- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 248
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
İşte zamanında niye evlendi diyorum..ben zorla nikah masasına otrtmadım..4 yıl flört 1 yıl nişan..ağzımın içine bakan adam..kolay değıl..ben onun için o kadar uzak yerleri göze aldım..kişiliği otrmadığını farkedemedim..aslında bir çok şey belli ediyordu kendini..vazgeçemedim..hep caydırdı bnei kararımdan..evlenmeseydi taşımayacağı yükün altına girmeseydi..bu kadar acılar yaşanmazdı...ben o yıllarımı gelir getiremiyorum..en güzel çağlarım...
canımmmm...o kadar iyi geldin ki bana..inan ben de öyle yapıyorumm....aynen dedğin gibi umursamıyorum..bir kere bile aramadım ekim aralık 10 iki sene olacak evimden çıkalı..hayatında biri varmış öle duydum..ben bütün ortak arkadaşları çıkardım listemden orada tanıdığım tüm arkadaşlarımı da..paylaşımlarım hep açık çoğu..geziyorum süsleniyorum kendime bakıyorum ve paylaşıyorum herkese açık..bir kere düğün sonrası resim paylaştım..ağlamaklıydı gözlerim baba kız dans edince kızım şarkısı eşliğinde babamı ağlarken gördüm düğünde..hatta biri sordu gözlerin niye nemli diye ben de babam duygulandı ağlayınca ben de dayanamadım yazmıştım.. beni engellemiş ertesi güne ..demek ki takip ediyormuş...bazen ona dokunan sözlerde paylaşıyorum..sence onları da paylaşmayayım mı?Kesinlikle doğru yoldasın.eşimle bir senelik evliliğiniz esnasında boşanmaya kalktık.o istedi ailesinin isteklerine uymadığım için.peki dedim eşyaları aldık ana baba evine döndük.ayrı kaldığımız süre içerisinde bir kere bile barışalım adımı atmadım.giyindim süslendim herzamanki gibi arkadaşlarımla kardeşimle dolaştım araba ile gezdim.telefonumu değiştirdim.kendime araba almak için bankadaki arkadaşımdan kredi bilgisi aldım falan.bunların hepsini öğrenmiş.(kredi kartım ek karttı extreden,bankadaki arkadaşımız ortak o sölemiş).bir buçuk hafta sora bana konuşalım diye mesaj attı.peki dedim.barışalım sen haklıydın bundan sora ailem en ufak birşeye karışırsa sen ayrıl benden dedi.sonra ne dedi biliyomusun: bi erkeğe en çok koycak şeyi yaptın dedi.hiç umursamadan hayatına devam etmişsin hepsini öğrendim dedi.ben senin aylarca ağlayıp zırlayıp yalvarcağını düşünmüştüm dedi...hayatta b planının olduğunu bilmiyordum dedi.şimdi öğrendin dedim...kısaca UMURSAMAMAk en büyük intikam..
inşallah dediğin gibi olur..Rabbim değer bilen insanlarla karşılaştırsın..Canım O da bilemezdi değil mi ? Dur ben bu kızla evleneyim ilk fırsatta boşarım diye plan yapmamıştır mutlaka.
Yani hayat bu işte,her evlilik sonsuza kadar sürmüyor.Hem sen mutlu olmamışsın ki neden bitti diye üzülüyorsun ?
Ne demişler hayatınızın alt üst olmasından korkmayın belki altı daha güzeldir :)
Belki böylesi daha hayırlıdır.Belki sen mutsuz mutsuz devam edip boşanmaya cesaret edemeyecektin.
Belki bu sayede yeni birisiyle tanışıp dört dörtlük bir evlilik yapacaksın.Güzel tarafından bak.
Onu da düşünmüyor değilim.. ama şuan kararımı değiştirmeyeceğimi biliyorum..Size tek diyeceğim şey şu siz kendinizce ondan intikam aldığınızı sanıyosunuz ama bence adamın umrunda değilsiniz ona acı çektiremiyosunuz çünkü sizi sevmiyo en çok bu olanlara siniri bozuluyodur.
İntikam alacaksınız belki almasına da, bu sırada kendi ömrünüzden de yiyosunuz farkında değilsiniz.
Hayır paylaşmamalısın.hatta profilini herkese açık olayına kapatmalısın.onu sen önce engellemeliydin hatta.hayatında biri olabilir.seninde olabilir.sen umursamamak olayını rol olarak yapma.gerçekten artık hayatına bak.evet üzülceksin zaman zaman hatıralar canlancak ama güçlü olmalısın ve zamanla herşeyin unutulduğunu unutmamalısın..canımmmm...o kadar iyi geldin ki bana..inan ben de öyle yapıyorumm....aynen dedğin gibi umursamıyorum..bir kere bile aramadım ekim aralık 10 iki sene olacak evimden çıkalı..hayatında biri varmış öle duydum..ben bütün ortak arkadaşları çıkardım listemden orada tanıdığım tüm arkadaşlarımı da..paylaşımlarım hep açık çoğu..geziyorum süsleniyorum kendime bakıyorum ve paylaşıyorum herkese açık..bir kere düğün sonrası resim paylaştım..ağlamaklıydı gözlerim baba kız dans edince kızım şarkısı eşliğinde babamı ağlarken gördüm düğünde..hatta biri sordu gözlerin niye nemli diye ben de babam duygulandı ağlayınca ben de dayanamadım yazmıştım.. beni engellemiş ertesi güne ..demek ki takip ediyormuş...bazen ona dokunan sözlerde paylaşıyorum..sence onları da paylaşmayayım mı?
anlaşmalı boşanmaya gidin. nafaka tazminat artık ne talep ediyorsan et. madem bir an önce bitsin diyormuş bitir. ceza vermeyi de boşver ilk önce kurtul.Arkadaşlar sizden ricam görüşlerinizi empati kurarak dile getirmeniz..benim konularımı biliyorsunuzdur..boşanma arifesi hala bitmedi devam ediyor..bir ay sonra mahkeme var ve şahitler dinlenecek..benim için dua edin olur mu..bu davamdan vazgeçmeyeceğim..yaptıkları yanına kalmayacak..bir arkadaşa bu konulardan çok sıkıldığını bir an önce bitmesi gerektiğini söylemiş benim de mutlu olmamı istiyormuş....
Bazen kin duyuyorum..çevremdekiler öyle bırakmazdım şöyle yapardım böyle yapardım diyorlar..en buyuk intikam nedir sizce...?
Onlar olmasa koca evde tek başımayım..iyi ki varlar..onlar bneim her şeyimm...benim de sınavım buymuş..boyun eğdim..şükrettim Rabbm dedim..beklemekteyim..o her şeye kadir arkadaşım...Öyle düşünme tecrübe de. Hiç bir acı , kötülük sonsuza kadar sürmez emin ol, bunlar hepsi geçicek. O adam kaybetti asıl. Mutlu olmaya bak , sana en çok ne keyif veriyorsa onları yap, en güzel yanı artık özgürsün gürültü stres kavga vs.vs. artık yok . Şu hayat bana bir şey öğretti insanın annesi babası gibi yok. Koşulsuz sevgi ile bizi seviyorlar. En büyük şansın annen baban yanında , koca sevgili her zaman olur, ama anne baba her zaman olmaz.
Onlar olmasa koca evde tek başımayım..iyi ki varlar..onlar bneim her şeyimm...benim de sınavım buymuş..boyun eğdim..şükrettim Rabbm dedim..beklemekteyim..o her şeye kadir arkadaşım...
haklısın canım..öyle yapayım ben de o zaman....işte o engellemişHayır paylaşmamalısın.hatta profilini herkese açık olayına kapatmalısın.onu sen önce engellemeliydin hatta.hayatında biri olabilir.seninde olabilir.sen umursamamak olayını rol olarak yapma.gerçekten artık hayatına bak.evet üzülceksin zaman zaman hatıralar canlancak ama güçlü olmalısın ve zamanla herşeyin unutulduğunu unutmamalısın..
inşallah arkadaşımm...inşallahhh...Sen sabret kardeşim. Bak güzel günler yola çıkmış geliyorlarEn fazla 2-3 ay içinde toparlarsın dicen ohh be kurtuldumm boşandıktan sonra güzel bir tatile çık , keyfine bak senden değerlisi yok bunu unutma
Evet canım izlerin hepsini kaldırmalısın.önce kendin için.çünkü kardeşini falan sürekli takip ettiğini biliyorum.yapma.kendin için yapma bunu.daha çok üzülürsün takip ettikçe.inan o senle barışmak istese fizana gitsen seni bulur.oyüzden açık kapı bırakma.kendine meşgaleler bul.haklısın canım..öyle yapayım ben de o zaman....işte o engellemişilk ben engellemiştim sonra biri resmini görmek istedi aileden ben de engeli kaldırdım benim fotoğrafım duruyordu ..ben çok ağlamıştım görünce..sonra engellemedim sadece etiketi kaldırdım..o engellemiş ama...şimdi ben de o aileden her birini engelleyeyim mi..çünkü kardeşi kuzeni falan var..bana ekli değiller ama sadece dışarda
öyle yapıyorum canım...Rabbim tek dayanağım dua ediyorum.ve ailem ..iyi ki varlarHerkes ektigini bicer cnm.. senin mutlu olup umursamaz tavirlar sergilemen lazim.. haklarindanda vazgecme.. lakin ben haklarimi hala alamadim.. odemiyor karsi taraf.. ama dosya mahkemede.. zamana birak bazi seyleri.. dimdik ayakta dur..
bütün resimleri kapattm şimdi..kardeşini de engelledim ....mutlu olduğumu nasıl bilecek diye düşünüyorum bazen..paylaştığım resimlerde iyi görünüyorum onları görmesi de iyi olmaz haklısınEvet canım izlerin hepsini kaldırmalısın.önce kendin için.çünkü kardeşini falan sürekli takip ettiğini biliyorum.yapma.kendin için yapma bunu.daha çok üzülürsün takip ettikçe.inan o senle barışmak istese fizana gitsen seni bulur.oyüzden açık kapı bırakma.kendine meşgaleler bul.
inşallah canım öyle yapıyorum inan..S...ret.
Bu adam hiç varolmamış hayatında hiçbir izi yokmuş gibi, hiiiiiç takmıyorsun gibi biraz rol yaparak yaşa. Sonra o rol gerçek oluyor :) gerçekten s...retmiş oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?