bunların hepsi bal köpügü mü oluıyormus? hepsi kendi aralarında bile farklı farklı... 3.yu begendim sahsen.
ya madem bu kadar heveslisin bence git boyat. ya da forumdaki boya yorumlarına gore gozunu karart yap. belki baslangıc icin tek sabit renkler tercih edebilirsin...
sacını kestirmekten de korkma bu kadar. hani kimyasal istemiyorum o yuzden boyatmaya korkuyorum desen anlayacagım da kahkul icin bile cok dusunuyorsun. begenmezsen bile uzar zaten... dusunme bu kadar
bunların hepsi bal köpügü mü oluıyormus? hepsi kendi aralarında bile farklı farklı... 3.yu begendim sahsen.
ya madem bu kadar heveslisin bence git boyat. ya da forumdaki boya yorumlarına gore gozunu karart yap. belki baslangıc icin tek sabit renkler tercih edebilirsin...
sacını kestirmekten de korkma bu kadar. hani kimyasal istemiyorum o yuzden boyatmaya korkuyorum desen anlayacagım da kahkul icin bile cok dusunuyorsun. begenmezsen bile uzar zaten... dusunme bu kadar
oldu galibabal köpüğü karamel yazdığında bunlar çıkıyo evet tabi ton farkı var aralarında nasıl sarıda kahvede ton farkı varsa buda öyle sanırım. ben hepsini çok beğendim ama bu renk gerçekten zor bi renk kuaför işi evde yapılırsaa çok iyi bi boya seçimiyle belki tutturalabilir. evet bu aralar boyadan uzak duruyorum tekrar yoğun dökülmeler yaşamak istemiyorum iraz dinlendircem. ama kestircem çok düşünmüyorum sadece ince telli olduğu için çok sönük olmaması için doğru bi seçim yapmak istedim tabi bide kullanım kolaylığı açısından
oldu galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677455
burda en altta paylastigim kutudaki palette rengi kizlar
bal köpüğü karamel yazdığında bunlar çıkıyo evet tabi ton farkı var aralarında nasıl sarıda kahvede ton farkı varsa buda öyle sanırım. ben hepsini çok beğendim ama bu renk gerçekten zor bi renk kuaför işi evde yapılırsaa çok iyi bi boya seçimiyle belki tutturalabilir. evet bu aralar boyadan uzak duruyorum tekrar yoğun dökülmeler yaşamak istemiyorum iraz dinlendircem. ama kestircem çok düşünmüyorum sadece ince telli olduğu için çok sönük olmaması için doğru bi seçim yapmak istedim tabi bide kullanım kolaylığı açısından
konulari ve cevaplari karistirdim ya buraya yazacaklarimi benim konuya yazmisim . fotolari da oraya eklemisim. bakin da silicem kizlar
senin yerinde olsam once kestiririm. sonra kürler uygular bakım yaparım hem sacım da uzar. hem de kesilecegi icin canlanır.
(kür ve kesim sıralaması degisebilir de. boyadan once kestirmis olursun... )
en son da boyarım.
aklında kalacagına saçında kalsın
omuz boy katsız kesim sanırım:26: saçta dalga maşa görünce tamamdır benim için bu modelede bu doğal dalga çok yakışmış kütte de çok seviyorum su dalgasını uzun saçtadarengin buysa renk çok hoşmuş balyajmıydı saçın
buarada cümleten hayırlı cumalar saçları güzel kendileri güzel hatunlar
renk buna cok yakın canım uclar burda biraz daha yoğun sarı
benimki o kadar değil
yaza kazar uzasın saçım biraz daha
bunula arasında 5 6 cm vardır
yazında kuaförde sarıları yoğunlaştırırım.
saçlarının rengi koyu demekki kakaoyapınca daha koyu bi renk çıkıyo benimkiler gibi ozaman o rengin daha açık tonunu alcaksınki boyadığın zaman o beğendiğin tonu yakalayabilesin canım
sürekli şekil vermek zorunda kalırım bakım isterse diyede çekindim birazda kullanımı kolaymı bu arada? bu modelin versiyonlarını yükleyecem seçelim bakalım perçemlimi perçemsizmi
bende bugün yarın sırf kakül için kuaföre gidicektim şimdi aklıma küt girdibaktınmı bilmiyorum kahkül çeşitleri yüklemiştim hepside ayrı güzel
Eki Görüntüle 965049
cok kisa kesti ve cok kat yapti ayrica kahkulleri de hic iyi kesemedi. hafif dalga ver dedim onu da abartti eve arka sokaklardan geldim resmen.bu dalgasi inmis hali. sacimin eski boyu gogus altina kadardi hemen hemen. ben cok memnun kalmadim ama Allahtan cabuk uzuyo. bu arafa telden yukluyorum yuzume koyacak daha mantikli bi sey yoktu programda
Benim saçım dümdüz. Bu modeli hem düz olarak hem de maşayla verdiğim dalgalarla kullandım. perçemli, Kahküllü her halini kolayca kullandım diyebilirim. Elbette sen saçınla uğraşmayı seviyorsan istediğin şekilde rahatlıkla kullanırsın. Fotoğraflarını yükliyim kullanımını sen göre. Ben çok oynarım saçımla. Hem yandan ayrılmış şekilde hem ortadan ayrılmış şekilde kullandım. Yandan ayırdığımda kesimiyle de ilgili olarak bir tarafı daha kısa. Bak bakalım :)
Eki Görüntüle 966878
Eki Görüntüle 966879
Eki Görüntüle 966880
VAVVVVVVVVVVV
Hepside seni bambaşka biri yapmış rengide modelide yüzünde çok hoş durmuşözellikle 1 ve 2 ye bayıldım 3.sünde sanırım biraz daha kısaymış saçın ve perçem farkı var daha marjinal durmuş herkese gitmez o saç taşımak gerekir buarada sana sarı ve bal köpüğüde çok yakışır gibime geldi hiç kullandınmı bilmiyorum:26:
Çok çok teşekkür ederimCesaretin artsın diye yolladım, kökü sende nasıl olsa uzar içinde kalmasın yeter ki aklına gelebilecek tüm renkleri kullandım. Mavisinden yeşiline morundan pembesine kadar. Sarıyı tüm saç değil de çok ince şekilde aralara uyguladık. 3 senedir falan sürekli bakır kullanıyorum. aktıkça sarılaşıyor. Bal köpüğünü de kullandım sevdim. Kendi saçım açık kumral zaten
ay 2. yeni kesim degil, wallahi degil. uzamıs o sac. kendimden biliyorum
canım bu arada 3.yu hem renk hem kesim olarak niyeyse sana cok yakısır gibi hissettim.
aslında hem istedigin renk degil (balkopugu) hem de kahkul olayı sen direkt onden yanlar da biraz uzun olsun istiyordun...
canım yaa çok tatlısınbaktım canım saçınla uğraşmana hiç gerekyok kazısan bile bozulmaz o güzellikçok tatlısın çoooook son resim kahve koyu karamelgibi duruyo onun aralara balyaj atarsan o istediğin renge benzeyebilirsin. ben evde yapıyodum hiç fena durmuyo sarı alıp boyanın aralara atıyodum balyajgibi duruyo hoş oluyo
bişeyler yapıyrum şuan bakalım canım belli olmaz belki bianda karar verir yapıveririmkestirmeye vaktim olmadı gidemedimkuaföre bugünde çıkcam ama gene gidemiycem kuaföre .
çok teşekkür ederimm moral olduHarika olmuş bence çok beğendim ve suratına çok yakışmış. Çok da modern olduğunu söylemek istiyorum. Valla beğendim çok
aynen bence de uzamış, fotografa bakarken elimle saçımı düzeltme hissi uyandırdı bende o fotograf:) baktıkca saçımı arkaya atıyorum deminden beriay 2. yeni kesim degil, wallahi degil. uzamıs o sac. kendimden biliyorum
canım bu arada 3.yu hem renk hem kesim olarak niyeyse sana cok yakısır gibi hissettim.
aslında hem istedigin renk degil (balkopugu) hem de kahkul olayı sen direkt onden yanlar da biraz uzun olsun istiyordun...
2. yi sevdim ama beeenorjinali nasılki o yükle bakayım merak ettim ama ben :26:
bak bak nasılda çözmüş beni1.ciyide çok beğendim bide kız çok güzel acaba ondanmı beğendimki:26::44: insan güzel olunnca herşey yakışıyo:18: hadi birazda sizden model bekliyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?