Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

okudum canım hepsinide anladım ama sanırım ben yanlış anlattım: yıpranırmıdan kastım 2. işlemi yani cila işleminden sonra yıpranırmı demek istedim ilk boyamada alta bakım yağı sürünce yıpranmaz dediğini okudum tabikide okumayacağım şeyi neden konuşayım. işlem uzunmu derkende ombre işlemini kastediyorum dümdüz boyanmayacağı içiin nasılbi işlem olduğunu sordum yani kutu içinde röfle setinde olduğu gibi ayrı bi aparatımı var demiştim ve sonrasındaki tekrar cila atma işlemini kastetmiştim yine uzun derken. vaktini almak istemem sıktıysam özür

Allah rahmet eylesin canım.O zamana kadar yeni şeyler çıkar belki.Şampuanlarla değiştirirsin rengini yaşlandığında Aslında çok sevdim rengini ama kaşlarımla bütünleşemedi sanki.Beyaz tenliyim.Boyadım komik gözüktü.İncelttirdim orantısı tuhaf oldu.Ama incelttikten sonra boyamadım.Bi de öyle mi denesem diyorum.Hatta şey diyodum azcık kullanıp sıkılıyım yavaş yavaş kızılın tüm tonlarını denerim diye düşünüyodum.Kararsız kaldım.:26:

Cila işlemi kesinlikle yıpratmaz tam tersi açık olan gözeneklere bakım yapacak niye dersen cila için saç boyası kullanıyoruz evet ama içine saç kremi ve zeytinyağı gibi şeyler ekliyoruz canım, aynı zamanda mesela diyelim saçını kızıla boyadın 20 gün sonra boylardaki renk aktı, aynı işlemle saça zarar vermeden eski canlılığına kavuşuyor renk... Krem sürer gibi kafana boca edip iyice yedireceksin, zaten rengin değiştiğini görürsün ona göre yıkarsın...

Ben annemin saçına ombre uygulamasını 7-8 dakikada yaptım bekleme süresi de sana bağlı 30-50 dakika arası bekliyorsun, esasında dümdüz boyamaktan bile kolay uygulaması neticede dipler değil uçlar olduğu için daha kolay oluyor tek dikkat etmen gereken şey saçına aynı yerden itibaren uygulama yapmak, biz çene hizasını seçtik saçları uzun çünkü...

cila hiç yapmadım yaptırmadımda ne nasıl olduğunu şimdi senden öğreniyorum canım hiç bilmiyodum. bu yöntem gibi saça zarar vermemek için normal boyayada badem yağı yada zeytin yağı gibi doğal yağlar katsak içine nasıl olur olurmu bi fikrin varmı:26: sen cilayı anlatınca benimde aklıma böyle bişey geldi
ombreyide araştırdım içindeki malzemelerine baktım çok pratikmiş ama ben balyajgibi bişey istiyorum
ombre bende hoş durmayacak bence canım saçı kısa çünkü uzun saçta çok güzel duruyo ama kısa saçta okadar değil oyüzden ombreyi bıraktım.
evde balyaj yapabilirmiyim diye düşünüyorum sen hiç yaptınmı canım:26: ben uzunken yapmıştım kafama göre ama fena olmamıştı kısayken daha zor ele gelmiyo çünkü.
bak böyle bişey istiyorum ama bu ombreye benziyo ben aralardada istiyorum:26:

Benimde öyle bir kaç boşnak arkadaşım vardı sarı kafalar, aynen koyulaştı saçları herhalde kireçli su buna sebep oluyor. Yalnız ben Boşnak değil slavım

Kız incelttireceğine kaşını da ona göre ayarlatsaydın ya

Bu Ombre+ kırma işlemi canım... Arada ki fark direkt görülmesin diye yukarı kısımlara da aynı malzemeden sürülmüş...Sen ne istediğine karar ver gösterdiğin şey farklı istediğin şey farklı, kuzum. Birde cidden cevapladığım şeyleri bana yeniden soruyorsun o yüzden ben artık pes ediyorum...

Son düzenleme:

bak burda soru yoktu
piki paket ve balyaj arasında ne fark var aynı değil sanırım bak bu farklı bi soru:26: az önce gösterdiğimi sevdim tonuda güzel sence nasıl tonu? bi arkadaşım paket attır dedi ordan geldi aklıma ben balyaj diyince

boşnaklarda doğu slav ırkı oluo sanırım canım.. sen tam nerelisin bilemedim ki memleket olarak fıstık

herhalde altın gibi olurkzı bebek gibi bakıyor saçlarına

Bazı kadınların saçlarını kuaförde aliminyum folyo ile katlanmış olarak görürsün, o uygulamaya paket deniyor. Röfle de daha çok paket atılır, balyajda az sayıda atılır. Ton hakkında bir şey diyemiyorum tatlım çünkü seni gerçekte tanımıyorum yüzyüze tanışmadığımız için tonun yakışıp yakışmayacağını sen bileceksin kuzum. Bana yakışmaz mesela

boşnaklarda doğu slav ırkı oluo sanırım canım.. sen tam nerelisin bilemedim ki memleket olarak fıstık

Ben fazla karmaşığım, baba tarafı sırp-rus anne tarafı selanik-ispanya, ne halt olduğum belli değil kısaca Arkadaşın buraya göç ettiyse slav diyemeyiz, boşnaktır. Oradan buraya göç eden Boşnaklar zaten Osmanlı döneminde oraya yerleştirilmiş Müslüman Türklerdi, slav dersek Türklüklerine hakaret olur...

herhalde altın gibi olurkzı bebek gibi bakıyor saçlarına

Sağolasın kuzum

Son düzenleme:

ne olduğunda damı belli değil mügeye çıkaralım senin soy ağacını çıkarsın yakışır bana güzele ne yakışmaz benim gibi bi sıfata

ne olduğunda damı belli değil mügeye çıkaralım senin soy ağacını çıkarsın yakışır bana güzele ne yakışmaz benim gibi bi sıfata

7 sülalemin soyağacı bizde mevcut Müge Anlı önce kendi soyunu öğrensin, teessüf ederim...

ama slav hakaret mi ki bence hiç. bir ırk birbirinden üstün değildir :) yabancı olmak insanların dhaa çok hoşuna gidio sanki
sen karışıkmışsın evet ama melez güzelisin işte tam bir fıstık :)

Bunun üstünlükle alakası yok canım bilimsel bir konu söz konusu, Türkmenler, Azeriler ne kadar Türk ise Boşnaklar da o kadar Türktür ve asla Slav ırkına dahil değillerdir. Sözüm boşnaklar için, bosnalılar için değil. İkisi farklıdır...

bu konuda çok farklı yorumlar duydum bir arkadaşım da göçmen biri yani dediki boşnak ırkı türk değil müslümanlar sadece :S o yüzden pek karışık sanki herkes başka birşey diyo .birazda fizksel özellikler farklı diye olabilir bu sözler..

Arkadaşın Boşnak ve Bosnalı'yı birbirine karıştırıyor .... Bosnalılar daha evvel Hristiyan olan daha sonra islamiyeti kabul etmiş Slav ırkıdır. Boşnaklar baştan beri Müslüman olan Osmanlılar tarafından yörede isyan olmasını engellemek için yerleştirilmiş olan Türk ırkıdır. Bosna'da yaşayan slav ırkına boşnak diyemiyoruz, zaten boşnak Türkçe bir kelime, bir kişi ben boşnağım diyorsa bu slav olmadığı manasına geliyor...Fakat bu Türkiye'e yaşayan bir musevinin ben yahudiyim demesine benziyor, aynı biçimde yanlış...

evet canım son örneğine katılıyorum bu konuda bende senin gibi düşünüyordum sonra böyle dediklerinde fikrim değişti çok bilinçli idi derken .. ama çok doğru bulmamıştım...

evet canım son örneğine katılıyorum bu konuda bende senin gibi düşünüyordum sonra böyle dediklerinde fikrim değişti çok bilinçli idi derken .. ama çok doğru bulmamıştım...

Yani şimdi annesi ne anlattıysa arkadaşın böyle biliyor, ama doğru ama yanlış... Çokda üzerlerine gitmeye gerek yok... Benim Türkoğlu Türk ama zamanında Bulgaristana yerleştirilmiş ve sonrada Türkiye'ye dönmüş bir aileye mensup arkadaşım bilmem kaç kişinin önünde gururla I'm from Bulgaria diye bağırdı,biz şoka girdik ha bu arada aynı kişi beni ve ailemi Türk kabul etmiyor, Türk ırkı değilim ama neticede Türküm o yüzden bu ırk mevzusu tartışmaya pek açık değil, kim kendini ne görüyorsa ondan olsun ama genetik bilimi yalan söylemez malum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…