En beğendiğiniz kore dizileri

20 den sonra sıkılıyor insan zaten ben bi oturdum mu 7 8 tane izlemişliğim oluyo öyle olunca 2 güne bitiyor dizi güzel oluyor

20 den sonra sıkılıyor insan zaten ben bi oturdum mu 7 8 tane izlemişliğim oluyo öyle olunca 2 güne bitiyor dizi güzel oluyor

Aynen evet. Ha bi de ilk ben seyle tanismistim kore dizileriyle. Su prenses varya hani sonradan oluyor. Duslerimin Prensi. Onunla basladim sonra devam ettim. Gercekten cok guzel..

Biraz gulmek istersen Oh My Ghost'a da bakabilirsin:) İlk once isin icinde hayalet oldugunu duyunca bi tereddut etmistim sacma sapandir diye ama tam aksine cok eglenceli bir dizi.

Ayy başlıcam ozaman hemen. Ben house m.d izledim en son sonrada bitirdim yabancı dizi izlemeyi küstüm galiba

Ya ben kore dizilerini neden tercih ediyorum. Cunki hem cok komik. Orjinaller. Hem cok saygililar. Oyle onun halasi dayisiyla onun yengesi abisiyle olayi yok.
Cinsellik zaten yok.
Dostluk, azim her sey var. Bir de hepsi okuyor. Bir seyler basarmaya calisiyorlar. Seviyorum bu sebeple..

oh my venus e baktım 2015 yapım öneriyosan bakıcam ona

aynen bana çok samimi geliyor açıkcası bağlanıyorum hemen

Aynen evet. Ha bi de ilk ben seyle tanismistim kore dizileriyle. Su prenses varya hani sonradan oluyor. Duslerimin Prensi. Onunla basladim sonra devam ettim. Gercekten cok guzel..
aynen düslerimin prensi zamanı liseye gidiyordum okuldan sonra trtde 13.30 da başlıyordu koşarak gelirdim eve de gidi de zaman nasıl geçiyor

Kizlar ben Kim Tae Hee'nin oynadığı dizilere bayiliyorum. Zaten onun kendisine de hayranım cok guzel. Bir melek gibi..

aynen düslerimin prensi zamanı liseye gidiyordum okuldan sonra trtde 13.30 da başlıyordu koşarak gelirdim eve de gidi de zaman nasıl geçiyor

Aa aynen ben de oyleydim. Liseye giidiyodum kosa kosa gelirdim ))
Bi de bi arkadas da demis coffe prince de cok guzeldi.
Ve the greatest love.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…