• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük askim en buyuk yanlışım oldu

Annem tabiki karsi!! Evli olduunuda bilmiodu ilk basta öğrenince tabikide karşımda durup onunda ağzının payını verdi!!

ağzının payını verse de ben o adamın anlayacağını sanmam
takıntı yapar çünkü istediğini alana kadar diretir
dikkatli ol o yüzden
hatta karısını arayıp al başımdan şu kocanı filan de bence

eşıyle olan sorunları ,sizin sevgılı olmanız anlamına gelmez

oncelıkle bunu bılın .madem cok sevıyorsunuz ,aradan cekılın

bosanmalarını bekleyın .bosandıktan sonra ne yapıyorsanız yapın

ama bu sekılde olmaz .nereden bılıyorsunuz belkı de onların evlılıgı

sızın yuzunuzden bu halde .belkı de adam sıze gosterdıgı ılgı alakayı

evıne esıne gostermıyor .gostermedıgı ıcınde boyle aralarında sorunların

dogması cok normal .nereden bılıyorsunuz kı o kavgalara sebep olmadıgınızı.

cekılın aradan bakalım bosanan var mı yok mu gorun .

mılletın eşini sevgılım dıye koluna takıp ,bi'de zaten hıc anlasamıyorlar

bosanacaklardı demelerınız yok mu vallahi sınır oluyorum .

zaten bu evlı erkeklerın hepsı eslerıyle sorunları vardır bosanma asamasındadır

hıc degısmez hıkaye hep aynıdır :ssz:

karsında kı adam eger cok karakterlı bır sahıs olsa ıdı ,

zaten esıyle konusmalarını ,yazısmalarını kaydedıp sıze gondermezdı .

ne munasebet cnm ,o kadına yapılan saygısızlıktan baska bırsey degıl .

mılletın evınde olup bıten sorundan sızene ,sız de yemeyıp ıcmeyıp

o sahısın gonderdıgı vıdeo yazı herneyse onları mı takıp edıyorsunuz .

Bir gün buraya konu açacağım "En Büyük Derdim Türkçe Katliamcıları" diye.

Kusura bakmayın ama dayanamıyorum.

öle değil öyle

ewli değil evli

biliorm değil biliyorum

oorendi değil öğrendi

edio değil ediyor

Bu kadar zor mu ya?

:47:

Konunuza gelince herşey ayan beyan ortada. Neler döndüğünübirde bizim ağzımızdan duyacaksın.

valla canım gecenin bu saatinde yazını okumak için çaba gösterdim ama inan pek bişey anlayamadım:44::44::44: maalesef türkçemizi katlatmişsin...:30:
:30::52::52:anladığım tek şey seni tehdit :47::47:ediyomuş ayrılırsan öldürmek için.....o kadfar çok görüyoruz bunun örneklerini her akşam haberlerde
bence yaparmı yapar o yüzden ayağını denk al bence......:26::26:

Evet bilmiorum cnki yapmam gerekeni yaptiim zaman adamdan kurtulamıyorum yapıştı bana kendide soluyo evet yapıştım o kucuk aklina sok bensiz bi gelecek kuramazsn sen hayatının sonuna kadar ben yaninda olucam snn die..

o küçük aklına sok dedi he kusura bakma ama buna kahkahalarla güldüm yapmaya çalıştığı şey dayatma belkide seni sevdiğini göstermeye çalışmış kendince biz bu devri aştık sanıyordum ben ya..

bi kere senin bu konuyu vicdan yapıp bizimde aman canımm ya karısıyla arası kötüymüş adam sana aşık falan dememiz için açtığını tahmin ediyorum tabii ne kadar doğru bunu senden daha iyi bilemez.
bak sana doğrudan yaşadığım bi konu olduğu için çok rahat konuşuyorum ki bi yıl öncesi başıma böyle bişey geldi. ki adam tam istediğim gibi tip diksiyon kariyer ve de para. adamla görüşme zorunluluğum vardı o yüzden görüştüm sonra bana daha açılmadan evliliğini bitirdiğini falan öğrendim adam bana geldiğinde bekardı da yani ama yaptığım tek şey kaçmak oldu. bi evliliğin bitil sebebi olmak bana göre değil aynaya baktığımda ucuzlaşmış bi kadın görmek istemiyorum-bu da benim kend ibarem herkese göre değil elbet-

Ya sonuç? Şu an o adama deli gibi seviyorum istiyorumda ama bence bu bir hata daha başında olduğunuz şeyi hemen bırakmalısın gençsin bekarsın kimler geldi kimler gelecek daha hayatını karartma derim güzelim çünkü toplum da sana baskı yapacak bi gün bi yerlerde emin ol ve eşinin açısından bak bi empati kur o zaman herşey daha net bana göre!

Bence numaranızı değiştirin zaten siz istemedikçe size sadece o değil hiçkimse ulaşamaz. Kendinize sorunsuz huzurlu bir hayat kurmaya bakın derim. Böyle bir adamla zaten gelecek olmaz. Eşi ile arasındakileri gerçekten bilemezsiniz. Ve aileler istemediği için boşanmıyoruz dediği saçmalık. Çocuk mu bunlar ya çocuklar bile kendi kararlarını kendileri veriyor. Böyleler boşanmaz. Sizi oyalıyor amacı nedir bilemem ama sonuçta evli bir adam. O ne yaparsa yapsın siz uzak durun. Başta da söylediğim gibi siz istemedikçe size asla ulaşamaz.

Yıl olmuş 2013 hala karımla zaten boşanacaktık aile zoruyla evlendim ve evliliğime devam ediyorum yalanı ve buna kanan bir kadın. Yok arkadaş akıllanmayız biz aynen devam. :19:

önce imla kurallarına uy lütfen konuyu açarken uymamışsın bari artık yorumlarda anlaşılır yaz.
ayrıca senin gibilere sadece !ikinci kadın! diyorum ve Rabbim öyle olmaktan ve olanlardan bizi korusun diyorum.büyük konuşmak istemem bizimde evlatlarımız var.kimse şeytana uymaz inşallah.
sana gelince ikincikadın hala eşini sevmiyo,onunla anlaşamıyo,arada sevgi saygı kalma.....larla kendini avut.seninde birlikte olduğun adamında yaptığınız koca br ihanet bunun hesabını nasıl vereceksiniz sadece onu düşün.
İ L K Hanıma gelince ise burada tek masum ve mağdur o hanım.Rabbim onu korusun.
sizin gibi insanlar oldukça evdeki gül gibi hanımları durdukça dışarıya bakan adamlar olmasa bu boşanmalar bu kadar artmazdı...:47::47::47::47:

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım,belki telden falan yazıyorsun saatlerdir de uyarıyoruz ama istersen forum kurallarını bir oku..
konular açılırken başlık ve içerik de Türkçe kullanmak ve dilimizi doğru yazmak zorunluluğu var..

bence yazını düzelt,hem biz ne dediğini anlamıyoruz hem de bu ban sebebi.

ağzının payını verse de ben o adamın anlayacağını sanmam
takıntı yapar çünkü istediğini alana kadar diretir
dikkatli ol o yüzden
hatta karısını arayıp al başımdan şu kocanı filan de bence

Ya iste bnmde anlatmak istediğim o anlamio.. Az once yine msglastik artk cirkinlestim bnde cok kaba saba konustum beni kendini oldurmkle tehdit edio.. Esine anlatamam cnki esi bana inanmaz ona gore ben ona yapıştım ben onu bastan cikariorum

bu kadar asarım keserimci biri ailesine boşanacağım diye rest çekemiyor mu?

"seninle olmama ailem izin vermiyor benim de" de. nasılsa onun da ailesi izin vermediğinden yıllardır ayrılamıyormuş ya, anlar seni !

Son düzenleme:
Ya iste bnmde anlatmak istediğim o anlamio.. Az once yine msglastik artk cirkinlestim bnde cok kaba saba konustum beni kendini oldurmkle tehdit edio.. Esine anlatamam cnki esi bana inanmaz ona gore ben ona yapıştım ben onu bastan cikariorum

ya ne yapacak ki, sen değiştir numaranı falan
babam öğrendi evde olay çıktı falan de salla bi şeyler

hayırdır vicdan yaptım bırakamıyorum mu diyorsunuz şimdi de bence tutarsızsın öncelikle kendi içinizde ölçüp tartın şu aşk dediğiniz şeyi. öldürecekse de öldürsün öyle adamlar ancak bol keseden atar hiç bişey yapacağı yok yaparsa akıl sağlığında problem vardır en iyisi kurtulmaktır

Herkese merhaba,
Biliorm bu konuyu actiim icn bi çoğunuz bana demediini birakmicak bir suru sayıp sovucek.. Ama olsun ben yinede yazicam..
Hala dewam eden bi iliskim var 11 aylik kendisi ewli iliskinin ilk basinda ewli olduunu ben bilmiodum ''
Sadece bu kadarını okumaya tahammül edebildim kusura bakmayın.
Yaşınız kaç çok merak ettim ?
Evli bir insanla berabersiniz durumdan rahatsız olsanız ayrılırdınız diye düşünerek şu soruyu soruyorum bizden ne istiyorsunuz ?
Ben artık bdv deki bu tür seçilmiş konuları okumama kararı alıyorum.
Her akşam ayrı bir entrikayla karşılaşıyoruz.
Buda onlardan biri gibi görünüyor .
Haydi hayırlısı . :51:

Back
X