- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
Çok sağol arkadaşım..ben de öyle durmaya çalışıyorum..Allah büyük..en güzel çağım..şimdi yavrumu kucağıma alacaktım belki de..bu beni üzüyor..ALLAH yardımcın olsun inş. kardeşim. Bence bir insana en büyük ceza onu yok saymak , onu unutmak yepyeni bir hayatta başlamak ve hiç umursamamak çünkü sen mutlu oldukça dik durdukça karşında ki ezilmeye başlıyor.
İnşallah o devran döner canm..o gün beklemekle de gelmez ki..yoluna o yokmuş bunları hiç yaşamamış gibi devam etmek çare belli ki..ben diger konularini bilmiyorum malesef, ama gün gelir devran döner ve kimsenin yaptigi yanina kar kalmaz!
intikam sadece sizi yipratir
insallah en kisa zamanda yasadiklarinizi atlatirsiniz, kendinize güzel bir hayat kurarsiniz
Allah güzel insanlarla karsilastirsin hepimizi
Çok sağol arkadaşım..ben de öyle durmaya çalışıyorum..Allah büyük..en güzel çağım..şimdi yavrumu kucağıma alacaktım belki de..bu beni üzüyor..
Demek ki doğru adımlarla ilerliyorum..Onu unutup Mutlu olmak.... onu umursamadığını görüp ,Mutlu olduğunu görünce onun için en büyük acı olur
Çok tşk. ederim cnaımm..öyle güzel sözler dile getirmişsin ki..inşallah Rabbim anneme babama benim mutluluğu gösterir..sağlıklarında benim de yavrumu görürler inşallah.. yüzlerini güldüremedimÇok sevdiğim bir söz var Allah neyle sınarsa sonunda çok güzel bir ödül veriyormuş. Hep şükret, bak göreceksin hayatın çok güzel olucak , huzurlu mutlu olucaksın, seni çok sevecek çok mutlu edecek biri hayatına giricek. Allah tekrardan sana çocuk verecek. Böyle adamları gördükçe ayyy sinir oluyorum ...
İnşallah o devran döner canm..o gün beklemekle de gelmez ki..yoluna o yokmuş bunları hiç yaşamamış gibi devam etmek çare belli ki..
evet sağlığımız için şart..yoksa insan kafayı yer..aynen öyle!
bende bir ayrilik gecirdim, yanlarinla kalmasin hissini cok iyi biliyorum, ama Allah a havale edip yolunda yürümek en sagliklisi
Çok tşk. ederim cnaımm..öyle güzel sözler dile getirmişsin ki..inşallah Rabbim anneme babama benim mutluluğu gösterir..sağlıklarında benim de yavrumu görürler inşallah.. yüzlerini güldüremedim
İşte zamanında niye evlendi diyorum..ben zorla nikah masasına otrtmadım..4 yıl flört 1 yıl nişan..ağzımın içine bakan adam..kolay değıl..ben onun için o kadar uzak yerleri göze aldım..kişiliği otrmadığını farkedemedim..aslında bir çok şey belli ediyordu kendini..vazgeçemedim..hep caydırdı bnei kararımdan..evlenmeseydi taşımayacağı yükün altına girmeseydi..bu kadar acılar yaşanmazdı...ben o yıllarımı gelir getiremiyorum..en güzel çağlarım...O arkadaşlarına sorsana ne yaparlarmış mesela ? Üzgünüm ama kadına şiddet olaylarındaki adamlar aynı bu zihniyetteki kişiler oluyor.İlla ceza,illa intikam,ya benimsin ya toprağın mantığı...
Hayır böyle olmamalı.İnsanların duyguları değişebilir,ayrılmak isteyebilirler.Seni sevmeyen birini zorla tehditle bağlayacak halin yok.
Bu sitede Münevvergül'den sonra boşanmayı atlatamayan 2. üye olma yolundasın.İnşallah sen onun kadar uzatmazsın.
Kesinlikle doğru yoldasın.eşimle bir senelik evliliğiniz esnasında boşanmaya kalktık.o istedi ailesinin isteklerine uymadığım için.peki dedim eşyaları aldık ana baba evine döndük.ayrı kaldığımız süre içerisinde bir kere bile barışalım adımı atmadım.giyindim süslendim herzamanki gibi arkadaşlarımla kardeşimle dolaştım araba ile gezdim.telefonumu değiştirdim.kendime araba almak için bankadaki arkadaşımdan kredi bilgisi aldım falan.bunların hepsini öğrenmiş.(kredi kartım ek karttı extreden,bankadaki arkadaşımız ortak o sölemiş).bir buçuk hafta sora bana konuşalım diye mesaj attı.peki dedim.barışalım sen haklıydın bundan sora ailem en ufak birşeye karışırsa sen ayrıl benden dedi.sonra ne dedi biliyomusun: bi erkeğe en çok koycak şeyi yaptın dedi.hiç umursamadan hayatına devam etmişsin hepsini öğrendim dedi.ben senin aylarca ağlayıp zırlayıp yalvarcağını düşünmüştüm dedi...hayatta b planının olduğunu bilmiyordum dedi.şimdi öğrendin dedim...kısaca UMURSAMAMAk en büyük intikam..Demek ki doğru adımlarla ilerliyorum..
öyle yapcam canım:)Mahkemeye full makyajli fonlu saclarla gidip heheheheeyyyyy sende kimsin kullerimden dogarim ben imaji vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?