çok geçmiş olsun canım doktoramı gittinomu koydu teşhisi? ilaç vermedimi canım? saç kırana sarımsak birebirdir canım benim arkadaşımın çocuğu saç kıran oldu ensesinde bi bölümde saç kalmadı oraya sarımsağı süre süre saç çıkardılar saç dökülmesinden çok saç kıranın ilacıymış sarımsak bi dene canım bende dökülenleri geri getirmek için sarımsak yağı kullanıyorum. saçkıran stresten olan bişey canını sıkma bişeye geçer ama kafanı çok takma buna daha çok dökülr canımçok geçmiş olsun
canım saç kıranın asıl sebebi stres zaten.bunu düşünp kafaya taktıkca daha kötü olur Allah korusun!bak saçlarında çabuk uzuyomuş geçer o da kısa zamanda artık her şeyin bi çözümü var kelebekcim <3
ama teyzemdede olmuştu canım ondakiler çıkmadı düşündükçe iyice strese giriyorum eşimde çok üzüldü hatta benden sakladı önce sonra söyledi yoksa ben farketmemiştim onada çok kırıldım sakladı die
benimde bi arkadaşımn saklında olmuştu ama geri çıktı mı bilmiyrm.sen elinden geleni yap canm ama tek tavsiyem onu kafana takma bnmde bacagımda zona çıkıo biraz alakasız oluo şimdi ama sebebi stres baska bi açıklmamsı yok!ne zamn stres olsam onu kafaya taksam pat çıkıo sinir bozucu önceden kontrol ediodum hep ama artık takmamaya çalışıyrm çıkarsa çıksın de unutmaya çalış.bu arda görünen yerinde mi?
yok canım çok şükür görünmüyor alt tarafta ve saçlarım kapatıyor bir tanede tepemde var ama saçımı yana doğru attığım için oda görünmüyor ama işte insan ülüyor..
sanada çok geçmiş olsun canım alakasız değil aslında ikiside stresten güzel örnek canım..
anladım cnm çok geçmiş olsun en kısa sürede şifa bulursun inş.insanlık hali hayat stresi bazen bizlerede uğruyor bu hastalıklar.Allah beterinden korusun dielim artık
sağol canım gitmedim malesef vakit yok ki..
benim saçlarımda 3 4 yerde var ama dier saçlarım kapatıyor çok şükür inşallah geri çıkar ben sarımsaktan çok tiksiniyorum sürersem kabarırım..
stres yapmamak mümkün mü ki
uzun sac daha trend canım ama yuzun kucuk ve sevımlıyse sende ayrı bır hava yaratabılır yuz seklıne uydurman onemlı
biraz sabretmek gerekiyo canım ama cidden doğal ve çok basit bi çözüm doktorada gitmeni tavsiye ederim tabi çalışıyomusun neden vakit bulamadın ihmal etme ve streste yapma sebep stres zaten. eşinde belliki üzülmediye söylememiş neden kızıyosun kızma bak seni üzgün görmeye tahammülü yok adamın ne güzel
yok malesef yüzüm uzun canım
ben olsam çözüm bulunur belki diye pata küte söylerdim ama..
evet canım çalışıyorum o yüzden gidemiyorum
yazın inşallah böyle yapıcam bu saçtan bi 5 6 cmdaha kısa saçlarım
renk yakın cok beğeniyorum bu modeli
Eki Görüntüle 965878
dün yine sızmışım erkenden bugün de girip cevap yazmaya vakit bulamadım. güzel yorumlarını yerimm !hahaha bence cok tatlı olmus o karalama
ay ben cok begendim, ama saclarından cok seni!demet evgar demistin ya, yanında sönük kalır
bu arada modeli de begendim, cok yakışmış!
boyu da cok kısalmamıs... kahkullerinin kesimini pek begenmediysen sen makasla duzeltirsin, zaten hızlı uzuyor demissin 1ayda hemen gozlerine düşmeye baslar.
bu saç kısamı yapma lütfen bence çok yakışmış çok hoş olmuşsun sen uzun haline alıştığın için yadırgıyosun bence bunu çok hoş görünüyo zaten güzelde bi bayansın
yüzündeki kanatlı kalbe de bayıldım nasılda gelmiş aklına allah iyiliğini versin
dün yine sızmışım erkenden bugün de girip cevap yazmaya vakit bulamadım. güzel yorumlarını yerimm !valla bi anda havalandım ayhh ben neymişim öyle dedim bugün daha bi alıştı gözüm cok da rahatmış bu boy saç ya iyi ki kestirmişim nasıl canlandı saçlarım bi anda parıl parıl parladılar. ama renginden emin değilim, senin mesajının da etkisi büyük bunda bugün boya alıcaktım vazgeçtim. yalnıoz fotograflarda çok belli olmasa da dalgalanmalar var cok fazla ve dipler çok koyu o yüzden renk bütünlüğü için bi seyler yapmam sart, kuafor da söyledi dalgalanmala var diye.
seni de yerim kivalla teldeki fotograf düzenleyicide en uygun bunu buldum öyle denk geldi:) kısalık konusunda haklısın uzuna alıstığımdan dün bi anda çok kısa geldi ama bugün alıştım çok rahatmış böylesi. renk konusunda bi fikir verin bana ya kararsız kaldım cok. kaşlarımın karalığına aldanmayın saçımı acınca onları da açıyorum
Eki Görüntüle 965049
cok kisa kesti ve cok kat yapti ayrica kahkulleri de hic iyi kesemedi. hafif dalga ver dedim onu da abartti eve arka sokaklardan geldim resmen.bu dalgasi inmis hali. sacimin eski boyu gogus altina kadardi hemen hemen. ben cok memnun kalmadim ama Allahtan cabuk uzuyo. bu arafa telden yukluyorum yuzume koyacak daha mantikli bi sey yoktu programda
dün yine sızmışım erkenden bugün de girip cevap yazmaya vakit bulamadım. güzel yorumlarını yerimm !valla bi anda havalandım ayhh ben neymişim öyle dedim bugün daha bi alıştı gözüm cok da rahatmış bu boy saç ya iyi ki kestirmişim nasıl canlandı saçlarım bi anda parıl parıl parladılar. ama renginden emin değilim, senin mesajının da etkisi büyük bunda bugün boya alıcaktım vazgeçtim. yalnıoz fotograflarda çok belli olmasa da dalgalanmalar var cok fazla ve dipler çok koyu o yüzden renk bütünlüğü için bi seyler yapmam sart, kuafor da söyledi dalgalanmala var diye.
seni de yerim kivalla teldeki fotograf düzenleyicide en uygun bunu buldum öyle denk geldi:) kısalık konusunda haklısın uzuna alıstığımdan dün bi anda çok kısa geldi ama bugün alıştım çok rahatmış böylesi. renk konusunda bi fikir verin bana ya kararsız kaldım cok. kaşlarımın karalığına aldanmayın saçımı acınca onları da açıyorum
patlican moru guzel renk ama cok iddiali degil mi:26: cesaret edemem ona ya. annem zaten siyah saclarima kiydim diye soylenip duruyo bi de mor yaparsam eve almaz benisen yazınca dikkatle baktım dibi ile orta bolum arasında renk farkı var, ucları da farklı. haklısın.
ya ben kızıl kahve gibi gordum rengini. tabi bunun sac boyasındaki renk adı nedir bilmiyorum.
bi uste bakıyorum ne yakısır diye bi ortaya baktım... iki renk de sana gidiyor bence.
bak bisey diiicem ama dalga geciyor sanmayın, sana patlıcan moru da cok yakısır... ben cok severim/severdim... ama saclarım az oldugu icin yıpranmasın kimyasal kullanmıs olmayayım diye boyatmıyorum. bi de dip boyası falan ugrasamam diye...
bende seni yerim güzel hatunsaçın baya uzun hatta çoğunun uzatamadığı kadar uzun ama sana kısa gelmeside ayrı bi şok etkisi yaratmıştır yorumla resmi görenlerde hımmm renk konusunda bende kızıl kahve gibi gördüm şuanki rengi dün akşam yükeldiğim kahve tonları nasıldı bi arkadaş istemiştiya onun için yüklemiştim gördünmü onları? önce şunu bilelim açıkmı koyumu nasıl bişey istiyosun yada hiçmi fikrin yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?