En büyük kabusum fotograf çektirmek...

Kızlar bence sık sık deneme yapın mutlaka size yakısan bir poz cıkcaktır
Bide bisi duymustum foto cekinirken mercegin biraz daha üstüne baknca daha fotojenik cıkıyomussun
Ama simdi diceksinizki azcık yukarıya bakmaklamı güzel cıkcaz e haklısınz ne diim
bilmiyorumkismile

yaa benimde bu sorunum fotolarim guzel cikmiyor...yalniz degilsin canim...

Benimde mafoldumben
Yus yuvarlak bi surat gözler kurbağa gözü gibi..
Bi fotoğraf çektirmiştim sevgilimle baktık fotoya dedim ben bu kadar çirkin miyim ? Çirkinsem senin yanımda ne işin var ben böyle bi kızın yüzüne bile bakmam demiştim.. (Allah günah yazmasın.)
Oda bana fotoğrafda öyle durduğumu söyledi.
Arkadaşlar doğru söylüyo en iyisi kendimizi nasıl çekiceğimizi tespit etmek Doğru açı-tatlicadiarzu-

canım ben de böyle düşünürdüm resimlerde güzel çıkmıyorum derdim foto çekerken hep kasardım kendimi o yüzden doğal çıkmazdım ama sonra farkettim ki doğal davranınca çok güzel çıkıyo bunu yenebilirsin foto çektirirken kasma kendini doğal gül,dişlerini göster biri espri yapsın sen gül yapmacık olmasın ama bak o zaman ne güzel çıkıyo,
hakkaten yani dert ettiğin şeye bak canımkaydirigubbakcemile3

her seyi denedim hic mi hic yakismiyorum fotolara mafoldumben güzel olmadigimdan kaynaklaniyodur bende , ama insan üzülüyo iste arkadaslarini öyle görünce

aynadan çekmeyi dene canım aynadan güzel görünüp görünmediğini görebilirsin ve böylce alışabilirsin

tatlim en ii yine aynadan cikiyorum ztn ama her poz da aynadan olmuyo ki iste mesela okulda oturuoruz cikariyo biri telefonunu cekiyor öyle ben ya siniftan cikarim ya arkami dönerim yüzüm cok uzun cikiyor resimlerde yanaklarimda hic yok sen düsün artik nasil bi poz gözlerim güzel ama yüzümün seklinden belli bile olmuyor

bu sorunun yuzumle ilgili oldugunu dusunuyorum ben ergenlik doneminden once gayet guzel cikiyordum fotolarda boyle cok sirin.ama ergenlik donemine girdim iste buyumeye,degismeye basladim boyle oldu.en cokta kucuk olan cenemin uzun dusmesine yaniyorumda neyse artik...

canim aynen bende de öyle iste , gecen eski resimlerimi buldum 11-12 yasindakileri o kadar tatli gülümsemisim ki cok hosuma gitti resim , ama simdi fotolardan kacar oldum , benimde yüzüm uzun seni cok ii anlayabiliorum bigün elimize alalim foto makinesini internetten hosumuza giden pozlari bulup o pozu verip cekiniriz belki bizde buluruz güzel bi kare opuyorumnanaktan

valla benim hiç umudum kalmadi artik.omrumu hep fotograf cektirmekten kacarak geciricem.yaslandigim zamanda yasitlarim oturup genclik resimlerine baktigi zamanlarda da ben hungur hungur aglicam resmim yok diye.ayrica evlenmicemde resmime bakanlarin ay ne cirkin gelin demelerine dayanamam ben((

hiç ama hiç fotojenik deilim.ama ona rağmen foğtoraf delisiyim durmadan foto çekinirim...

Yani fotoğrafı çeken de bağlı biraz bu iş

Çok güzel olmak gerekmez,fotojenik de herkes olamaz ama gözlerini dikip bakmak da

pek iyi bir görüntü vermez.

Sen en iyisi ayna ile bir süre haşır neşir ol.

Bak poz ver konuş kendini tanırsın daha iyi kaydirigubbakcemile2

kendinde misin :bbo:
bu kadar büyütme istersen..

Çok iyi anlıyorum seni..Normal zamanlarda bende pek çektirmiyorum..Sürekli bu konu beynimi meşgul ediyo..

Düğün resimlerimde bazıları süper çıkmış bazıları yine iğrenç..

canım çok kafana takıosun...bu yuzdende guzel çıksanda kendini kötü görüosun...benımde fotoğrafta bazı takıntılarım oluo gülmediğim zaman gercekten kötü çıkıorum o yüzden hep gülüorumbilmiyorumkismile

:lepi: süper açıklama.

YANİ BENCE YÜZÜNDE UFAK Bİ TEBESSÜM OLURSA VE SIRF RESİM İÇİN OLURSA YAPMACIK OLUR AMA AYNADA KENDİNE BAKTIĞINDA KENDİNİ BEĞENDİĞİN Bİ TEBESSÜMLE RESİM ÇEKİLİRSEN BENCE ABARRTTIĞIN GİBİ SONUÇ ALMASSIN. VE İNSAN KENDİNİ NASIL GÖRMEK İSTERSE ÖYLE GÖRÜR. MORALİN BOZUKKEN AAYNAYA BAK NASILISN BİDE MUTLUYKEN. SEN RESİMDE İYİ OLUCĞINI DÜŞÜNÜRSEN İYİ EOLUR EMİNİM BENzemuszemuszemuszemus..

bu gun biraz prova yaptim iki tane resim digerlerine gore daha normal cikti.ve birini annem digerini kardesim cekti.kafama bir soru takildi acaba bu sorunum yasim arttikca duzelir mi.yani belki ergenlik donemim bittikten sonra duzelir.hani ergenlik baslayinca boyle oldu ya bitince de duzelir.offf sacmaliyorum artik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…