En beğendiğiniz kore dizileri

Kizlar ben Kim Tae Hee'nin oynadığı dizilere bayiliyorum. Zaten onun kendisine de hayranım cok guzel. Bir melek gibi..

Kore'de herkes ona deliriyor zaten. Anlamadığım ondan çok daha güzel koreli ünlüler var ama güzel deyince direk akıllarına Kim Tae Hee geliyor.

Ben de Han Ji Min'i çok beğenirim. Erkek ünlülerden ise Joo Sang Wook

Ben saraydaki mücevher'i 8 defa tekrarını izledim. Bide kahraman hong (hong gil dong) çok güzeller hem eğlenceli hemde sürükleyici..

Ben bir kere rast geldim kore dizisine ilgimi cekti baya bi izledim, ama sonra baktimki habire kisileri karistiriyorum

ben erkeklerde GONG YOO ya bayılıyorum karizma resmen

onlarıda izledim ya coffe princeteki kız da hakkaten oğlana benziyordu
Ya o iste duslerimin prensindeki candi degil miydi )))
bendePark Shin-Hye yi beğeniyorum en son pinocchio yu izlemiştim onun

Onu ben de begeniyorum. The heirsta oynuyodu. Bi de californiada cekilen bi dizide oynuyorud. Adini unuttum ama o da guzeldi.
Ya han ji min yasini gosteriyo bana biraz erkeksi geliyor. Kim tae hee ise saf bi guzelligi var gülüşü falan cok guzel. Ben erkeklerden hyun bin hayraniyim bi de lie to me de oynayan o adam vardi ya onun

Kang Ji Hwan Lie To Me de oynayan adam.
Bir ben değilmişim kore ile ilgilenen. Hatta bu konuyu okuduğum an Sistar'ın Shake it şarkısını dinliyordum

aynennnnn o kızzz lie to me de de oynuyo ama orda kız gibi aynen lie to me deki adamda karizma

Kang Ji Hwan Lie To Me de oynayan adam.
Bir ben değilmişim kore ile ilgilenen. Hatta bu konuyu okuduğum an Sistar'ın Shake it şarkısını dinliyordum
Hahaha evet ya kang ji Hwan. Adam cok karizmatik gercekten. Aa ben de suzy ve Baekhyun 'un yeni dueti Dreami dinliyorum. Zaten telefon melodim bile yaptim cok begendim )

aynennnnn o kızzz lie to me de de oynuyo ama orda kız gibi aynen lie to me deki adamda karizma

Her sekle giriyo iste o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…