Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saçlarım kısa ve küt.Uzatmaya çalışıyorum.Arada uçlarından aldırıyorum modeli bozuldukça.

Eki Görüntüle 1083786

Bu tonlar uygun canım... Evde kendinde yapabilirsin Loreal'in hazır ombre kitleri var 3 ayrı renk...

Ortada ki No:2 bence en uygunu ama daha açık olsun istiyorsan No:3 ile dene fakat 3 numara açık kumral-sarı arası saçlar için.İşlem bitince burada paylaş sonucu,gerek kalırsa uygun tonda küllü boya ile cila yaparız... Evde çok kolay yaparsın sen bunu...

Son düzenleme:
Ha birde uygulama yapmadan önce saçına organik hindistan cevizi yağı sürüp en az 1 saat beklettikten sonra yıkamadan direkt uygulama yaparsan saçın yıpranmayacak...

bunlarda biraz turunculuk var gibi sanki canım ben turunculuk kızıllık yada dorelik istemiyorum sarıda ama sondaki daha küllü sarı gibi daha soğuk bi renk sanki o daha hoş geldi gözüme sen bunlardan kullandınmı hiç canım:26: bide nasıl uygulayacaz bunu :26:

Mesajımı iyice okudun mu? Bak ne yazmışım; İşlem bitince burada paylaş sonucu,gerek kalırsa uygun tonda küllü boya ile cila yaparız,her halukarda senin küllü tona ulaşmak için düz boyada açıcı+boya+cila yapman lazım ombre de sadece ombre+cila yapacaksın... Veya gümüş ton şampuanı kullanacaksın ombreli yerlere haliyle küllü olacak gayet basit... Ben kendim için kullanmadım orjinal sarışınım ama annemin koyu sarı saçları için No:3 kullandım geçen hafta, güzel oldu...Çok kolay, kendi tarağının üzerine ürünü sıkıp sıkıp sürüyorsun sonrada sürenin dolmasını bekliyorsun hepsi bu...

evet okudum paylaşırım tabi cesaret edersem yapmaya
gümüş ton şampuanımı ne o:26:
bak bak havalara orjinal sarışın heeee at bakalım havanı sen uğraş ben allah vergisi sarışınım diyosun yani ez arkadaşını ez
içinde röfle seti gibi aparatı var ozaman anladığım kadarıyla kendi tarağı dediğine göre. bunu tek başına kullansam sonuç nasıl olur sence:26: yani cila yada açıcı kullanmadan

Ben ırktan kurtarıyorum canım yapacak bir şey yok

Gümüş ton şampuanı böyle çiğ sarı olmuş veya fazla kızıl gözüken saçları gümüşi hale getiriyor yani küllü yapıyor.Yapı olarak mor renkli bir şampuan ...

Zaten kitin içinde kendi açıcısı var, ekstra açıcı kullanmayacaksın.

Kitin içindeki tozu ve boyayı oksidan suya ekleyip karıştırıp fırça ile süreceksin işte... Maalesef her halukarda cila sana gerekli canım çünkü saç rengin koyu, oksidan değdiği anda kızaracak yapacak bir şey yok...

senin ırkın neki kuzum
yapma ya deme öyle kızarcak falan diye
cilada uygulamadım ben hiç evde onu nasıl yapcam pekine diye alcam onu:26:

tatlım senin saçlada hiç boya yok mu

Son düzenleme:
senin ırkın neki kuzum
yapma ya deme öyle kızarcak falan diye
cilada uygulamadım ben hiç evde onu nasıl yapcam pekine diye alcam onu:26:

Slav ırkıyım kuzum...

Kızaracak yani kızıllaşacak ama bu sana özel bir durum değil ki... Yalnızca mavi açıcı ile kızarma engellenebilir onun harici ne yaparsan yap kızıl çıkacak. Saçının tonuna göre bazen mavi açıcı bile yeterince küllü açmıyor...

Normal boya ile yapılıyor cila, o da basit sen karar ver bir ara anlatırım sana...

tatlım senin saçlada hiç boya yok mu

Saçımda sadece benim oksidan ile yaptığım güneş balyajları var, yazın daha açık kışın daha koyu oluyor rengim...

İlk iki fotoğrafta altlar daha platin sarı farkındaysanız, o kısım saçımı 5 kere kumrala boyayıp istediğim gibi olmayınca akıtılıp sapsarı kalan tek renk kısımlar, aynı zamanda benim brezilya fönü yapmama sebep olan günlerden yadigar, onlar benim doğal değil yani...

İlk iki foto açık hava, evvelki yıllarda çekildi , son iki foto bu yıl banyoda brezilya fönü ilacı sürülmüş hali o yüzden biraz kızılımsı... Benim saçımda hem bej,hem dore,hem küllü yansımalar var o yüzden saç boyamak mümkün değil asla koyu renk tutmuyor... Yaşlandığımda ayvayı yedim. Saçım ya kızıl, ya yeşil, ya mor olacak ahahaahaha

Son düzenleme:

en sondaki rengini çok beğendim çok uzun işlermiş bunlar yaaa gözüm korktu şimdi. çok yıparnırmı acaba

en sondaki rengini çok beğendim çok uzun işlermiş bunlar yaaa gözüm korktu şimdi. çok yıparnırmı acaba

Bir kaç mesaj öncesine geri dönüp yazdıklarımı iyice oku lütfen, saçının yıpranmaması için tarif bile verdim hala çok yıpranır mı diyorsun aşkolsun. O mesajlar okunmadan burada yeniden yorum yapmayacağım çünkü aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum,işlemin uzun olmadığını alt tarafı kutudan çıkanları tek bir şişiede karıştırıp süreceğini söylüyorum uzun işler diyorsun, bu işlem uzunsa sen evde saçını sarıya nasıl boyayacaksın? Vaktim yok biliyorsun, sabaha kadar çalışacağım mesela, konuyla alakalı da azıcık sen çalış dersini, hadi kuzum

Saç yıpratmadan boyamak için verdiğim tarifi alıntı ile görmek istiyorum senden...

Son düzenleme:

Küllü kumral benim doğal rengim de.Ombreye uygun.Ama bi heves bakır kızıl denedim.Çok güzel saçlarının rengi. Yaşlandığında pamuk teyzeler gibi bembeyaz olur doğal sarışınların saçı genelde

benim saçlarda küt amaben çok sevdim çok kullanışlıymış. çam terebentin uzatıyo diyolar canım duymuşsundur

Ben de seviyorum tatlım da çook uzun saçlar istiyorum artık uzun, güzel ve sağlıklı saçlar. Yılan yağı aldım uzattığını duyup ama üstündeki kobra resmi yüzünden süremedim daha.

Önce tamamen kül rengi oluyor tatlım, sonra yavaş yavaş beyazlaşıp pamuk gibi oluyor saçlar ama o grilikten beyazlığa geçiş çok geç oluyor anneannem 93 yaşında vefat etti ancak 85inde pamuk gibi oldu... Direkt pamuk gibi olsa daha iyi olurdu, o gri saçlar boya bile tutmuyor...

Memnun değil misin peki renginden? Bakır kızıl da muhteşem bir renk ama ben özellikle o tarz kızılları çok beğeniyorum. Eminim sana da çok yakışmıştır...

ayyy süper yaa şuna bak dümdüz ve parlak 0 KIRIK kıskançlıktan çatlayacağum benimde boşnak arkadaşlarım vardı sapsarıydı saçları parlardı ama sonrada koyulaştu çoğu sen maşallah altın gibi... nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…