En büyük itiraf

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Yaşadığım seyleri ilk defa dile getirip dillendiriyorum yeter artık boğuluyorum, ölüyorum yeter. Bu adamı hayatıma aldıgım güne lanetler olsun. Kocamdan önce bi kaç kişi ile birlikte oldum bunu ona söylemiştimde. Birlikte oldğum kişiden biri o zamnlar cok sevdiğim eski sevgilimdi cok sevmiştim ama ayrılmıstık. bunu da kocama söylemiştim. Evlenmeden önce Sevgili iken beni aldattı bende o anki sinirle eski sevgilimi aradım yemin ederim arama niyetim sitem etmekti kime güvendiysem hayatımı mahvetti zamanında sende yaptın aldattın dedim bela okudum vs vs ne barısma niyeti ne de konusma niyeti ile aramıstım. Sonra bunu benimkine söyledim sen beni aldatınca onu aradım diye ve hersey bundan sonra gelişti. İçmiş içmiş sen o...sun bilmem ne ailene söyleyecem kızınız sunla yatmıs diyecem dedi evime geliyordu bende korku ile evden cıktım engel olmak için. Beni görünce sarhos kafa dövdü kafamda bira şişesi kırdı silahla kafamı yardı hatta silahı çekti ama tutukluluk yaptı sonra kendine geldi ayıktı biraz böyle eve gidersen ailen kim neden yaptı diyevek dedi seni seviyprum kaçalım dedi. Mecburiyetten kactım kacmasam aileme herseyi anlatırdı sununla yattı falan derdi korktum neyse biz evlendik. Hiç bir kere bile aldatmadım. yan gözle birine bakmadım. hep sadık kaldım. En ufak yanlıs yapmadım. Ama konu ne olursa olsun en ufak tartısmada sen o...sun falan deyip hep gecmişi actı aileme demekle tehdit etti hep sustum. Konu ne olursa olsun hep buna bagladı. İyi ikende hep seni seviyprum iyiki benimsin vs vs dedi durdu. Kaza eseri bebeğimiz oldu. Simdi kavga ettik bana sen o...sun hatta dna istiyorum o bebek benden mi diye dedi. Bende yeter dedim bıktım artık cocuk sahibiyim hemde senin cocugunun bana bu cümleleri nasıl kullanırsın bıktım. Bosancam dedim anneme yazıyordu kızınz onla yattı sunla sunu yaptı bosancam bu bebek içinde dna istiyprum dedi sildim ben. Sırf aileme cevreme anlatmasın diye hep cektim hep hakarete maruz kaldım kaç defa dedim bu benim gecmişim düzeltemem seninle iken bişey yapmadım bana böyle deyip durma diye bıktım artık ailem duyup kahrolmasın diye bu adamı çekmekten. Ya ben evden dısarı cıkmıyprum kendi özgrlüğüm yok buna ragmen bana nasıl o cocuk benden mi der boğuluyorum artık ne cektiğimi bu zamana kadar hiç kimseye anlatamadım. Yalvarırım akıl verin bosanmak istşyorum ama ailem duyacak duyarsa hem kahrolurlar bana sırtını da dönerler. İki yıldır ne cektiğimi bir ben bilirim bu adam tarafından. Bu seyleri duysunlar ne cektiğim kimsenin umrunda olmaz sürekli hakaret dayak yeyip bosanma davası acarsam sırf bu olay duyulur söyler dşye susup oturdum hep. Ama bebeğimden şüphe etmesinden sonra canımı daha fazla acıtamaz. Yalvarırım ne yapacam ben kac defa intihara yeltendim olmadı simdi bebeğim için ölmek istemiyorum. Keske o gün silah patlasaydı hiç kacmasaydım bunları cekmeseydim yeter yeter off

Ailenize ondan önce siz söyleyin içip içip bana iftira atıyor diye. Söylesede kıymeti kalmaz isterse DNA testi yaptırsın ailenin gözünde sen haklı çıkarsın böylece.

Yada hiç olmadı kadın sığınma evine gidin.

Eşit: böyle psikopata eski sevgilinizle konuştuğunuzu ne sebeple söylediniz anlamadım.

Zamanında sevip birlikte olmuşsun kime ne ?
İntihar neyin nesi Allah’aşkına, zamanında sevip birlikte olmuşsun yada sevmeden birlikte olmuşsun keyfe keder kime ne .
Adam yapınca çapkında kadın yapınca mı o...pu oluyor ?
Önemli olan kocana sadık kalman hayatına biri girdikten sonra sadık kalmakdı onu da yapmışsın zaten , kaldı ki çocuğunun annesi kadına bu yakıştırmalar ne çirkin..
Gönül rahatlığıyla ayrıl ailene dese bile iftira dersin , 2 sene sesi çıkmamış kimse inanmaz ona.

bosan demeyi sevmeyen biriyim ama... zararin neresinden dönerseniz kardir. siz annesiniz güclüsünüz. aileniz sizi kabul etmezse bile elbet Allah yol gösterir. ilerde cocuk büyünce onunda piskolojisi bozulur. madem basta kabul etmis tutcak cenesini dengesiz.

ailenize bana iftira atiyor diyemezmisiniz nasil kanitlicakki?? sanki o evlendiginde bakirdi.

ailenle sen konuş önce.
2 yıldır sürekli beni bu şekilde itham ediyor dayanacak gücüm kalmadı en son ailene senin evlenmeden önce başkalarıyla birlikte olduğunu söylerim boşanmaya kalkarsan dedi de.
senin lafına karşılık onun ki..
ilk adımı sen at.

Kendinizden neden bu kadar nefret ediyorsunuz anlamiyorum ki, nerede nasil ortamlarda yetisiyorsunuz siz? Namusunuza dil uzatan adamlarin yuzune tukurmemeyi nasil basariyorsunuz? Bilmiyorum yazsam da tesiri olacak mi ama kacin kurtarin kendinizi. Aileniz insanliktan nasibini almamis birinin sozuyle hareket edecekse olmaz olsun zaten, cok da gerekli degillermis demek ki.

İşte bu yüzden adamdan emin olmadan sırlarını anlatmaman lazımdı. İstediği kadar söylesin. Nasıl kanıtlayabilir?

Ailene gidip bu adam benim namusuma dil uzatıyor boşanmak istiyorum de
Ailene gelip anlatırsa anlatsın kendini küçültür
Hiç çekme ilişkinizin sonu kötü gözüküyor

Kanıtlar ailem bana sorsa böylemiydi diye yalan söyleyemem evet derim acıklamaya kalmadan film kopar. Aileler yakın birbirine ailemin benim yüzümden utanc içinde yasasın istemiyorum o zamanlar yaptıgım hataydı ama bu evlilik daha büyük hata kendi bebeği için böyle dedi kendi bebeğime bakmaya utandım ne büyük haksızlık bebeğime. Gitmek istiyprum param yok devlete ne kadar sıgınabilirm beni alırlarmı bebeğimle birlikte saklarlar mı bir ömür. Bi ömür bi eve hapis olayım ama su adamean kırtulayım bıktım artık hep namusuma laf edilmesinden

Aman o havlasin dursun kim inanir kim?
Yediremedi boşanmayı dersin olur biter...
Dava açmadan önce eğer whatsappde veya biryerlerde itirafa benzer mesajlarin varsa hepsini gizli gizli sil.
Sana mesajla tehdit etmesine sağla ve ac davayi

Kanıtlar ailem bana sorsa böylemiydi diye yalan söyleyemem evet derim acıklamaya kalmadan film kopar. Aileler yakın birbirine ailemin benim yüzümden utanc içinde yasasın istemiyorum o zamanlar yaptıgım hataydı ama bu evlilik daha büyük hata kendi bebeği için böyle dedi kendi bebeğime bakmaya utandım ne büyük haksızlık bebeğime. Gitmek istiyprum param yok devlete ne kadar sıgınabilirm beni alırlarmı bebeğimle birlikte saklarlar mı bir ömür. Bi ömür bi eve hapis olayım ama su adamean kırtulayım bıktım artık hep namusuma laf edilmesinden
183 u ara canim kadin siginma evleri var bebeginin bezine mamasina kafar veriyorlar.is buluyorlar kres parasini veriyorlar. Ev destegi sagliyor en onemlisi seni ve bebegini korumaya aliyorlar istersen baska bir sehire transefrler ediyorlar

183 u ara canim kadin siginma evleri var bebeginin bezine mamasina kafar veriyorlar.is buluyorlar kres parasini veriyorlar. Ev destegi sagliyor en onemlisi seni ve bebegini korumaya aliyorlar istersen baska bir sehire transefrler ediyorlar
Kimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona

Back
X