- 19 Ocak 2016
- 128
- 74
- 18
- Konu Sahibi kroomozomm
-
onlarıda izledim ya coffe princeteki kız da hakkaten oğlana benziyorduAa aynen ben de oyleydim. Liseye giidiyodum kosa kosa gelirdim))
Bi de bi arkadas da demis coffe prince de cok guzeldi.
Ve the greatest love.
bendePark Shin-Hye yi beğeniyorum en son pinocchio yu izlemiştim onunKizlar ben Kim Tae Hee'nin oynadığı dizilere bayiliyorum. Zaten onun kendisine de hayranım cok guzel. Bir melek gibi..
Kizlar ben Kim Tae Hee'nin oynadığı dizilere bayiliyorum. Zaten onun kendisine de hayranım cok guzel. Bir melek gibi..
ayyy Allah yardımcın olsun bacım bugunlerde geçicek ama senin için bol puanlı geçer insallahFinallerim var diye bu bana yapılır mı!?benim yerime de izleyin
ben erkeklerde GONG YOO ya bayılıyorum karizma resmenKore'de herkes ona deliriyor zaten. Anlamadığım ondan çok daha güzel koreli ünlüler var ama güzel deyince direk akıllarına Kim Tae Hee geliyor.
Ben de Han Ji Min'i çok beğenirim. Erkek ünlülerden ise Joo Sang Wook
Ya o iste duslerimin prensindeki candi degil miydionlarıda izledim ya coffe princeteki kız da hakkaten oğlana benziyordu
bendePark Shin-Hye yi beğeniyorum en son pinocchio yu izlemiştim onun
Ya han ji min yasini gosteriyo bana biraz erkeksi geliyor. Kim tae hee ise saf bi guzelligi var gülüşü falan cok guzel. Ben erkeklerden hyun bin hayraniyim bi de lie to me de oynayan o adam vardi ya onunKore'de herkes ona deliriyor zaten. Anlamadığım ondan çok daha güzel koreli ünlüler var ama güzel deyince direk akıllarına Kim Tae Hee geliyor.
Ben de Han Ji Min'i çok beğenirim. Erkek ünlülerden ise Joo Sang Wook
Ya o iste duslerimin prensindeki candi degil miydi)))
Onu ben de begeniyorum. The heirsta oynuyodu. Bi de californiada cekilen bi dizide oynuyorud. Adini unuttum ama o da guzeldi.
Ya han ji min yasini gosteriyo bana biraz erkeksi geliyor. Kim tae hee ise saf bi guzelligi var gülüşü falan cok guzel. Ben erkeklerden hyun bin hayraniyim bi de lie to me de oynayan o adam vardi ya onun
aynennnnn o kızzz lie to me de de oynuyo ama orda kız gibiYa o iste duslerimin prensindeki candi degil miydi)))
Onu ben de begeniyorum. The heirsta oynuyodu. Bi de californiada cekilen bi dizide oynuyorud. Adini unuttum ama o da guzeldi.
Ya han ji min yasini gosteriyo bana biraz erkeksi geliyor. Kim tae hee ise saf bi guzelligi var gülüşü falan cok guzel. Ben erkeklerden hyun bin hayraniyim bi de lie to me de oynayan o adam vardi ya onun
Hahaha evet ya kang ji Hwan. Adam cok karizmatik gercekten. Aa ben de suzy ve Baekhyun 'un yeni dueti Dreami dinliyorum. Zaten telefon melodim bile yaptim cok begendimKang Ji Hwan Lie To Me de oynayan adam.
Bir ben değilmişim kore ile ilgilenen. Hatta bu konuyu okuduğum an Sistar'ın Shake it şarkısını dinliyordum
aynennnnn o kızzz lie to me de de oynuyo ama orda kız gibiaynen lie to me deki adamda karizma
Kang Ji Hwan Lie To Me de oynayan adam.
Bir ben değilmişim kore ile ilgilenen. Hatta bu konuyu okuduğum an Sistar'ın Shake it şarkısını dinliyordum
Kızlar bu diziler uzun sezonlu mu
genelde 16 bölüm oluyor 1 sezon nasıl hızlı bitiyor anlamıyorsunKızlar bu diziler uzun sezonlu mu
aynennn tuttum seni Bilgece iyi arkadaş olcazHayir 20 bolum falan ortalama. Bir bolum 1 saat.zorlasa 1 gunde bitiyor )
Bol kahkaha garantili
Aynen ben de seni tuttum. Moraim bozuk oldugunda acip izliyorum bol bol guluyorm egleniyorumaynennn tuttum seni Bilgece iyi arkadaş olcaz
ay bende ya rica ederizAyyy izlemek için sabirsizlaniyorum tsk kızlar. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?