- 23 Mayıs 2010
- 416
- 31
- 643
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
onu bende sordum canım ama gördüğü halde cevap yazmadı kendisi![]()
Annem tabiki karsi!! Evli olduunuda bilmiodu ilk basta öğrenince tabikide karşımda durup onunda ağzının payını verdi!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bende sordum canım ama gördüğü halde cevap yazmadı kendisi![]()
Annem tabiki karsi!! Evli olduunuda bilmiodu ilk basta öğrenince tabikide karşımda durup onunda ağzının payını verdi!!
Evet bilmiorum cnki yapmam gerekeni yaptiim zaman adamdan kurtulamıyorum yapıştı bana kendide soluyo evet yapıştım o kucuk aklina sok bensiz bi gelecek kuramazsn sen hayatının sonuna kadar ben yaninda olucam snn die..
Bir gün buraya konu açacağım "En Büyük Derdim Türkçe Katliamcıları" diye.
ağzının payını verse de ben o adamın anlayacağını sanmam
takıntı yapar çünkü istediğini alana kadar diretir
dikkatli ol o yüzden
hatta karısını arayıp al başımdan şu kocanı filan de bence
Ya iste bnmde anlatmak istediğim o anlamio.. Az once yine msglastik artk cirkinlestim bnde cok kaba saba konustum beni kendini oldurmkle tehdit edio.. Esine anlatamam cnki esi bana inanmaz ona gore ben ona yapıştım ben onu bastan cikariorum
Ya iste bnmde anlatmak istediğim o anlamio.. Az once yine msglastik artk cirkinlestim bnde cok kaba saba konustum beni kendini oldurmkle tehdit edio.. Esine anlatamam cnki esi bana inanmaz ona gore ben ona yapıştım ben onu bastan cikariorum