Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bunların hepsi bal köpügü mü oluıyormus? hepsi kendi aralarında bile farklı farklı... 3.yu begendim sahsen.

ya madem bu kadar heveslisin bence git boyat. ya da forumdaki boya yorumlarına gore gozunu karart yap. belki baslangıc icin tek sabit renkler tercih edebilirsin...
sacını kestirmekten de korkma bu kadar. hani kimyasal istemiyorum o yuzden boyatmaya korkuyorum desen anlayacagım da kahkul icin bile cok dusunuyorsun. begenmezsen bile uzar zaten... dusunme bu kadar

bal köpüğü karamel yazdığında bunlar çıkıyo evet tabi ton farkı var aralarında nasıl sarıda kahvede ton farkı varsa buda öyle sanırım. ben hepsini çok beğendim ama bu renk gerçekten zor bi renk kuaför işi evde yapılırsaa çok iyi bi boya seçimiyle belki tutturalabilir. evet bu aralar boyadan uzak duruyorum tekrar yoğun dökülmeler yaşamak istemiyorum iraz dinlendircem. ama kestircem çok düşünmüyorum sadece ince telli olduğu için çok sönük olmaması için doğru bi seçim yapmak istedim tabi bide kullanım kolaylığı açısından

oldu galiba

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677455

burda en altta paylastigim kutudaki palette rengi kizlar

konulari ve cevaplari karistirdim ya buraya yazacaklarimi benim konuya yazmisim . fotolari da oraya eklemisim. bakin da silicem kizlar

senin yerinde olsam once kestiririm. sonra kürler uygular bakım yaparım hem sacım da uzar. hem de kesilecegi icin canlanır.
(kür ve kesim sıralaması degisebilir de. boyadan once kestirmis olursun... )
en son da boyarım.
aklında kalacagına saçında kalsın

konulari ve cevaplari karistirdim ya buraya yazacaklarimi benim konuya yazmisim . fotolari da oraya eklemisim. bakin da silicem kizlar

baktım canım saçınla uğraşmana hiç gerekyok kazısan bile bozulmaz o güzellik çok tatlısın çoooook son resim kahve koyu karamelgibi duruyo onun aralara balyaj atarsan o istediğin renge benzeyebilirsin. ben evde yapıyodum hiç fena durmuyo sarı alıp boyanın aralara atıyodum balyajgibi duruyo hoş oluyo

bişeyler yapıyrum şuan bakalım canım belli olmaz belki bianda karar verir yapıveririm kestirmeye vaktim olmadı gidemedimkuaföre bugünde çıkcam ama gene gidemiycem kuaföre .

buarada cümleten hayırlı cumalar saçları güzel kendileri güzel hatunlar

renk buna cok yakın canım uclar burda biraz daha yoğun sarı
benimki o kadar değil
yaza kazar uzasın saçım biraz daha
bunula arasında 5 6 cm vardır
yazında kuaförde sarıları yoğunlaştırırım.

buarada cümleten hayırlı cumalar saçları güzel kendileri güzel hatunlar

hayırlı cumalar canım inşallah bugün hepimize hayırlar getirir rabbim dualarımızı kabul etsin benim avatarımamı? kendim seksi olamadım bari avatarım böyle olsun dedim

renk çok hoş ben seviyormm bu tonları

Benim saçım dümdüz. Bu modeli hem düz olarak hem de maşayla verdiğim dalgalarla kullandım. perçemli, Kahküllü her halini kolayca kullandım diyebilirim. Elbette sen saçınla uğraşmayı seviyorsan istediğin şekilde rahatlıkla kullanırsın. Fotoğraflarını yükliyim kullanımını sen göre. Ben çok oynarım saçımla. Hem yandan ayrılmış şekilde hem ortadan ayrılmış şekilde kullandım. Yandan ayırdığımda kesimiyle de ilgili olarak bir tarafı daha kısa. Bak bakalım :)

Harika olmuş bence çok beğendim ve suratına çok yakışmış. Çok da modern olduğunu söylemek istiyorum. Valla beğendim çok

VAVVVVVVVVVVV

Hepside seni bambaşka biri yapmış rengide modelide yüzünde çok hoş durmuş özellikle 1 ve 2 ye bayıldım 3.sünde sanırım biraz daha kısaymış saçın ve perçem farkı var daha marjinal durmuş herkese gitmez o saç taşımak gerekir buarada sana sarı ve bal köpüğüde çok yakışır gibime geldi hiç kullandınmı bilmiyorum:26:

Çok çok teşekkür ederim Cesaretin artsın diye yolladım, kökü sende nasıl olsa uzar içinde kalmasın yeter ki aklına gelebilecek tüm renkleri kullandım. Mavisinden yeşiline morundan pembesine kadar. Sarıyı tüm saç değil de çok ince şekilde aralara uyguladık. 3 senedir falan sürekli bakır kullanıyorum. aktıkça sarılaşıyor. Bal köpüğünü de kullandım sevdim. Kendi saçım açık kumral zaten

cesaretini alkışlıyorum ben okadar cesur değilim malesef ve takarım yani hoşuma gitmeyince bana kızıl bile fazla geliyo sen pembeden mordan bahsediyosun ay çok şekersin yaaa fırsatı bulayım bi kaç gün içinde kestircem ama azcık çok değil

beğendiğimiz modellerin renklerin kritiğini yapıyoruz arkadaşlarla fikir alışverişi güzel oluyo

Son düzenleme:

2. yi sevdim ama beeen orjinali nasılki o yükle bakayım merak ettim ama ben :26:

bak bak nasılda çözmüş beni 1.ciyide çok beğendim bide kız çok güzel acaba ondanmı beğendimki:26::44: insan güzel olunnca herşey yakışıyo:18: hadi birazda sizden model bekliyorum kuzum

canım yaa çok tatlısın son resim kendi saç rengim güüneşte açılmıştı biraz tatildeydik o fotoda. bugün boyucaktım aslında akşam mfö konserine gidicez bakalım vakit bulabilirsem boyarım olmadı h.sonu halledicem.
Harika olmuş bence çok beğendim ve suratına çok yakışmış. Çok da modern olduğunu söylemek istiyorum. Valla beğendim çok
çok teşekkür ederimm moral oldu sana da kısa inanılmaz yakısmıs alone'ın dediği gibi herkese gitmez o model yüzün küçük ve oval olduğu için her kesimi kaldırır. ben küt kestirdiğimi düşünemiyorum tabak gibi çıkar suratım:) rengini ve kesimlerini çok begendim, kısadan vazgecme çok modern görünüyorsun
aynen bence de uzamış, fotografa bakarken elimle saçımı düzeltme hissi uyandırdı bende o fotograf:) baktıkca saçımı arkaya atıyorum deminden beri

o kıza da kısa çok gitmemiş bence yüzü geniş benim gibi, en fazla omuz hizası. 3. fotograftaki renge de bayıldım kesinlikle, kesim ve renk olarak alone'ın istediği modele uyuyor gbi.

bu arada alone fotograf paylaşmış mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:

ay ben yuklemeeeem.
zaten kendinden gectiler ama mesele o degil desifre olma kaygısı. :26:

evet kızın guzelligi de etkendir ama bence guzel bir sac kesimi tum kadınları cok hos gosteriyor...
mesela ben pek bakımlı degilim umursamam da boyle seyleri ama sacımı kestirince bile bir ozguvenim arttıgını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…