- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi kroomozomm
-
Ayy başlıcam ozaman hemen. Ben house m.d izledim en son sonrada bitirdim yabancı dizi izlemeyi küstüm galibaIlk izleyecegin icin Lie To Me yi tavsiye ederrim :)
aaa karlar kraliçesinin kore versiyonu mu varSecret garden' la baslamistim kore dizilerine en sevdigim de hala odur ♥
Faith
My girl friend is gumioh
Bunlari da sevmistim
Karlar kralicesini izliyordum en son kaldi o oyle
20 den sonra sıkılıyor insan zaten ben bi oturdum mu 7 8 tane izlemişliğim oluyo öyle olunca 2 güne bitiyor dizi güzel oluyorEsimle izlemistik hatta. Bi azim hikayesi gibi. Esim cok sever basariyla ilgili dizi filmleri. Esimle izleriz genelde ama o tarihi dizileri seviyor. Turk olsun yabanci olsun Tarihi dizileri izler..
uzun bolumler sevmedigim icin tarihi dizilerden cok az izlemisimdir. Benim ici en fazla 20 bolum olmali bir dizi..
Ivetaaa karlar kraliçesinin kore versiyonu mu var
20 den sonra sıkılıyor insan zaten ben bi oturdum mu 7 8 tane izlemişliğim oluyo öyle olunca 2 güne bitiyor dizi güzel oluyor
Ayy başlıcam ozaman hemen. Ben house m.d izledim en son sonrada bitirdim yabancı dizi izlemeyi küstüm galiba
oh my venus e baktım 2015 yapım öneriyosan bakıcam onaKore <3
Ben <3 hyunbin oppa
Ben <3 Secret garden
Ben de o kadar çok izledim kii artık biraz ara verdim malum artık kesen dizi yok
Ama son zamanlarda oh my venus , heart to heart, oh my ghost u eğlenerek izledim.
Hele de oh my venus. So ji sub cığımın taşlığından izledim resmen :)
Gentleman dignityi izlemediysen muhakak izle. Benden anca romantik komedi öneri çıkıyor.
aynen bana çok samimi geliyor açıkcası bağlanıyorum hemenYa ben kore dizilerini neden tercih ediyorum. Cunki hem cok komik. Orjinaller. Hem cok saygililar. Oyle onun halasi dayisiyla onun yengesi abisiyle olayi yok.
Cinsellik zaten yok.
Dostluk, azim her sey var. Bir de hepsi okuyor. Bir seyler basarmaya calisiyorlar. Seviyorum bu sebeple..
eğlenerek izledim aynen onu teşekkr ederimBiraz gulmek istersen Oh My Ghost'a da bakabilirsin:) İlk once isin icinde hayalet oldugunu duyunca bi tereddut etmistim sacma sapandir diye ama tam aksine cok eglenceli bir dizi.
oh my venus e baktım 2015 yapım öneriyosan bakıcam ona
ben şokkk kore adı ne arkadaşım kaç bölüm ve de önerir misin
aynen düslerimin prensi zamanı liseye gidiyordum okuldan sonra trtde 13.30 da başlıyordu koşarak gelirdim eve de gidi de zaman nasıl geçiyorAynen evet. Ha bi de ilk ben seyle tanismistim kore dizileriyle. Su prenses varya hani sonradan oluyor. Duslerimin Prensi. Onunla basladim sonra devam ettim. Gercekten cok guzel..
The snow quenn ama dedigim gibi ortalarindaydim sanirim cok ilerleyemedim acikli bi diziydiben şokkk kore adı ne arkadaşım kaç bölüm ve de önerir misin
hımm bu ara komedi izlesem daha iyiThe snow quenn ama dedigim gibi ortalarindaydim sanirim cok ilerleyemedim acikli bi diziydi
aynen düslerimin prensi zamanı liseye gidiyordum okuldan sonra trtde 13.30 da başlıyordu koşarak gelirdim eve de gidi de zaman nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?