En Büyük CEZA Nedir Sizce..?

Size tek diyeceğim şey şu siz kendinizce ondan intikam aldığınızı sanıyosunuz ama bence adamın umrunda değilsiniz ona acı çektiremiyosunuz çünkü sizi sevmiyo en çok bu olanlara siniri bozuluyodur.

İntikam alacaksınız belki almasına da, bu sırada kendi ömrünüzden de yiyosunuz farkında değilsiniz.

Canım O da bilemezdi değil mi ? Dur ben bu kızla evleneyim ilk fırsatta boşarım diye plan yapmamıştır mutlaka.
Yani hayat bu işte,her evlilik sonsuza kadar sürmüyor.Hem sen mutlu olmamışsın ki neden bitti diye üzülüyorsun ?
Ne demişler hayatınızın alt üst olmasından korkmayın belki altı daha güzeldir :)
Belki böylesi daha hayırlıdır.Belki sen mutsuz mutsuz devam edip boşanmaya cesaret edemeyecektin.
Belki bu sayede yeni birisiyle tanışıp dört dörtlük bir evlilik yapacaksın.Güzel tarafından bak.

canımmmm...o kadar iyi geldin ki bana..inan ben de öyle yapıyorumm....aynen dedğin gibi umursamıyorum..bir kere bile aramadım ekim aralık 10 iki sene olacak evimden çıkalı..hayatında biri varmış öle duydum..ben bütün ortak arkadaşları çıkardım listemden orada tanıdığım tüm arkadaşlarımı da..paylaşımlarım hep açık çoğu..geziyorum süsleniyorum kendime bakıyorum ve paylaşıyorum herkese açık..bir kere düğün sonrası resim paylaştım..ağlamaklıydı gözlerim baba kız dans edince kızım şarkısı eşliğinde babamı ağlarken gördüm düğünde..hatta biri sordu gözlerin niye nemli diye ben de babam duygulandı ağlayınca ben de dayanamadım yazmıştım.. beni engellemiş ertesi güne ..demek ki takip ediyormuş...bazen ona dokunan sözlerde paylaşıyorum..sence onları da paylaşmayayım mı?

inşallah dediğin gibi olur..Rabbim değer bilen insanlarla karşılaştırsın..

Onu da düşünmüyor değilim.. ama şuan kararımı değiştirmeyeceğimi biliyorum..

Hayır paylaşmamalısın.hatta profilini herkese açık olayına kapatmalısın.onu sen önce engellemeliydin hatta.hayatında biri olabilir.seninde olabilir.sen umursamamak olayını rol olarak yapma.gerçekten artık hayatına bak.evet üzülceksin zaman zaman hatıralar canlancak ama güçlü olmalısın ve zamanla herşeyin unutulduğunu unutmamalısın..

anlaşmalı boşanmaya gidin. nafaka tazminat artık ne talep ediyorsan et. madem bir an önce bitsin diyormuş bitir. ceza vermeyi de boşver ilk önce kurtul.

Onlar olmasa koca evde tek başımayım..iyi ki varlar..onlar bneim her şeyimm...benim de sınavım buymuş..boyun eğdim..şükrettim Rabbm dedim..beklemekteyim..o her şeye kadir arkadaşım...

Onlar olmasa koca evde tek başımayım..iyi ki varlar..onlar bneim her şeyimm...benim de sınavım buymuş..boyun eğdim..şükrettim Rabbm dedim..beklemekteyim..o her şeye kadir arkadaşım...

Sen sabret kardeşim. Bak güzel günler yola çıkmış geliyorlar En fazla 2-3 ay içinde toparlarsın dicen ohh be kurtuldumm boşandıktan sonra güzel bir tatile çık , keyfine bak senden değerlisi yok bunu unutma

haklısın canım..öyle yapayım ben de o zaman....işte o engellemiş ilk ben engellemiştim sonra biri resmini görmek istedi aileden ben de engeli kaldırdım benim fotoğrafım duruyordu ..ben çok ağlamıştım görünce..sonra engellemedim sadece etiketi kaldırdım..o engellemiş ama...şimdi ben de o aileden her birini engelleyeyim mi..çünkü kardeşi kuzeni falan var..bana ekli değiller ama sadece dışarda

Herkes ektigini bicer cnm.. senin mutlu olup umursamaz tavirlar sergilemen lazim.. haklarindanda vazgecme.. lakin ben haklarimi hala alamadim.. odemiyor karsi taraf.. ama dosya mahkemede.. zamana birak bazi seyleri.. dimdik ayakta dur..

Evet canım izlerin hepsini kaldırmalısın.önce kendin için.çünkü kardeşini falan sürekli takip ettiğini biliyorum.yapma.kendin için yapma bunu.daha çok üzülürsün takip ettikçe.inan o senle barışmak istese fizana gitsen seni bulur.oyüzden açık kapı bırakma.kendine meşgaleler bul.

Herkes ektigini bicer cnm.. senin mutlu olup umursamaz tavirlar sergilemen lazim.. haklarindanda vazgecme.. lakin ben haklarimi hala alamadim.. odemiyor karsi taraf.. ama dosya mahkemede.. zamana birak bazi seyleri.. dimdik ayakta dur..
öyle yapıyorum canım...Rabbim tek dayanağım dua ediyorum.ve ailem ..iyi ki varlar

bütün resimleri kapattm şimdi..kardeşini de engelledim ....mutlu olduğumu nasıl bilecek diye düşünüyorum bazen..paylaştığım resimlerde iyi görünüyorum onları görmesi de iyi olmaz haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…