- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
Yaşadığım seyleri ilk defa dile getirip dillendiriyorum yeter artık boğuluyorum, ölüyorum yeter. Bu adamı hayatıma aldıgım güne lanetler olsun. Kocamdan önce bi kaç kişi ile birlikte oldum bunu ona söylemiştimde. Birlikte oldğum kişiden biri o zamnlar cok sevdiğim eski sevgilimdi cok sevmiştim ama ayrılmıstık. bunu da kocama söylemiştim. Evlenmeden önce Sevgili iken beni aldattı bende o anki sinirle eski sevgilimi aradım yemin ederim arama niyetim sitem etmekti kime güvendiysem hayatımı mahvetti zamanında sende yaptın aldattın dedim bela okudum vs vs ne barısma niyeti ne de konusma niyeti ile aramıstım. Sonra bunu benimkine söyledim sen beni aldatınca onu aradım diye ve hersey bundan sonra gelişti. İçmiş içmiş sen o...sun bilmem ne ailene söyleyecem kızınız sunla yatmıs diyecem dedi evime geliyordu bende korku ile evden cıktım engel olmak için. Beni görünce sarhos kafa dövdü kafamda bira şişesi kırdı silahla kafamı yardı hatta silahı çekti ama tutukluluk yaptı sonra kendine geldi ayıktı biraz böyle eve gidersen ailen kim neden yaptı diyevek dedi seni seviyprum kaçalım dedi. Mecburiyetten kactım kacmasam aileme herseyi anlatırdı sununla yattı falan derdi korktum neyse biz evlendik. Hiç bir kere bile aldatmadım. yan gözle birine bakmadım. hep sadık kaldım. En ufak yanlıs yapmadım. Ama konu ne olursa olsun en ufak tartısmada sen o...sun falan deyip hep gecmişi actı aileme demekle tehdit etti hep sustum. Konu ne olursa olsun hep buna bagladı. İyi ikende hep seni seviyprum iyiki benimsin vs vs dedi durdu. Kaza eseri bebeğimiz oldu. Simdi kavga ettik bana sen o...sun hatta dna istiyorum o bebek benden mi diye dedi. Bende yeter dedim bıktım artık cocuk sahibiyim hemde senin cocugunun bana bu cümleleri nasıl kullanırsın bıktım. Bosancam dedim anneme yazıyordu kızınz onla yattı sunla sunu yaptı bosancam bu bebek içinde dna istiyprum dedi sildim ben. Sırf aileme cevreme anlatmasın diye hep cektim hep hakarete maruz kaldım kaç defa dedim bu benim gecmişim düzeltemem seninle iken bişey yapmadım bana böyle deyip durma diye bıktım artık ailem duyup kahrolmasın diye bu adamı çekmekten. Ya ben evden dısarı cıkmıyprum kendi özgrlüğüm yok buna ragmen bana nasıl o cocuk benden mi der boğuluyorum artık ne cektiğimi bu zamana kadar hiç kimseye anlatamadım. Yalvarırım akıl verin bosanmak istşyorum ama ailem duyacak duyarsa hem kahrolurlar bana sırtını da dönerler. İki yıldır ne cektiğimi bir ben bilirim bu adam tarafından. Bu seyleri duysunlar ne cektiğim kimsenin umrunda olmaz sürekli hakaret dayak yeyip bosanma davası acarsam sırf bu olay duyulur söyler dşye susup oturdum hep. Ama bebeğimden şüphe etmesinden sonra canımı daha fazla acıtamaz. Yalvarırım ne yapacam ben kac defa intihara yeltendim olmadı simdi bebeğim için ölmek istemiyorum. Keske o gün silah patlasaydı hiç kacmasaydım bunları cekmeseydim yeter yeter off