En büyük itiraf

Cok guzel akillar verilmis. Kesinlikle uygulayin. Nasil ispat edecek ki ? Madem o buradan sizi kaşıyor boş durmayin siz de. Boyle bir tipe kimse inanmaz eminim. Bir daha size elini uzatacak olsa lutfen gidin darp raporu alip elinizi guclendirin.

Kimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona
Hayir canim korkma devlet zaten sana kurumdan veriyor avukat psikolok veriyor. Bak ben bu durum hakkinda bilgi sahibiyim ozleden yaz istersen

Bana burdan yazıyorsunuz ama adımı atınca cok yalnız kalacam biliyorum adım atmak istşyprum cesaret edemiyorum. Bursada yasayan biri benimle iletişime gecip bana arkadas olabilir mi adım atmam da yardımcı olabilir mi. Bebeğim 1 aylık daha onun için güçlü olmam lazım bıktım artık

Ya adam dövüyor, sövüyor hatta nerdeyse öldürüyor. Siz hala anam babam duyarsa diye mi korkuyosunuz?
Duysalar su yasadiklarinizdan daha fazla ne yapabilirler ki? En azindan sonunda affederler ve susarlar. Bu adamin ömür boyu susma ihtimali yok.
Ayrica herkesin dedigi gibi iftira atıyor deseniz, herkes size inanir tabii ki. Bunu dusunmeniz bile sacma.

Bana burdan yazıyorsunuz ama adımı atınca cok yalnız kalacam biliyorum adım atmak istşyprum cesaret edemiyorum. Bursada yasayan biri benimle iletişime gecip bana arkadas olabilir mi adım atmam da yardımcı olabilir mi. Bebeğim 1 aylık daha onun için güçlü olmam lazım bıktım artık
Bana yaz sen

Kimse bana ulasamaz demi peki bosanma nasıl olue bu durumda ve o pislik ne derse desin onunda bebeği bu defa bebeğimi istiylrum vs derse velayet bana verilse bile görme hakkı olmaz mı ona

Amaannn dna testi istiyorum diyip size bunca seyi yapan adamin bosaninca bebeginizle ilgilenmek isteyeceğini mi sanıyorsunuz? Gormeye bile gelmez. Bebek de kesinlikle size verilir.

Hep diyorum zaten kızlık zarı muhabbeti yapan, daha önceki beraberliklerini soran adamla evlenilmez..... bekarlar okusun da biraz ders alsın.. ayy ne cahillik, evlenmis ve bir kadina koca olmuş ama halen önceki birlikteliği dile getiriyor.. ona neymiş öncesi. ....

Adım atacak cesaretim yok buna engel olan sey sevgi değil korku çünkü gercekten korkuyorum. :( ailemin duymasından cevresinin duyup onlara laf gelmesinden bebeğim büyüyünce ona söylenmesinden . Ölsüm istiyorum bu bildikleri ile o pislik ölsün bana cektirdikleri yeter

Kanıtlar ailem bana sorsa böylemiydi diye yalan söyleyemem evet derim acıklamaya kalmadan film kopar. Aileler yakın birbirine ailemin benim yüzümden utanc içinde yasasın istemiyorum o zamanlar yaptıgım hataydı ama bu evlilik daha büyük hata kendi bebeği için böyle dedi kendi bebeğime bakmaya utandım ne büyük haksızlık bebeğime. Gitmek istiyprum param yok devlete ne kadar sıgınabilirm beni alırlarmı bebeğimle birlikte saklarlar mı bir ömür. Bi ömür bi eve hapis olayım ama su adamean kırtulayım bıktım artık hep namusuma laf edilmesinden
Demeyin, evet demeyin arkadaşım hiç mi yalan söylemiyoruz bu hayatta

Ailene de söylerse söylesin. Ailem döver diye korkuyorsan bir kere yaşarsın belki bunu. Elin adamindan sürekli yasamazsin en azindan... Kadınlar kulübünde onune gelene boşan diyen kadinlara gicik olurdum ama ilk kez birine ben BOŞAN diyorum. . Dayak ve hakaret bitmediği icin

Bir erkeğe geçmişinle ilgili bu kadar detay verirsen ceremesini de sen çekersin. Ailen tarafından şayet mimli değilsen ailene anlatmasından korkma. Aileni al karşına sana yaptığı her şeyi anlat, "şizofren" de, "bana iftira atıyo, artık bıktım' de aileni inandır.

Yahu sen biriyle yattin diye ailen niye utansın. Cümle alem duysun kime ne yaa. Senden kiymetli mi.. kendini böyle hissetme.. cok gecmiste yaşadığın bir şey yüzünden, geleceğini mahkum etme!!!!

Ailene de söylerse söylesin. Ailem döver diye korkuyorsan bir kere yaşarsın belki bunu. Elin adamindan sürekli yasamazsin en azindan... Kadınlar kulübünde onune gelene boşan diyen kadinlara gicik olurdum ama ilk kez birine ben BOŞAN diyorum. . Dayak ve hakaret bitmediği icin
Ailem keske dövse sorun dövmek değil cahilken yaptığımdan o kadar pişmanım ki öğrenirlerse yüzlerine bakamam ve kahrolurlar o zaman bu kafada değildim simdi gercekten cok utandıgım için hep sustum ya. Annem kactığım için barıssa bile halen içinde hüznünü yasıyor. Neden kactıgımı söyleymedim gerci asıl sebebini bilse kahrolur sen nasıl yaptın diye :(

Geçmişte bir şey yaşamıssın ve eşin bunu bilerek kabul etmiş zaten.
Ailenle konuş öyle bile olsa yalan söylemedin sonuçta ispat etse bile ki edemez hakim sormmaz mı ona yahu neden kabul ettin diye.
Kadın sıgınma evleri kabul eder ve tehlikeli bir insan silah çektigini seni öldürmek sştediği analat çocugun annesiz kalsa çok mu iyi olacak sanki böyle bir babayla.
Uzaklaştırma al kendş hayatın söz konusu varsın yalan söyle ailene anlatma ama hayatından önemli değil.
Dna yaptırı mahkeme talep ederse haksız oldugu zaten ortaya çıkar.

yap dna at suratina.bosa gitsin.sen soylemissin evlenmeseymis.ailene soyle icip icip beni dovuyor.seni bosarim diyincede sana iftira atarim.
cocuk benden degil derim diyor de .zaten sen oyle seyler yapmasaydin bu adam sana iftira atsaydi.kimin işine nasil geliyorsa ona inanir.kendini bu kadar ezmesine izin verme cocuk buyunce ne olcak durmadan annesine o.....sun diyen, annesini döven bir baba bebeginiz bunu hak etmiyor bence

Öyle düşünme lütfen. Kahroldu sanırsın ama iki gun bilemedin 2 ay. . Unutulur.. insanlar neler unutuyor bunu mu unutamayacak.. aileniz 4 4 lük değildir. AILEM NE DER ELALEM NE DER DIYE DUSUNMEYIN.. MILLET 5 DAKIKA KONUSUR SIZ OMUR BOYU YASARSINIZ..

GÜÇLÜ OLUN...

Sen hic durma bacım boşan kurtul intihari falanda cikar kafandan yazik o cocuga hakkini odiyemezsin sonra buyuk koz vermissin eline erkekler boyledir bisey bildilermi bitnistir artik en ufak seyde başa kakarlar

Hiçbirşey ispat edemez geçmişimize dair sabah bebeğinizi de alın o evden çıkın önce bi karakola gidin suç duyurusunda bulunun tehtit edilmenizle alakalı sonrasında da aileniz kabul etmezse sığınma evleri var yada bulunduğunuz ilceyse mutlaka o ilçenin il merkezine gidin aile sosyal politikalar bakanlığına bağlı kurum vardır yardım isteyin. Öyle pislik bi adamdan ne koca olur nede baba siz yanmışsınız çocuğunuz yanmasın..

aman allahim.ne trajik bir evlilik esini az biraz seviyorsun sanirim bunlari cekiyorsun sevmesen nolursa olsun cekmezdin ..dediklerine de iftira demeyi akil.ederdin..ondan cocuk yapmak kotu olmus yolun acik.olsun

Back
X