa ne olur? Girmeye yetkinizin olmadıgı hesapları-- hesap sahibinin tuhaflıgı sayesinde --kurcalamışsınız ve aslında ortada olmayan resimlere takılmışsınız...

İnsanların AKLINI YIKAYARAK ANILARINI DA SİLMeK İSTEYECEKSİNİZ DİYE KORKARAK OKUDUM.

BİR EVLİLİK GEÇİRMİŞ KİŞİNİN --NİŞANLILIK ATLATMIŞ BAŞKA BİRİNİ BU KADAR SIKMASI NE KADAR DOĞRU...

Tüm yaşanmışlıklara rağmen yeni bi başlangıç yapmak en hayırlısı ve en güzeli degil midir ki?

konuyu ilk okuyunca resimlerin sevgilinizin ablasının face.inde durduğunu zannettim. sonra eski nişanlının ablasında durduğunu anladım. sevgilinizin ablasında o resimler dursaydı haklı olurdunuz. hemde bence bayağı haklı olurdunuz. ama eski nişanlının ablasından size ne, o kim oluyor ki artık resimler onda dursa ne durmasa ne. çok kıskanç biri olarak ben bile bu durumu sallamazdım inanın. mesela benim sevgilim de bir evlilik geçirmiş. hala yengesinde,halasında kuzenlerinde o kadın ekli sinir oluyorum. ama o kadının kızkardeşi sevgilimle o kadının evlilik resimlerini ekleseydi inanın kızmazdım. onlarla benim ne alakam var ki eklerse eklesin. beni sevgilimle ailesi bağlar. (bu arada ben de eski eşin face.den seceresini çıkarmış biri olarak yazıyorum bunları dikkate almanızı öneririm ;)

Neymis efendim mustakbel karisiyim diye eski nisanlinin ablasi resimleri silmek zorundaymis. Ortada yasanmis bir gecmis var. Sevgilin gayet kendi rizasi ile poz vermis, ister face e koyarlar ister bilboarda asarlar.

Oldu olacak cocuklu adamla evlenenler de eski esten cocugu tekrar rahmine sokmasini istesinler :35:

:60::60: bakın bir çocuğu olan bir erkeğin sevgilisi ve ikinci eş adayı olarak cidden bunu isteyebilirdim belkiiii :ssz:

Son düzenleme:
Konu sahibi neden BAN lanmış ki.
Polemiğe dahi girmemiş ben olsam saç baş girişirdim :41:
Konu sahibine gelince,haklısınız valla.
Ben hak verdim size,ben olsam kafayı yerdim.
Yani gece uyuyamaz hale gelirdim nasıl o fotoğrafları başkaları görüyor o fotoğraflar orda kalıyor diye.
Hem sevgilimi hemde nişanlısının ablasını afaroz ederdim.
Sizi haklı buldum,fakat unutulmayacak bir şey var.
Oda sevgilinizin size AŞK'ı :16:
O yüzden fazla yıpratmayın,çünkü okuduğum kadarıyla sizi çok seven bir sevdiceğiniz var :32:

konu sahibi son derece düzgün üslupla cevap vermiş herkese anlamadım niye ban yediğini.
çok saçma.
"nişanlın ayak parmaklarını öpmesini eski sevgilisinden öğrenmiştir" diye gerçekten tahrik edici bir yorumda bulunan üyeye yorum yazılmamış ama,banlanmamış da.
kendimi düşünüyorum, ben de istemezdim nişanlımın resimlerinin başka bir kızla nişanlanırkenki resimlerinin birilerinin faceinde durmasını.
nişanlısına resmi göndermesi yanlış evet, bu kadar face bulmak için kasması saçma evet. ancak bu saygısızca üslubu haketmemiş bence. çok insancıl cevap vermiş.

her neyse, konu sahibi arkadaşım sinirlenmekte çok haklısın eski resimlerin hala orda durmasına. hiç kıskanç olmadığım halde ben bile istemezdim, ancak senin ikinci evliliğin olduğu için heralde burdaki hanımlar sana "buldun da bunuyorsun" diyorlar sanırım, çok yanlış olsa da.

hiç bir yorumu okumadım.konuyu okuyunca sizi çok garipsedim.ürkütücü buldum yaptığınızı nedense.hadi tamam kurcaladınız da ne demeye durduk yere geçmişi sorun edip,nişanlınıza yeşil elbise konusunu açıyorsunuz?bu ilişkinin kıymetini bilmediğinizi düşünüyorum.çok kolay harcıyorsunuz çünkü daha şimdiden...sizde OKB mı var acaba?eğer takıntılarla yaşıyorsanız mutlaka tedavi olmaya çalışın.

Valla ben de ikinci esim..eskiyi fazla kurcalamiyorum..yoksa ben daha cok üzülebilirim..yani bu bir nevi korunma icgüdüsü..

Konu sahibinin aşırı kıskanç olduğunu düşündüm okuduklarimdan.. Benim de ikinci evliliğim ve ilk eşimle resimlerimiz mutlaka vardır bir yerlerde.. Buradaki evli yada bekar bayanların eski sevgili yada eski eşleriyle facebook vs de resimleri yok mu? Herkesin var.. Ve gecmise o anlara saygı duymalı.

Yorumları okumadım ama boşuna didikleyip, kuruntu yapıyorsunuz.
Yeşil elbiseli resmi gönderip, durduk yere de sorun çıkartmışsınız gereksiz yere..
Nişanlanmadan ayrılsalardı, kızın bütün giydiği renklere bakıp onları da mı soracaktınız?
Kusura bakmayın ama çok saçma olmuş yaptıklarınız.
Hem nişanlınızın, eski nişanlısının, 'ablasının' face indeki resimler.. ister siler ister silmez..!
Ayrıca şimdiden bu şekilde güvensizce yaklaşıyorsanız, evlenmeden tekrar düşünüp kesin kararınızı verin bence..

Of ya söle rahat batanlara gıcık oluyorum :27: yahu sen evlenip ayrılmissin adam bisey demiyor 5 ay nisanlilik gecirmis adamdan ne istiyosun çuvaldızı ilkönce kendine sora başkasına batır :ssz:

Sen evlenip ayrılmışsın yani bir kocan olmuş, nişanlın senin kocanı kurcalamazken, sen henüz evlenmemiş bir adamı neden bu kadar kurcalıyorsun?

Eski nişanlısından sana ne? Eski nişanlının ablasının face falan..

O senin eski kocanı araştırsa, onla ilgili sorular sorsa ne düşünürsün?

Kusurabakma da bence kendine fazla güvenin yok ve de kıskançlık sınırlarını zorlayan birisisin..

Kendine çeki düzen ver, güzel bir ilişkiyi kendi ellerinle bitirme..

Konularda ağır ve kırıcı yorum yapanlara sinir oluyorum.. Ne kadar ayıp bir şey. Bazı yorumları ağzım açık okudum. Ayrıca bu bir kadınlık içgüdüsü bende çok kurcalamıştım zamanında kimleri kimleri ekleyip eski nişanlının fotolarına bakmıştım çünkü hiç görmemiştim kızı. O zaman eşimle de ayrıydık bişiler bulmaya çalışıyodum işte saçma sapan :) Kedi merakı var bende.. Hala sorarım eşime aklıma bişi gelse :D Ne benden soğur ne de eskiyi hatırlar. Manyak der :D Fotoğraf konusunda haklı kız bitmiş gitmiş durmamalı fotoğraflar ama insanlar tuhaf.. Mesaj da atılmaz sil diye yapacak bişi yok bakmamaya çalışacaksın. Baktıkça kudurur insan :)

Back
X