Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Kestirdiğinde fotoğraf istiyoruz canım ona göre merak ettim bende şimdi Benimde var birkaç beğendiğim kesim renk model falan bende paylaşıyım birazdan o zaman bu başlıkta Pinterest diye bir sosyal ağ var bir bakın derim üye olun oraya bir.ok kategoriden resim bulabiliyosunuz. saç konusunda da birçok resim var hatta ben kendi hesabımın saç klasörünü paylaşayım sizlerle bir bakın http://www.pinterest.com/aysunbayhan/cheveux/

bende çok teşekkür ederim tatlım. uzun bir süredir hep kısa o fotoğraf boylarında kullanıyorum. ama artık uzasın istiyorum. uzun saça bayılıyorum ama nasip olması bir türlü en son şu hale geldiler :)

Ayrıca biz kadınlar güçlü yaratıklarız cesaretinizi gösterin saç konusunda da Bu konuda da bu fotoyu yolluyorum size :)

Son düzenleme:

yok hayatım kendi fotonu değil o modeli netten yükle yani bakımlı değilsin ondanmı saçtan bukadar anlıyosun sahtekar seniiiiiii kendimiz salalım diye kendırıyon dimi bizi
sende yüzüne kalp koy çıkıyorum akşama döncem duanızı istiyorum gene hastaneye gidiyorum:2:

hahaha ya nasıl da senaryoyu yazmıssın hemen :))) cok hoşsun canım ya

bu arada coook gecmis olsun.... guzel haberlerini bekliyoruz

bu renge bayıldım

athenenoctua bu uçlara doğru açılan balyaj tam kumrallık bayılıyorum çok doğal duruyo arkadasım böyle yaptırmıs işte, bi düşün derim

Eklentiler

• $images (15)ghj.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 138
pinterest teki paylaşımlara baktım yüzünün kemik yapısını ciara'ya benzettim benn ayrıca bayıldım tarzına harikasın. zaten kısa saç çok cesur kadınların işi, saçları kısa pısırık bi kadına rastlamadım henüz. birine daha benzetiyorum seni ünlülerden ama çıkaramadım ya var mı benzettikleri biri

Teşekkür ederim canım Ciara'nın fiziğine bayılıyorum bende Valla çok benzetmiyorlar ama genelde yüz yapımdan dolayı bir Hande Yener birde Sibel Kekilli demişlerdi

hahaha ya nasıl da senaryoyu yazmıssın hemen :))) cok hoşsun canım ya

bu arada coook gecmis olsun.... guzel haberlerini bekliyoruz
çok sinirliyim hastaneye gidecektimya laet olsun bu insanlıktan nasibini almayan sağlık çalışanlarına allah bildiğigibi yapsın. sormayın kafam dağılsın sonra konuşuruz siz moral oluyosunuz......

tamam canım yüzümü falan kapatcam artık sen ne kadar tarz hatunsun yahu vuuuuuuuuuuuuuu

kuzum bazen oyle oluyor, her insan bir degil...
mesela onun yerinde ben olsam ahhh yollarına gul dokerdim senin )
şaka bi yana tekrar gecmis olsun...

ay yazın biraz deniz suyu gunes havuzda kloru gorunce oyle oluyor... ama acacagım... erken olsun havalı olsun :)))

bu arada o renk hos ama biraz daha yapay duruyor ilk istedigin tona gore. tekrar bi dusun derim...

kuzum bazen oyle oluyor, her insan bir degil...
mesela onun yerinde ben olsam ahhh yollarına gul dokerdim senin )
şaka bi yana tekrar gecmis olsun...

inan okadar gerginimki sustum tatlılıkla çıkayım ordan sorun olmasın diye ama edepsizin böylesini hiç görmedim allaha havale ediyorum hakkım haram olsun ona şikayet edeyim diyorum boşver bela alma başına diyolar memleket böylelerinmi yaa

sağol canım. alttaki hatuna bayıldı tarz hatun yaaa neler denemiş cesur yürek beyaz ten ve renkli göze hangi tonlar gider sence soğuk bi tenim var

wala beyazlar sarı da yapıyor bal kopugu de. hatta sarısın renkli gozlu doguyor insanlar :))
fakat oyle yapmayı dusunmuyorsan... bence hani sabah 3.numara dedigim renk vardı ya, bakırımsı kumral, bence o cok hostu...
renkli gozlere kumrallıgı veya kızıllıgı daha cok yakıstırıyorum ben. seksilikleri artıyor.

not: diger konu icin ozelden de yazabilirsin tepki vermedigin icin içinde kaldıkca bunalmıssın, bosalt içini rahatla )

şikayet edeyim birazda o bunalsın konuşmaya değmez canım sağol biz kendi hayatımızla ilgili dertleşiriz anaaaam seksilik kim ben kim

kızıllık olunca içinde çok patlıyo renkler sert bi ifade oluyo okadar istemiyorum ama bakırımsı kumrallık olabilir

renkli goz ve kumral-kızıl
fotoları secerken senin gibi beyaz ten olmasına ozen gosterdim ama kimisi kumral oldu.
sonuc olarak seni soluk gostermemesi icin ya dogal sarısın gibi boyatmanı ya da kontrastlık icin karemal-kahve tonları veya bakır-kızıl tonları daha iyi olur. bunu gayet basit tasarım blgime gore soyluyorum, sac anlamında degil. belitreyim :))

Eki Görüntüle 967717

4 ve 10 a bayıldım çok güzel renk

biraz saçım toparlansın inşallah yaparım birini

senin saçlar şuan ne renk? arkadaş link atmıştıya baktım çok güzel şeyler var bi bak sende bayılcaksın

ben bana bildigin kumralım. ince telli oldugu icin sanırım rengi kolay degisiyor azıcık guneste durayım hafif bakırlasıyor, ucları yazın havuz gunes derken sararıyor.
zaten 2tutam var onu da boyayıp hepten yıpratmak istemiyorum ama ilik kürünü ogrendim.
onu deneyeyim belki boyarım :))

yok ya çok alımlı bir model olmuş kesinlikle.ben bayıldım.bu tarz havalı kesimleri çok severim,yüksek özgüvenli cazibeli kadınlarda görürüm bu tarz modelleri imrenirim. klasik kezban gibi upuzun düz bir saçtansa böylesi iyidir. sen de çok çekici birisin göründüğü kadarıyla.

Eki Görüntüle 967891

sağdaki saç rengini çok beğendim.daha doğrusu o kadında bu saç rengini çok beğendim. kendisini turuncumsu kızılımsı bakır renkli saçlarla da görmüştüm ve beğenmemiştim o hallerini.meğer olay saçtaymış. hep bu renk kullansın çok çok yakışmış..

çok teşekkür ederim canım ilk kesildiğinde bi an çok kısa gelmişti gözüme ama simdi alıştım benim de hosuma gitti. bi de kıza biraz dalgalı fön yap dedim bildiğin bigudiyle sarmıs gibi yaptı arka sokaklardan geldim eve 1-2 saat sonra saldı bu hali aldı.

sağdaki renge ben de bayıldım ben hatta kadının kendisine bayılıyorum çok güzel kahküllü halleri var onun, kestirmeden önce kuafore onun modelini göstericektim hatta ama adını hatırlayamıyorum bi türlü:26:

eheh Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun bu arada, hayırdır inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…